- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
válasz
nikilauda #9977 üzenetére
Igazad van, érezheti magát becsapva az ember, mivel ugye Note 3-on és S5-ön is már ott fityeg az új rendszer. Hogy mi lehet fontosabb, mint gyorsan frissíteni a jelenlegi csúcskészüléket?
Nos ennek több oka is lehet, mint pl.: lustaság, vagy egyéb más problémák. Viszont az sem kizárt, hogy szándékosan tartják vissza a frissítést, ezt igazolni látszik a KitKat felületének úgymond Lollipoposítása és az S6 bemutatásának közelsége. Itt jön a kérdés, hogy ennek mégis mi köze a Note 4 frissítésének elmaradásához? Egyszerűen annyi, hogy igazából nincs értelme egy főverzió váltásnak és ebbe energiát fektetni mindaddig amíg egy nagyobb lépést nem tudnak tenni a felhasználói élmény javítása érdekében, amit szépen prezentálták is a "U1BOB4" szoftververzióval. Korábban is jelentek meg hasonló cikkek szép számban, hogy az S6 megjelenésével egy "újfajta gyorsabb, simább" TouchWiz kerül leleplezésre, amelyet már témázni is lehet, továbbá eltüntetik a sok bloatware cuccost, stb.
Ha most mindezt számunkra előbb elérhetővé teszik, akkor a MWC-en jóval kevesebb dologgal tudnak villogni az S6 prezentációja során. Ez nekik bőven megér annyit, hogy visszatartsák és majd mikor mindenki az S6 újdonságaitól ájuldozik és kőkeményen maszturbál rá, na akkor szép csendben majd megkapjuk mi is. -
sbazsi
veterán
válasz
nikilauda #7790 üzenetére
Az s6 gondolom 200 felett fog indulni kb 3 hónap múlva...
És pont a méret, amit nem tudok, hogy gond-e. Jelenleg egy 4,3-as telefonom van. Ezt viszont kicsinek érzem néha
Amúgy vízálló ház jobban vonz, mint amennyire a nagyobb kijelzőtöl aggódom, szóval ha a note is ip67 lenne, akkor nem sokat gondolkodnék... -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
nikilauda #5837 üzenetére
Minden ok a telefonnal. 910C. Én bontottam ki és vettem le róla a fóliát, csomagoltam ki a hátlapot, akkummulátort.
Antutu-t futtattam rajta, elsőre dobott egy 50.7K-t, de érdekes, hogy ilyen hardver alatt is előfordulnak mikrolaggok. Bár gondolom ez a samu touchwiz baromsága.Tehát, innentől beléptem a klubba közétek.Üdv mindenkinek!
Hangminőségre kíváncsi leszek. A jól bevált Shure SE535-ös fülesem lesz, ami ezt majd "eldönti".
-----Milyen launcher-t használtok egyébként, ha éppen nem a gyárit?
Nyalóka mikor várható rá? Január esetleg? -
laabom
tag
válasz
nikilauda #5617 üzenetére
Én személy szerint ez már a 2. telefon amin a Bugatti bőrtokot használom. Előző is 2 évig megvolt igaz elkezdett kopni kicsit főleg az alja és az elején a közepe ahol sokat volt fogva illetve kivéve. Egy elegáns és jó minőségű tok mindenét védi talán a tetejét nem igazán de valahol ki kell venni. Sokat szemeztem én is a Spigen tokokkal de mégis maradtam inkább ennél. Leejtés esetén szerintem ez is véd annyit mint egy más tok igazi bőr megvédi a telefont valamennyire
-
silmatauki
őstag
válasz
nikilauda #5282 üzenetére
"Kár, hogy gyárilag nincs benne a Qi."
De legalább az S-View Qi hátlap
- nem drága (a tudásához képest, meg ahhoz, hogy ha pl. az Apple-nek lenne hasonlója, az kb. a duplájába kerülne, ld. a Smart Case-ik árazását)
- egyben védi a kamerát is (épp a vastagsága miatt)
- valami plusz védelmet biztosít a sarkokon is (bár közel sem annyit, mint egy rendes tok). Nekem eddig 1* repült a Note4 ezzel a hátlappal; túlélte a gép.
- NAGYON gyorsan tölt a hátlap, szemben azzal, hogy ha third-party tokban lenne a cuccos, a szabvány hátlap alatt Qi modullal (ha az beférne és nem púposodna ki a hátlap, esetleg lehetetlenné téve a plusz tok használatát), ami garantáltan igen lassú lenne. -
-
Sword
őstag
válasz
nikilauda #5193 üzenetére
"Érezhetően". De még mindig jobb, mint a kínai lap a rendes tok alá, ami kipúposítja, szintén érezhetően, sőt a szenzoroknál el is áll, rés keletkezik. Én utóbbi miatt vettem inkább egy gyárit, ha valakinek kell egy ötszázasért egy ilyen kínai, pingessen meg privátban, ha eljönne érte a Nyugatihoz (az ár többi részét visszakaptam partially refundként).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest