- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
jobb és jobb ez a topik, talán nem is baj, hogy nem fórumoztam két napig.
nem szabadna, hogy az itt folytatott vita és leírt sok butaság befolyásolja a leendő tulajokat, de biztos lesz akár arra is példa, mert sikeredett néhány erősen szélsőséges megnyilvánulás is - más kérdés, hogy pont ezért nem illene csak néhány ember véleménye alapján telefont választani, de aki így tesz, az magára is vessen, pláne ha a gyakorlatban ki sem próbálja a készüléket...
akik a dj példában hozzászóltak; ez nem olyan szórakozóhely, ahol több terem is van a különböző stílusoknak, itt egy helyiségben kellene megférni sok stílusnak és eltérő korosztályoknak - mint például egy céges bulin, vagy mondjuk olyan szórakozóhelyen, ahol csak egy terem adott, és ott több stílusban is kiszolgálandó több eltérő korosztály, és úgy már pont, hogy némi kompromisszumot is vállalni kell a vendégeknek, tekintettel kell lenni másokra, ha a dj más és más stílushoz és korhoz nyúl, ellenkező esetben meg ignorálni a nem tetszőket, esetleg egyáltalán nem látogatni azt a helyet...
a két nap történését visszaolvasva az jön le, hogy nem mindenki képes kompromisszumokra, de ami inkább érdekes, néhány embernek még az sem megy, hogy ignorálja a neki nem tetsző témát, átugorja a számára érdektelen hozzászólásokat, pedig esetlegesen fordítva is volt már, az ő "érdekes" hozzászólásait is többen is ignorálhatták már, így abból nem lett probléma.voltunk tegnap este az adventi vásárban a bazilikánál, nem csak ideális, hanem sötét és szélsőséges fényviszonyok mellett is készítettem fényképeket, megnyugtatóan jóra sikeredtek azok is, öröm volt visszanézni mindet az érintettekkel (is).
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
b.bela1
őstag
válasz DeathAdder #4495 üzenetére
Ja. Itt bukik el nálam mindig. Nem bírom nélkülözni. Egyszerüen megszoktam az évek során.
(Notesz3 azért nem gyorsabb. Pár helyen kimondottan lomhább mint a 4. De mindegy, ezen már ne akadjunk össze. )
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
válasz DeathAdder #4491 üzenetére
Gyári naptár hónap nézete megy nován?
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
DeathAdder
veterán
válasz csordas11 #4492 üzenetére
Ebben nem tudok a segítségedre lenni, okoskodni meg nem szeretnék.
Régebben itt kiveséztük már, érdemi különbség a 3 és 4 között igazából csak a kamerában, és talán a fémkeretnek hála a minőségben van.Én snap800 -ast nyomkodtam többször is, és ő gyáriban gyorsabb, és simább, mint a gyári note 4, ezért is várjuk néhányan nagyon az 5.0 -át már bízva, hogy javulni fog a helyzet
Note 4 -ből szerintem ez az L-esített UI nagyon sokat kivesz, vagy egyszerűen csak kevés a SoC ami kompenzálná a nagyobb felbontást. Lehet utóbbi is, a N5 is gyorsabb mint a N6[ Szerkesztve ]
-
csordas11
aktív tag
válasz DeathAdder #4491 üzenetére
Note 3-ból melyik változat?
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #4489 üzenetére
Eeee Nova Laucherrel ki lehet tenni a jegyzeteket
Viszlát TWcsordas11 - nem értem, ha nexus fanatikus vagy, akkor miért nem várod meg ezt a rövid időt, hogy megvedd a 6-ot, vagy inkább vennél vele szemben ugyanannyiért, vagy ha nem még többért is Huawei 7 -et?
Nincs semmi bajom vele szerintem is komoly tel, de azért nexus az nexus
De mondok még egy jó alternatívát: Note 3[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Szenzorok ugyanúgy megvannak csak nincsenek az appjai integrálva a rendszerbe, illetve a holo (mostmár material design) ui, amire aztán olyan appokat hegesztesz amilyet csak akarsz az érzékelői ugyanúgy megvannak.
Mondjuk számomra egyetlen ami hasznos lenne az a hőmérő, és páratartalom mérő, na de ezek már a note 4 -ben sincsenekIlyen pulzus, lépések, véroxigén (utóbbi azt sem tudom mi), elég volt egyszer poénból kipróbálni, azóta jegelve van
Az spen viszont nagy előny, ez különbözteti meg a többi simán csak vágódeszka méretű telefonoktól, és számomra nagyon hasznos
Ha valahogy sikerülne megszabadulnom a TW-től meg ettől a szar alkalmazásváltótól, akkor szerintem ott lehetne a nexusok sarkában
Próbáltam google asszisztenst használni, de ocsmányak nagyok rajta az ikonok, meg hiányzik, hogy az akciójegyzeteket kitegyem.Parallaxis - szintetikus teszteket én soha nem néztem, csak magát a gyorsaságot, appok indítását, betöltését, bezárását..
[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
válasz silmatauki #4472 üzenetére
Én is úgy teszek minden este, és repülőmódba is teszem, ez a merülés - akkor - ezek ellenére történt... De szerencsére csak egyszer volt ilyen, remélem többet nem lesz...
-
wiERHcSc
tag
válasz Parallaxis #4484 üzenetére
Hogy lehet megmérni az UV-t? Melyik programmal?
-
Parallaxis
addikt
Note 4-ben rengeteg az érzékelőkhöz kötött funkció, ami folyamatosan "figyel" a háttérben, feltéve ha használod.
A pulzusmérés és az UV mérés nem fut folyamatosan, a többi szenzor meg ott van a Nexus 6-ban is és ott is folyamatos a figyelésük (Google Fit).
A Note 4 azért "túlsúlyos" ebben a tekintetben, mert a Google alap dolgain kívül a Samsung redundánsan felrakja ugyanazokat a funkciókat a saját, vagy plusz szoftvereivel is (pl. Google Search/S-Finder, S-Note/Evernote, Google News/Flipboard stb.), amire egyébként semmi szükség nem lenne.
-
Parallaxis
addikt
válasz DeathAdder #4481 üzenetére
sebességben ez nem sokkal de konstans gyorsabb mint a Snap-os
Ez nem ilyen egyértelmű, van amiben az egyik a gyorsabb, van amiben a másik: [link]
-
zack
nagyúr
válasz DeathAdder #4481 üzenetére
De ez nem is lehet elvárás. Persze hogy gyors, mert a nyers, száraz droid ilyen. De a fullos szoftverezettség mindig némi kompromisszummal fog járni, cserébe funkcionálisan többet ad, míg a nyers droid és ennek sebessége azoknak jó hosszútávon, akik az alap funkciókat használják, és kevésbé vannak kihegyezve az extrákra. Note 4-ben rengeteg az érzékelőkhöz kötött funkció, ami folyamatosan "figyel" a háttérben, feltéve ha használod. Ez olyan mint egy gyári M3 BMW is nagyon pöpec, de a lekönnyített, 300kg könyebbé tett versenyautó ég és föld teljesítményben, még is a mindennapokban a gyári az emészthetőbb.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
DeathAdder
veterán
-
zack
nagyúr
Google Zene havi 1950ft előfizu....Előfizettem, elfogadta, levonta, mégis az összes zene fizetős maradt.
Ilyenkor? 1x már előfizettem rá, de lemondtam, akkor nem volt ilyen gond, és emlékeim szerint azonnal elérhetőek voltak a zenék, nem úgy, mint most.
Van átfutási idő, vagy írjak nekik?(#4479) csordas11
A TouchWiz a "rohadt alma" a gépezetben. Zabálja a memóriát, és lagol is. Évek óta képtelenek normálisan megírni, és a hibákat kijavítani. Nálam Next Launcherrel semmi lag. De szerintem Apex, Nova Prime dettó.
A launcher az alapja az egész rendszernek, mert folyamatosan fut, és ebből érsz el mindent, így ha már ez eleve rossz, a rendszer nem lehet jó és gördülékeny.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
csordas11
aktív tag
válasz DeathAdder #4476 üzenetére
Ez durván hangzik. Sokkal erősebb mindkét Note 4 sock verzió. Melyik verzióról írtál véleményt?
Lehet, hogy nem is érdemes váltanom akkor? (A pen-t nem használnám.) -
sotetlovag97
tag
Üdv!
Note 4 vásárlása előtt állok és pár tapasztalatot szeretnék olyan emberektől akik nem csak a jót, hanem az esetlegesen rossz vagy nekik nem tetsző dolgokat akár itt vagy Pü-ben leírnák. Egyszóval szánna rám egy kis időt.
Mindezek mellett az is érdekelne, hogy a note 4 támogatja-e a 256gb-os micro SD kártyát?
Ez azért érdekelne, mert elvileg az én nokia n8-am sem támogatta a 32gb-os kártyát, de még mindig megy vele.Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
b.bela1
őstag
Elég mélyen bele kell menni a dolgokba. Van ami elindul, simán megy, egy műveletnél pedig beadja az errort.
Ebből kiindulva még akár igazad is lehet, lesznek gondok az elején. Persze majd javítják.DeathAdder: nekem sem hiányzott semmi.
Aztán jött a pont akkor, pont az kell.
Ezek a dolgok a notesznél elmaradhatatlanok.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz b.bela1 #4469 üzenetére
Én telefonon ART-on vagyok majd egy éve, és nem is hiányoznak az apró anomáliák
Nagyon kíváncsi vagyok hogyan oldják meg 5.0 -án, van egy olyan érzésem h ez miatt késni is fog a főverzió, pedig volt több mint egy évük, hogy fejlesztgessenek az új futtatókörnyezetre. Meglátjuk, csak jöjjön már
A valamire való third party appok meg már mind réges régen kompatibilisek az új futtatókörnyezettel, én speciel semmi hátrányát nem érezem_______
Más:Az ujjlenyomatos mondandómat visszaszívom, ugyanolyan szar mint volt
Érdekes, tegnap este 10/9, ma meg kb. 20/1 szóval végképp nem értem, de nem is bajlódok tovább vele...csordas11 - Nexus 5 után úgy fog laggolni, hogy napok kellenek hogy megemészd, laucher ide, root oda, custom rom amoda.. Én is N5-ről jöttem a múlt héten
Egyébként TW-n vagyok én is, és azon is szeretnék maradni[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz b.bela1 #4469 üzenetére
Nem csak Shelath gond van. Van egyéb más progi is ami nem szereti, és ez menet közben derül ki telepítés után.
Átállítom, megnézem most milyen.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
b.bela1
őstag
válasz DeathAdder #4467 üzenetére
Annyira nem gáz. Csak mikor pont kell valami, azt' beadja az unalmast az idegesítő.
Egyébként most látom a két környezet közötti eltérést.
Dalvik egy fos. Art-ról visszaállva tényleg laggos. Nem kicsit...
5.0 megváltás lesz, ha "csak" ennyi változik, akkor is.zack: Azért az durva lenne. Fele teló használhatatlan lenne. Amivel reklámozták, képszerkesztés, kivágás, beillesztés, a hülye shealt pont nem menne?! Az nagy bukta lenne. Szerintem összehozzák. Össze kell hozniuk. Pont ezek miatt note a notesz.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz b.bela1 #4462 üzenetére
Ezért nem használom. Nagyon sok minden nem kompatibilis még vele.
Nem tudom 5.0-ig hogy oldják ezt meg, mert ott már csak ART lesz. De az az érzésem, hogy sehogy, és ezek a problémák amik jelenleg ART-on jelen vannak, 5.0 is ott lesznek, csak ott nem lesz Dalvik, hogy átállítsd.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
DeathAdder
veterán
válasz Parallaxis #4464 üzenetére
Hát ez mennyire szar már
Valóban eltávolítom az alkalmazások közül a fingersecuritit és egyből annyi a védelemnek, és még csak egy ujjlenyomatot sem kért eltávolítás előtt
(#4462) b.bela1 - Ez igaz, bár én nem szerkesztgetek képeket, de valóban ha minden fícsör akarjuk hogy működjön, akkor nem szabad átkapcsolni ART-ra
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz silmatauki #4465 üzenetére
Csak óvatosan mert jönnek majd az utalások, hogy máááár megint kezdi.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Parallaxis
addikt
válasz DeathAdder #4457 üzenetére
de aztán Parallaxis ajánlott a topikban egy jó kis appot amivel bármilyen telepített alkalmazásunkat le lehet ujjlenyomattal védeni.
Én is teszteltem és fent is hagytam, de jó ha tudod, hogy csak átlagos védelmet jelent, ha picit is expertebb emberke veszi kézbe a készüléket, akkor a futó folyamatok kilövése után akadálytalanul elindul már minden
-
Parallaxis
addikt
Arra sem reagáltam te szakmai zseni, hogy mi fut a háttérben és mi nem. Mert frappánsan megindokoltad, miért f@szság amit írtam, de azt, hogy hogy lett 1,2GB-ról 1,5GB a szabad RAM pucolást követően...Erre valószínűleg csak forgatnád a szemed és hümmögnél.
Valóban csak hümmögök, mert nekem root nélkül is 1,6 GB a szabad memóriám, nem kell ehhez semmit bűvészkedni
Az ilyen hozzászólásokról egy régi vicc poénja jut eszembe: "nekem hiszel, vagy a saját szemednek?"
A többire nem reagálok már, mert látom, hogy felesleges. Csak a lényeget nem értetted meg (pontosabban nem akarod megérteni) és mellébeszélsz.
-
b.bela1
őstag
ART lehet hogy gyorsabb, de tegnap cerkával képeket babrálva, vágva, szerkesztve, sorban álltak le az alkalmazások. Úgyhogy vissza minden. Nem csak az shealt nem szereti.
Megvárom az 5.0-át.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
-
guriga1234
addikt
-
DeathAdder
veterán
Rövid kizárólag objektív konklúzió custom romokról:
Eddig kipróbáltam Sweet-et, amit alapból nem éreztem gyorsabbnak a gyári ART után, és sajnálatos, hogy nem is lehet váltani futtatókörnyezetet. A gyári dalviktól viszont szerintem gyorsabb, azért szerintem mert sokat nem használtam azon a gyárit, viszont nem érzem visszalépésnek a gyári ART után. Ez a rom extrái teljes mértékben Xposed framerwork köré épülnek, néhány modulja már alapból telepítve van, és nem tudom hány de nagyon sok ezer modul még telepíthető is. Ezek közül amiket ismerek (gravitybox, wanam) elég nagy hibaszázalékban nem működik, ennek oka pedig valószínűleg, hogy egy nagyon nem stock droiddal van dolgunk, ahhoz meg hogy mindenre rájöjjek és modulokat találjak rengeteg idő és türelem kellene, nekem meg nem ér annyit, szóval passzoltam is.
A WanamLite letöltésével kissé meggyűlt a bajom, végül pedig fel sem tettem, mert ahogy elnéztem érdemi változást ott is csak az xposed eredményezi, azzal meg nincs kedvem bajlódni, főleg hogy itt témázni se lehet vele senkivel sajnos
Végül dr.ketan romjában bíztam ami kicsit más mint a többi, és valóban így is volt.
Ugyan nem a legfrissebb build, de tetszenek az integrált extrák amiket régen is használtam, a sebesség meglepően jó Dalvikon (ART-on ez sem megy), a felesleges szolgáltatásokat és alkalmazásokat végre kipucoltam, így most már csak kizárólag azok állnak rendelkezésemre amiket tényleg használok.A legfontosabb azért, hogy gyorsaságban, simaságban érdemi előrelépést nem tapasztaltam egyik romnál sem! Azonos futtatókörnyezetben gyorsabbak, de akadások ugyanúgy vannak, talán ha lehetne runtimet váltani... részemről még mindig nagyon város az 5.0
És végül kis extrának: ujjlenyomat olvasó (igen megint )
Ugye én ezt a funkciót régen kukáztam, de aztán Parallaxis ajánlott a topikban egy jó kis appot amivel bármilyen telepített alkalmazásunkat le lehet ujjlenyomattal védeni.
Ennek a funkciónak nagyobb értelmét láttam, ezért feltettem, és csak futólag regisztráltam 10x hüvelykujjamat, aztán jött a meglepetés a hatékonyságról Szinte bármikor bejutok egy kézzel nagyon alacsony hibaszázalékkal, és ezt most nagyon nem értem
Beállítottam a képernyőzárra is, és valóban szinte tökéletesen működik, amivel azelőtt napokig csak szenvedtem a gyári romon. Állandóan regisztrálgattam de nem akart stabil lenni az egykezes hüvelykujjal, ezért ki is kapcsoltam, most meg úgy működik ahogyan kell...
Ki érti ezt[ Szerkesztve ]
-
csordas11
aktív tag
válasz guriga1234 #4455 üzenetére
Note 4 vásárlás előtt állok, ezért érdekelnek a telefonról a tapasztalatok, de nem egymás basztatását szeretném olvasni.
-
Sword
őstag
Töltőpadokból kínait használok. Csak annyi bajom van velük, hogy sípolnak, amikor ráteszem. Az egyikből ki tudtam szedni a csipogót, a másik integrálva van a nyákra teljesen. Amelyikből sikerült kiszedni, az van a melóhelyen, a másik itthon. Ott ne csipogjon nekem.
Szerintem a receiver befolyásolja jobban a töltési sebességet, melegedést.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
zack
nagyúr
válasz Parallaxis #4442 üzenetére
Te MEGALOL megmondóember...Elmondtam hogy nem warezolok. Csak rugózol rajta. Mindegy neked, hogy Snap a téma, vagy más, a lényeg hogy rugózhass valamin. Ez éltet itt a topikban, de lehet az élet más területeire is igaz. Csak halkan megsúgom, Androidra kb 100k-ért vásároltam eddig. iOS-re 80k. WP-re 30k, de csak azért mert a 1520 fél évig volt nálam. iTunes zenére meg nem tudom, de kb 100db számot vettem eddig külön (ezt a mai napig használom) és isten tudja hány albumot. De folytathatnám nap estig a felsorolást, mert képzeld a Win 8 Enterprise 64bit is eredeti ami jelenleg egy fél Note 4 ára, és persze PC-n is eredeti játékokkal játszom amiből van vagy 40db úgy összesen.
Ennek tükrében rágd át még egyszer, mennyit akarsz rugózni a témán...Arra sem reagáltam te szakmai zseni, hogy mi fut a háttérben és mi nem. Mert frappánsan megindokoltad, miért f@szság amit írtam, de azt, hogy hogy lett 1,2GB-ról 1,5GB a szabad RAM pucolást követően...Erre valószínűleg csak forgatnád a szemed és hümmögnél.
-
guriga1234
addikt
válasz Parallaxis #4442 üzenetére
Tisztán látszik, hogy amikor a logikát osztották, akkor nem álltál be a sorba.
"jó minőségű HD-s filmet ott nem találsz magyarul" - hogy én mit találok, azt ne te döntsd el. Helyesen: te nem találtál ilyet.
"ha találsz is, nem lesz legális" - akkor mégis találok? Nem önellentmondás ez? Egyébként meg miért is ne lenne legális?
"ő azt írta, hogy a készülékére tölt át ilyen filmeket, nem streamel" - ezzel mi a gond? Ha már eleve megvan neki, akkor miért streamelne?
"Nem értem, hogy miért kell egy ilyen viselkedést védelmezni." - egyáltalán miért kell támadni? Akkor védelmezni sem kéne!
"akinek lazán van 200 ezre egy telefonra ezzel büszkélkedjen, azt nem" - te szeretsz más zsebében turkálni? Egyébként meg nem büszkélkedett, én nem vettem legalábbis észre.
"Mindenkinek szíve joga, hogy eldöntse, hogy warezol, vagy sem, de ezt hirdetni és követendő példaként leírni, főleg olyankor, mikor az a tartalom tényleg csak jelképes összegért elérhető, az eléggé szégyenletes" - te valami olyasmi vagy, mint régen az önkéntes rendőr? Meg kéretlen illemtanár? Honnan veszed, hogy a te nézeteid a helyesek, és mindenki számára követendőek?
"Ettől még nem lesz legális cselekedet" - másodszor is megkérdem, hogy miért nem lesz az? Azért talán, mert te azt mondod? Ne röhögtess!
"Halkan megjegyzem ha torrenten szeded le, akkor meg eleve bűncselekmény, mivel megvalósítod a megosztásást is" - a tudatlanok végtelen magabiztosságával állítod a hülyeséget. Torrenten sem kötelező a megosztás, csak a rációs szerverekről könnyen ki lehet hullani. Viszont vannak (a legnagyobb és legjobb) nem rációs (és nem is magyar) szerverek, ahol nem kell visszaosztani. Ez csak a torrent kliens beállításain múlik.
"te sírtál, hogy nem töltesz le a Play-ből, mert nem egérmozizol" - az egy dolog, hogy az ismeretek hiányában szenvedsz, de hogy a felfogó képességgel is hadilábon állsz (vagy csak simán csúsztatsz), az már kiábrándító. Valóban azt írtam, hogy nem egérmozizok. De nem azért nem vásárolok a play-en filmet, mert nem egérmozizok, hanem azért, mert azok a filmek, amik a kínálatban vannak és amiket érdemes is megnézni, azok már rég megvannak nekem, tehát nincs értelme onnan pénzért letölteni.
PS: megsúgom, hogy pl. HBO GO-m is van, ami az előfizetésemhez ingyen jár, és legalább akkora a kínálat, mint a play-en, csak sokkal frissebbek a filmek, és mind HD-s, feliratos vagy magyar szinkronos, esetleg mindkettő.
"Ne haragudj de a te szöveged MEGALOL!" - ez már egyenesen szánalmas.
-
zack
nagyúr
válasz baha1986 #4444 üzenetére
Valami nagyon nem jó ott. Vagy beakad valami progi, és szívja, vagy valami nem jó a hardverrel.
Én most töltöttem éjjel, és az előző ciklusban 44ó lett a készenlétem 3ó kijelzővel, 40p hanghívással, folyamatos WiFi, és adat. Energiatakarékosság 1 percre sem volt bekapcsolva.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
S e t h
nagyúr
válasz ForRedGlory #4432 üzenetére
Ez poén akart lenni, de sajnos nem ment át(mea culpa), megmagyarázom.
Átnéztem a kínálatot és legyintettem, mert egy film volt csak amire azt mondtam oké, a többi hálivúdi szemét esetében érveltem azzal, hogy ha csak ennyit fizetnek érte, akkor nem töltöm le, fizessenek érte többet.
Ezekért két forintot sem adtam volna, viszont "de gustibus non est disputandum", ahogy az eszkimók mondanák.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
baha1986
csendes tag
Sziasztok, mostmár 2 jára fordul elő hogy lemerül egyéjjel alatt. AZ energiagazdálkodásban az android rendszert irja. Tudtok segiteni?Valamint az akkumulátor idő is elég kevés.
-
laci0530
senior tag
Kicsit felpezsdült a topik a snap/stock fényképező app boncolgatás után. :-)
-
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #4430 üzenetére
hogy mást ne is említsek, a youtube tele van ilyennel. Az meg elég ingyenes, nem?
- jó minőségű HD-s filmet ott nem találsz magyarul
- ha találsz is, nem lesz legális
- ő azt írta, hogy a készülékére tölt át ilyen filmeket, nem streamelNem értem, hogy miért kell egy ilyen viselkedést védelmezni.
Azt megértem, ha Pistike, aki anyuka félrepakolt pénzéből kapott egy kisebb PC-t és nincs semmire pénze warezol, de azt, hogy akinek lazán van 200 ezre egy telefonra ezzel büszkélkedjen, azt nem!
Mindenkinek szíve joga, hogy eldöntse, hogy warezol, vagy sem, de ezt hirdetni és követendő példaként leírni, főleg olyankor, mikor az a tartalom tényleg csak jelképes összegért elérhető, az eléggé szégyenletes.
Aki meg ezt még meg is akarja magyarázni.....Amúgy meg te is írtad, hogy filmek letöltése Magyarországon nem bűncselekmény
Ettől még nem lesz legális cselekedet. Halkan megjegyzem ha torrenten szeded le, akkor meg eleve bűncselekmény, mivel megvalósítod a megosztásást is.
Most, hogy megokosodtam, hogy HD-s filmet akár TV-n is nézhetek, megnyugodtam. MEGALOL! Szerinted eddig hol néztem a filmeket, ha mobilon nem?
Vazze, te sírtál, hogy nem töltesz le a Play-ből, mert nem egérmozizol, erre írtam, hogy bárhol megnézheted, nincs a mobilodhoz kötve. Ne haragudj de a te szöveged MEGALOL!
[ Szerkesztve ]
-
Dude8
tag
Szia!
Valamivel vastagabb lesz tőle a telefon:
úgy képzeld el, hogy az a hátlap amivel kaptad, ott a kamera síkja kiemelkedik a hátlapétól és a hátlap ívesen leköveti ezt a különbséget. A Qi töltős hátlap hátsó síkja pedig egy síkban van a kameráéval így a hátlap széleinél is nagyobb a lekerekítési sugár, -szerintem -legalább 1 - 1,5 mm-rel vastagabb.
"In God we trust, all others we monitor!"
-
törölt tag
Youtube-on pont néztem egy vidit egy kínai qi vevőről, simán rápattintotta a hátlapot a srác. Én is gondolkodom ilyenen, de ha eláll tőle a hátlap akkor inkább kihagyom.
-
Sword
őstag
Én most vettem (speedshop-ban elég "olcsó", nyolcezer valamennyi pick pack szállítással együtt).
Kicsit vastagabb, persze eléggé érezhetően, nehezebb is, de "minőségi" érzés.Vettem előtte kínai hátlap mögé tehető, illetszthető receivert is, sajnos az eredeti puha hátlapot kinyomja, a kezemmel érzem, hogy púpos. Ha ez még nem lenne elég, akkor a vakunál és a pulzusmérőnél el is tolja a hátlapot úgy, hogy luk keletkezik, ahol bemehet a por, kosz stb. Azt kb. 1600 ft-ért vettem az ebay-ről, most írtam, hogy ez így nem frankó, a válaszra várok. Ugyanitt tök jó kínai receiver lapka eladó
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
norbi93
senior tag
meg tudod nézni desktopon is őket. én is bevásároltam tegnap 52 filmet, átlag 14 forintba kerültek HD-ben ennyiért nem sír a szám, hogy angol
-
Sera26
aktív tag
Szia!
Engem érdekelne nagyon ez a vezetéknélküli töltés téma, viszont nálam is csak ez a normál hátlap jöhetne szóba, a flipes változat nem. A munkahelyi körülmények miatt sajnos kénytelen vagyok biztos védelmet nyújtó tokokat használni, de nem tudom ez a qi-s hátlap mennyivel vastagabb a normál gyárihoz képest és mennyire teszi nehézkessé a tokok felhelyezését?
Te teszel erre még plusz védelemként valami tokot? -
guriga1234
addikt
válasz Parallaxis #4423 üzenetére
"magyar nyelvű HD minőségű filmeket (amiket emlegettél) ingyen nem osztogatnak sehol" - hogy mást ne is említsek, a youtube tele van ilyennel. Az meg elég ingyenes, nem? Amúgy meg te is írtad, hogy filmek letöltése Magyarországon nem bűncselekmény, még csak nem is szabálysértés, hiszen előre megfizettük az árát az adathordozókban (még az is megfizeti, aki semmi ilyesmit nem tölt le!!!).
"A Play-en lévő HD-s filmeket nem feltétlenül a mobilodra szánják, nézheted a TV-den, vagy akár egy teljes falra kivetítve is" - tényleg? Most, hogy megokosodtam, hogy HD-s filmet akár TV-n is nézhetek, megnyugodtam. MEGALOL! Szerinted eddig hol néztem a filmeket, ha mobilon nem?
-
B1T3
addikt
válasz ForRedGlory #4411 üzenetére
Kár, hogy nekem már nem sikerül letölteni semmit. Lehet, észrevették, hogy baki csúszott a dologba.
-
DeathAdder
veterán
válasz Parallaxis #4421 üzenetére
Na végre egy hasznos app, nem a tököm kijelzőfeloldó, amit már napok óta nem is használok
-
-
zack
nagyúr
válasz Parallaxis #4423 üzenetére
Az hogy te miből mire következtetsz, pusztán spekuláció. Nem fogok magyarázkodni, és ebből adódóan kiteregetni olyan dolgokat amikhez aztán végképp semmi közöd.
Mondom, szerintem ignorálj, én is ezt fogom tenni. Jobb lesz így, hidd el.
-
Parallaxis
addikt
Azért mert ingyen van, abból hogy is következik a warez?
Mondjuk onnan, hogy magyar nyelvű HD minőségű filmeket (amiket emlegettél) ingyen nem osztogatnak sehol.
Vádaskodsz, kötözködsz, közben pedig fingod sincs mit honnan szerzek be, és miért és mennyit fizetek.
Való igaz, csak annyit tudok, amennyit te írsz, te viszont pár hozzászólással feljebb dicsekedtél azzal, hogy a magyar nyelvű filmeket te ingyen szerzed be. Nos mivel ezek nem a fán teremnek és mivel te ezt a példát a Play-es felhozatal ellenében írtad, ahol slágerfilmek vannak, nem az ingyenes magyar művészfilmek, így nem kell sok találgatás ahhoz, hogy biza te warezról beszéltél, ami még akkor sem ad okot az ilyen büszke kijelentésekre, ha a filmletöltés itthon nem számít bűncselekménynek.
Csak kisebbségi viheti a kocsimat?
Örülök, hogy csak ennyit fogtál fel abból amit írtam...
---
guriga1234:
Egyébként meg nem egérmozizok, jobb az ilyesmit nagyban nézni.
A Play-en lévő HD-s filmeket nem feltétlenül a mobilodra szánják, nézheted a TV-den, vagy akár egy teljes falra kivetítve is
[ Szerkesztve ]
-
Dude8
tag
Sziasztok!
A napokban megérkezett a Qi charge-os hátlapom. ITT látható, hogyan illeszkedik, illetve, hogy a kamerát mennyire védi/nem védi. Illesztési problémára nekem csak az alján van kivetni valóm, az S-pen melletti saroknál.
Ezzel egyetemben eladóvá vált a Qi charge-os S view Flip tokom. Az eladás oka egyszerűen, hogy nekem nem áll kézre a tok. Természetesen a flip toknak mindene (doboz, számla) megvan, Magyarországi vásárlás és még a kezdeti 6-ból 5,5 hónap gari van rá (ha valakinek szimpatikus, kérem priviben keressen meg, kitalálunk egy jó árat).
ITT látható pár kép ahogy a tokban van a telefon."In God we trust, all others we monitor!"
-
Parallaxis
addikt
Aki használja az ujjlenyomat érzékelőt, annak ez hasznos kis app lesz: [link]
-
guriga1234
addikt
válasz Parallaxis #4417 üzenetére
Nekem pl. több ezer filmem van. Amit gugliról le lehetne tölteni, és engem érdekel is, az már rég megvan. Miért fizetnék olyanért, ami már megvan? Ami meg nem érdekel, azért meg pláne nem. Egyébként meg nem egérmozizok, jobb az ilyesmit nagyban nézni.
-
zack
nagyúr
válasz Parallaxis #4417 üzenetére
Azért mert ingyen van, abból hogy is következik a warez? Nem igazán értem.
Vádaskodsz, kötözködsz, közben pedig fingod sincs mit honnan szerzek be, és miért és mennyit fizetek.
Szerintem ignoráld a hozzászólásaimat, ezzel járunk a legjobban, és akkor oktondinak sem fogsz tűnni.
Remélem segítettem.mod: Csak kisebbségi viheti a kocsimat? Inkább azzal kellene foglalkoznod, hogy burkoltan ne cigányozz. Sepregess előbb a saját házad tájékán, aztán utána belém állhatsz.
Mielőtt folytatnád, közlöm, hogy magyar vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
-
Parallaxis
addikt
Igazából engem nem érint, 64+32GB-ra ráfér vagy 6-7 film 1080p-ben szinkronosan, ingyen.
Majd, ha pár kisebbségi viszi a kocsidat, pénzedet ingyen, akkor is természetesnek fogod találni ezt a dolgot? Ja nem, mert ha te vagy a sértett, akkor már mindjárt más a helyzet, ugye?
Lehet, hogy itthon nem mindenki engedheti meg magának, hogy ezreseket dobjon ki egy filmre és inkább letölti ingyen, ez valahol érthető, de az, hogy erre büszke legyen valaki, az eléggé szánalmas (főleg egy 200 eFt-os mobillal a zsebben).
-
zack
nagyúr
válasz ForRedGlory #4415 üzenetére
Júúj. Akkor te két ember vagy. Erre mindig azt mondtam portán, ha jön az idióta szórakozni, legalább annyi tisztelet szoruljon a csökött agyába ha már Magyarországra jön, hogy pár szót megtanul a könnyebb kommunikáció miatt (persze alap szinten nekem is megy az angol, amennyi nagyon muszáj). Ha én kimegyek egy olyan országba, ahol az angol az anyanyelv, engem ki fog megérteni magyarul? Senki.
Ő idejön, és elvárja, hogy angolul kommunikáljanak vele, és persze aki nem beszél angolul MAGYARORSZÁGON az már nem is ember.
Ezen kívül mindenki az anyanyelvén szeret kommunikálni, szórakozni, filmet nézni. Akkor is ha 10 fillér egy film. Szóval ha már itt tartunk, az lenne a minimum hogy egy nyamvadt magyar feliratot beledobnak, ha már elérhető Magyarországról is a filmes adatbázis.
Igazából engem nem érint, 64+32GB-ra ráfér vagy 6-7 film 1080p-ben szinkronosan, ingyen.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ForRedGlory
félisten
En kerek elnezest, hogy be mertem irni, hogy Playen atlag 10-17 Ft-ert lehet HD filmeket venni. En azert vettem kozel 100 filmet. Meg szerencse hogy tudol angolul...
-
S e t h
nagyúr
válasz ForRedGlory #4407 üzenetére
Persze könyvekre nincs, csak ilyen xarokra.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
DeathAdder
veterán
válasz Petyyyyy #4409 üzenetére
Mármint mit elérni?
Egyelőre csak megrootoltam, most töltöm kicsit a telefont, addig is kipróbáltam az 1440p-t YT-n és mit ad csoda működik, bár gyakran aligha fogom használni, mert egy 20 megás nettel is éppenhogycsak hogy be tudja tölteni
zack - biztosan jön C -re is hamarosan
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Köszi az infót. A gond ezzel csak az, hogy egyik se szinkronos, vagy legalább magyar feliratos.
Én 1080p-ben tolom szinkronnal.
De így nem sokat ér számomra.Mod: Elnéztem. ANK7 "U" verzióra van.
[ Szerkesztve ]
-
Djatis
senior tag
Csak mind angol és kevéshez van magyar felirat!
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Petyyyyy
addikt
válasz DeathAdder #4404 üzenetére
Ezt pontosan mivel sikerült elérni?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
ForRedGlory
félisten
Mindenki huzzon fel Google Playre es masszon a Movie-ra. Fillerekert vannak kint a filmek. Komolyan.... par forint a film, elfelejtettek sztem az eurot forintositani Most vettem vagy 10 filmet cirka 100 Ft-ert
[ Szerkesztve ]
-
Djatis
senior tag
Nekem piszkálja a fantáziámat rendesen de szeritem majd max ha a Note 5-ből lesz ilyen akkor próbálom ki!
Viszont volt Gear S kirakva és meg kell mondjam élőben nagyon fullos! Lehet el kell adnom a Gear 2-őm, hogy vegyek Gear S-t csak nem 130ezer-értA magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
zack
nagyúr
Várok még, és ha nem jön a Lollipop, akkor az ANK7-et biztos kipróbálom.
Te nem szoktál frissíteni, ha kijön egy új alapsáv?(#4404) DeathAdder
Helyes.
Aztán jöhetnek a beszámolók. Ha kipróbálod az új Sweet-et, és jó, lehet én is feldobom.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Na most lett nagyon elegem, szopatnak a restore appok, elvesznek a mentések, restore is valamiért heliumból beszart, az az egyetlen egy app ami tényleg nagyon sokat számított nekem eltűnt (csak az az egy érted), és pluszban még nyeljem le a minden szarral telehányt laggolós UI-t a világ egyik legjobb telefonján.
Meg lett az eredménye:
És most kigyomlálom a létező összes szemét alkalmazást és szolgáltatást, újra használhatom szeretett appjaimat, és végigpróbálom a custom romokat is.
Véégre szabadság
zack - SweetROM-al szemezek én is, eléggé naprakészek ahogy elnézem
-
hnyagboy
tag
Sziasztok
A hárombeűs navi ikonokat rakott a galériába, hogyan lehet ezeket nem láthatóva tenniKöszi
Samsung Note 20 Ultra 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest