- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz leslien #5697 üzenetére
ááá, mire abból itt lesz valami, már ha lesz egyáltalán...
ezzel az erővel a mostanság megszokottnál sűrűbben is cserélgethetném a telefonjaimat, mert megjelenik egy típus, kicsit kivárok az esetleges problémák miatt, amik a típust érinthetik, aztán ha nincs olyan, akkor rászánom magam a vásárlásra, és néhány hónap elteltével már jelentik is be az újabb típust, jobb esetben a gyártó másik szériájában, de abban is van/lehet valami vonzó és már ugrál is a kisördög.
sokat gondolkodtam már ezen én is, és arra jutottam, hogy inkább így, mert a sok új típus között legalább lehet válogatni, és ha tényleg van értelme újítani, akkor adott a lehetőség - volt már rá példa, az xperia z-t cseréltem 3 hónap után -, rosszabb lenne fordítva.
szinte csak az apple kivétel, mert ők évente egyszer adnak csak ki újabb típust, bár akkor már ők sem csak egyet mint régen, és ott is van már hibalehetőség, hogy hibába azonos időben jön ki két új típus, nem mind a kettő kapja meg az összes jóságot.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
norbeey
tag
Aki megmókolta már a telót, snapis verziója és még kedve is van ezzel szórakozni az próbálja már ki ezt
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
-
Parallaxis
addikt
válasz Memmaao #5690 üzenetére
Én Samsung szervizestől kaptam ezt az infót:
Nem lesz házhoz jövős szerviz, mert mint az S5 esetében a Note 4-nél is ragasztással oldották meg a kijelző rögzítését és ezt háznál nem lehet megbízhatóan szervizelni.
A kijelző teljesen külön van, a keret a hordozó panelhez van rögzítve, sem külön, sem a kijelzővel együtt nem lesz garanciális keretek között cserélve, mivel nincs garancián belüli esemény, amihez kötődhetne a csere (ez nem fog öntéshiba miatt repedni, mint a Note 3 kerete).Egy kis videó: [link]
-
legenda
válasz leslien #5692 üzenetére
nem meglepő, több típusnál is volt/van ilyen, hogy más (távoli) régió kap eltérő hardverűt, aztán esetlegesen majd mi is, csak sokkal később, ahogy történt ez az s4 esetén is (i9505 majd i9506).
pörög a piac, követni kell, a szeptemberi z3c...stb. még meleg, de már jönnek az utódok.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
őstag
Kb 2 hete rendeltem egy új "tokot" ebayről. Név szerint: Love Mei Powerful.
Hétvégenként amikor néha eldurvulnak a dolgok nem árt, ha biztonságban van a telefon, és úgy érzem ez a tok megfelelően képes megvédeni
+ eddig két hétvégén teljesített és nagyon meg vagyok vele elégedve!
+ nem megy bele egyáltalán a por
+ fém, és mégsem árnyékolja le a mobil hálózhatot
+ ezt biztosan észreveszed, ha kiesik a zsebedből
+ ha esetleg leejted a telefont ebben biztosan túléli
+ gombok nyomáspontja határozott, minden nyílás a helyén van- HATALMAS!
- fém, ezért nagyon nehéz
- ujjlenyomat leolvasó értelemszerűen nem működik benne.
- kicsit sorjás a gumi itt-ott, de annyi baj legyen. Ezzel úgysem nyerne szépségversenyt sohaÖsszegészében totál megérte azt a 6 ezer forintot,
Bocs a minőségért, erre futotta jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
legenda
válasz MaCS_70 #5688 üzenetére
lehet, hogy csak adott verzióval van probléma, a smart remote alkalmazás utolsó verziójára is inkompatibilitást ír;
közben meg a korábbi verzió gyárilag telepítve a rendszerre;
működik is megfelelően;
próbáld meg ezzel az alkalmazással a upc és a mindig tv távirányítást, én eddig nem találtam olyan eszközt, aminek a vezérlésére nem tudtam volna rávenni.
Memmaao; én is ezt az információt kaptam, hogy hamarosan lesz házhoz kivonuló szervizes a note 4-hez, ilyen tekintetben csak az ip védelmes típusok lesznek mellőzve.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
válasz Parallaxis #5683 üzenetére
Lesz házhoz jövős szervíz a note 4-hez is. Ahogy a note 3-hoz sem rögtön szeptemberben volt ilyen opció, úgy a note 4-hez is betanulási periódus után lesz házi szerviz. A kijelző és a keret itt is egyben jön a gyártósorrol érintőpanel néven, tény, hogy le lehet szedni a kijelzőt a keretről, de nem szakszerű a dolog.
A Note 3 kerettel kapcsolatos véleményemet a fórum korábbi véleményeihez írtam, nem Neked válaszként, de nehéz egy poston belül jelölgetni, hogy mikor mit és kinek ír az ember.My name is Bond, James... Dean.
-
félisten
Annak vajon mi az oka, hogy olyan programok, mint a UPC távirányítója vagy a MindigTV nem telepíthető, inkompatibilis eszközre hivatkozva?
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
válasz silmatauki #5670 üzenetére
Köszönöm!
Sajnos a teljes listát nem tudtam még végigolvasni, azt pedig eleddig nem tudtam, hogy ennek az ablakos megoldásnak S-View a becsületes neve.
Helyzetemet súlyosbítja, hogy 'sajnos' egy gyári flip tokot is kaptam hozzá, de az sajnos nem QI-s... (Na, persze sose' legyen az embernek nagyobb gondja!)
Köszönettel: MaCS
-
Kelecar
aktív tag
(NX Minivel)
-
Parallaxis
addikt
válasz Memmaao #5656 üzenetére
Az Alpha-val igazad van, bár ott nem annyira fényes a vágott rész felülete és valamiért nem is karcolódik olyan könnyen, viszont a keret oldalt nincs semmivel bevonva.
Azt véletlenül sem mondtam, hogy a Note 3 kerete szebb lenne, mert abszolút nem lenne igaz, de mivel sérülékeny mindkettő és mivel tokban használom/használtam mindkettőt, így számomra ennek nincs is jelentősége.
Note 4-hez sajnos nem lesz házhoz jövős szerviz és mivel itt a keret külön van a kijelzőtől, így meglepne, ha pár karc miatt a szerviz cserélné azt garanciában.
-
-
Kelecar
aktív tag
-
S e t h
nagyúr
válasz silmatauki #5673 üzenetére
Nagyon nincs is kérdésem.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
mycso
veterán
Én nekikezdtem, de aztán abbahagytam, mert sok értelmét nem látom, egyelőre.
KNOX elcseszése nélkül, szinte semmit nem lehet....így feleslegesen nincs kedvem írogatni, hogy utána meg privátban bombázzanak, hogy ugrott a knox státusz mit csináljanak???“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
zack
nagyúr
Összedobok egy 1-es hsz-t. Látom mindenki b@szik rá.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
silmatauki
őstag
-
silmatauki
őstag
Tessék, itt egy stock-os, auto, nem HDR módú fotó a ma esti hóviharról itt Hévízen:
https://www.flickr.com/photos/123250104@N04/15510749053/
összehasonlításul, ezt produkálta a Nokia 808 (az ETALON) ISO50-en, és letámasztott kamerával:
https://www.flickr.com/photos/123250104@N04/15510732993/
ill. összehasonlításul egy igazán jóminőségű, nagy szenzoros kamerával + objektívvel, a Fuji X-E1 rendszerkamera 18-55-tel, 18-on, f/5.6-ra leszabályozva a maximális élesség érdekében, szintén letámasztva:
-
hurenzon
senior tag
valakinek van arany színben? mennyire egyedi ?szebb int a g3 arany?
-
migabi24
nagyúr
válasz ForRedGlory #5664 üzenetére
Most pont olyan a wp alkalmazáskínálata mint a kezdetekkor a droidé az ios-hez képpest, ez tartott vissza eddig is de mindig megerősítik ezt a kalandozó droidosok, örülök, hogy tetszik a tok, és én köszönöm az eddigi segítségedet, jól esett viszonozni valamivel :-)
-
Zin
őstag
a havas tájfotókat, stb várom szeretettel...Akinek esetleg vannak sima képei azok is jöhetnek...kivi vok milyeneket csinál ez a 4-es széria.
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
ForRedGlory
félisten
válasz migabi24 #5661 üzenetére
Jo a WP, de olyan alap dolgok megoldhatatlanok benne, hogy fizikai fajdalommal jar (pl a menu ABC rendbe tetele). (Szinte) mindent +1 lepessel lassabban lehet megoldani, stb. Az appok minosege es mennyisege szinten sehol sincs az androidhoz kepest, plusz nekem nem jon be a Lumia 930 kijelzoje sem... Mondjuk Note 4 mellett ez nem is csoda.
Jah es itt is koszi a Note 4 tokot, amit ingyen kuldtel.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz S e t h #5657 üzenetére
A megfelelő írásjelek erre vannak, ha esetleg szarkasztikus akarsz lenni.
Mivel volt olyan, aki komolyan is gondolja mind ezt, miért pont nálad gondoljam, hogy merő szarkazmus az irományod, miután semmilyen hangulatjel nem utalt erre?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
migabi24
nagyúr
válasz ForRedGlory #5660 üzenetére
Sejtettem, de örülök, hogy így zárult a teszt, mert piszkálja a fantáziám, de soha nem mertem meglépni a váltást, most spóroltál nekem egy pár ezrest :-)
-
ForRedGlory
félisten
Na ha minden igaz, ma lezarul a kozel 3-4 hetes WP idoszakom. Orom lesz visszarakni a SIM kartyat a Note 4-be
-
félisten
Csatlakoznék!
A Jézuska jóvoltából a Note4 kiszorította a NoteII-t.
Egyelőre ismerkedünk. Az FM rádió hiánya kicsit fáj, a wifi sebessége viszont káprázatos.
Kérdés: létezik vajon qi + flip hátlap/tok hozzá?
Üdv: MaCS
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Parallaxis #5649 üzenetére
Az Alpha sem matt, az is lézer vágott felület, csak kicsit más a "minta" rajta. A note 3 fröccsöntött műanyag kerete minden, csak nem szebb, mint a note 4. Az is karcosodik, csak akkor szép, ha a házhoz jövős szerviz cseréli negyed évente. És valljuk be, jó páran tettük ezt, és volt is rá lehetőség. Majd ha a note 4hez is lesz házi szerviz, na akkor ott se lesz gond a karcos kerettel.
My name is Bond, James... Dean.
-
mycso
veterán
válasz szuper94 #5652 üzenetére
A not4-el én is így vagyok, bár fenntartásokkal kezeltem, de gyorsan hozzászoktam és megszerettem, baromi jó cucc minden tekintetben. Ja és a méretét is megszoktam 2 nap alatt teljesen.
Sajnos nekem az elsőben rosszul állt a kijelzőt védő üveg, de cserélték, ez a mostani már tökéletes, de hát erre van a garancia.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
szuper94
tag
Nekem volt s3-am, s4-em, és note 3-am. s5 kimaradt mert a note 3 nagyon jól sikerült teló volt de az s5-öt is megnyomkodtam azért pár helyen. Galaxy alphához is volt szerencsém. Mindegyik teló elmarad a note 4-hez képest dizájnba is és minőségben is. Sérülékenynek sérülékeny de inkább legyen pár kicsi karc a polírozott részen mint hogy lepattogjon a keretről az a szar fém utánzat ráadásul ahol lepattant a keret fekete műanyag látszott alatta. Pedig aztán vigyázok az összes telefonomra mint a két szememre. Az alpha meg azért nem tetszett mert a fekete telefonnak teljesen szürke volt az oldala + előtte megfertőzött a note 3 a kijelzőmérettel Akinek nem tetszik a note 4 az meg adja el azt cső, aki nem elégszik meg egy ilyen telefonnal az semmivel se fog. Nekem nem recseg a hátlap nem ferde a kijelző a keret és az üveg közé semmilyen papír nem fér be az ujjlenyomat olvasóm is tökéletesen működik és ki tudja milyen hibákkal jöttetek még. ez a teló úgy jó ahogy van Használjátok!!
-
szuper94
tag
xD
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz Parallaxis #5649 üzenetére
Akkor nálam más alpha volt...
A keret valóban valami matt vagy szálcsiszolt hatású (bár nem vagyok benne biztos, hogy nem festve volt), viszont a behajtott rész ott is fényes (polír) volt:[ Szerkesztve ]
-
hanti
senior tag
Sajnálni tudom őket. 13 hónapig használtam Note 3-at egy hónapot párhuzamosan a Note 4-el, sőt Note 2 még most is meg van. Nem véletlenül a kettest hagytam meg tartalék telónak. A fényképei a melegedő proci és a könnyen törő keret számomra nem elfogadható. Nem volt kérdés a váltás.
-
zack
nagyúr
Seth lehet pont szarkasztikusan fogalmazott, de rajta kívül többen is komolyan gondolják.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
hanti
senior tag
válasz ForRedGlory #5646 üzenetére
Nem hinném, mert az elötte szóló oroszlános kollégának szólt.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz S e t h #5641 üzenetére
Én csak azt nem értem, ha ennyivel szebb és jobb a Note3, miért nem cserélitek vissza? Folyamatosan megy az összehasonlítás, hogy ebben meg abban jobb, holott ha eladnátok a 4-et, és vennétek ismét egy Note3-mat, még pénzetek is maradna, és boldogabbak lennétek.
Nem is értem, ezt a fajta mentalitást. Ha nekem egy előd modell jobban bejönne, akkor simán visszatérnék rá, attól függetlenül, mennyire "menő" a legújabbat és a legfejlettebb hardverrel rendelkező csúcsmodellt használni, a különbözetet pedig elkölteném másra.
A Note3 nálam kimaradt, bár nyomkodtam, és tesztelgettem annó, de egy pillanatig nem érzem, hogy a Note4 ne lenne méltó utód. Ár/érték arányban jobb a Note3, dehát ez mindig is így volt az újdonságokkal.
Nekem sem érte meg a Lumia 1520-ra ráfizetni 100k-t, mert ennyivel nem jobb, de mégis elégedett vagyok vele, és így, hogy már megvan, ez a része nem is érdekel. Note3 esetében is ez a helyzet, nem éri meg rápengetni 50-60k-t, ha a Note3-mal is elégedett a júzer. Vagy ha már bevállalta, kár mindig visszakanyarodni, mert nincs annál rosszabb, mint amikor bárki elégedetlenkedve használja a méregdrága csúcsmodelljét.
Vagy meg kell békélni vele, vagy vissza kell cserélni Note3-ra.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
mycso
veterán
válasz S e t h #5641 üzenetére
Not3-al nincs közelebbi ismerettségem, viszont az s5 az minden, csak nem szebb.
Az s5 igazából egy s4plus, az s4-hez képest megnövelt mérettel és elb@szott kerettel.
Ettől függetlenül szeretem az s5-ömet, csak valahogy olyan komolytalanra sikerült az a telefon.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
válasz Parallaxis #5639 üzenetére
Bár csak egy napig volt nálam egy alpha, emlékeim szerint kocc ilyen a keret, mint a note4-nél.
-
Bossi
őstag
Emlékszem nagyon sokan sírtak, hogy a Samsung végre kiadhatna nem szappantartó burkolatú készüléket...
és végre itt van csak hááát...
Minden anyagnak megvan az előnye és hátránya a szépen megmunkált fém nagyon kényes ezt el kell fogadni,
kényesebb mint a műanyag pont azért, mert dekoratív.
A megmunkált fényes felültre "csúnyábban ránéz" az ember már meglátszik rajta... és nem beszéltünk a felületkezelt részről arra is nagyon vigyázni kell. -
mycso
veterán
válasz Memmaao #5631 üzenetére
Ez így van. Nekem is közel egy hetes a telefon, szinte itthon használtam, vagy ha mentem valamerre akkor kabát zsebbe. De a fémkeret fényes részén már nálam is felfedezhető néhány apró karc. Bár egyelőre még keresni kell, nem látványos, de sejtem egy fél év múlva milyen lesz.
A gyűrűt ne is monddd....megpolírozták és 1-2 hét múlva már csupa karc.
A fémek ilyenek.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
zack
nagyúr
válasz Weeman1 #5630 üzenetére
Ezt tudom én is, csak nálam a Miui sokszor megbukott stabilitásban, és egyéb más dologban, így hosszútávon nem is tekintem igazán stabil alternatívának.
-
szuper94
tag
Valahogy megjavult a Youtube alkalmazásom. 1440p ben lehet már nézni a videókat
-
csabicska
senior tag
Tudtok olyan Youtube letöltőt amivel tudok letölteni 1440 -es felbontásban?
Köszönöm.-Galaxy S20 - The best-
-
legenda
válasz Memmaao #5631 üzenetére
ez nem igaz, nézhetem én bármilyen fenynél és bárhogy, nincs rajta semmi sérülés vagy karc.
aki persze nyugtatni akarja magát, hogy nem csak az övé sérült meg, hanem mindenkié olyan, az gondolja másként...
az arany más téma, pláne magas karát értékkel, de nálam ahhoz is hosszú évek kellettek, hogy látszódjon rajta sérülés, arra viszont nem is vigyáztam/figyeltem úgy, mint a telefonjaimra.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csabicska #5624 üzenetére
Mindenkinek ott vannak! Aki azt mondja, hogy nem, az vagy nem nézte meg eléggé, vagy nem nézte meg eléggé. Ez az átka egy fényes fém felületnek. Nem lesz már feltűnő, ha az egész tele lesz. Pl a jegygyűrűm is ilyen, most hogy tele van karccal, már fel sem tűnik.
My name is Bond, James... Dean.
-
legenda
válasz csabicska #5624 üzenetére
elhiszem, csak egy példát írtam, hogy valakinél miként sérült meg.
tomas01; szia, frissítés után ha probléma adódik, akkor gyári állporta visszaállítás és manuális bekonfigolás, pláne ha (f)ota frissítés volt.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Csak nem bírtam magammal, feltettem a Xnote v3.2-t. Felröppent mellé az Ultimate kernel v9 is (Wolfson sound, no GPU OC)...Túl régóta nincs fent, de profi a ROM. Annyira aprólékosan beállítható, hogy ROM-ban ilyet még nem láttam. Kb 150 féle aksi ikon, és ez csak egy vékony szelet a tortából...El leszek vele. Mire beállítgatom, tuti jön a nyalóka.
Ezek a srácok akik összedobták, nem sz@rral gurigáznak. Semmit sem erőltetnek, minden kikapcsolható, színezhető, a teljesen egyedi megjelenésért.
Ja. F@szom a Knox-ba.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
tomas01
aktív tag
válasz silmatauki #5626 üzenetére
Oh köszönöm Így nem kell megvenni a méregdrága gyárit.
-
silmatauki
őstag
válasz tomas01 #5625 üzenetére
Bármilyen Qi töltő jó lesz hozzá. Én pl. ezzel az olcsó cuccal használom:
http://www.amazon.com/gp/product/B00E7NEZXE
Alig lassabb, mint a gyári töltő + kábel.
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Az illesztés nálam sincs rendben ( t mobilos telo). Bal oldalon rendebn jobb oldalon és alul felül picike rés van a kijelzőnél. De nem vészes.
Kaptam egy olyan tokot ami flip viewes és vezetééknélkül tudja tölteni a telót. De a töltő adó állomást nem kaptam hozzá. Elég drága. Valaki próbálta már a vezetéknélküli töltést?Volt pár hete egy frissítés a telefonra. Hívás után úgy kifagyott a telefon, hogy kikapcsoló gomb se segített. Majd nagyon hosszan kb 30ms ig nyomtam a kikapcsolót ujraindult . De azóta nem csinált ilyesmit.
-
gabesz839
senior tag
Üd. Én mmindig Case-mate tokokat használok, nekem azok váltakbe iigazán.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
legenda
nekem is 80-90% (lte) net a kijelzös használatban, és éjszakára sem kapcsolom ki a mobilinternetet, de olyankor alig szinkronizál valami automatikusan, meg a fényerő is ritkán megy magasabb értéken, és az is sokat számít.
összességében sosem volt gond a note széria akkumulátoros üzemidejével, mindig is a jobbak közé tartoztak/tartoznak.csabicska; ezeket a karcos dolgokat nem értem, pláne ilyen rövid idő alatt, egy hónapja használom csupaszon a telefont, és kifogástalan állapotban van.
a haver mutatta az övét, hogy egy hét után tiszta karc a kerete, de aztán rájött az okára, fémbőm készült cipzár van az új dzsekije zsebén, amiben tartja a telefont, így minden betétel és kivétel kínzás a telefonnak.[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
23.delután kaptam kézbe a telefont.
Szinte alig használtam, zsebben is néhányszor volt.
Viszont alul a töltő csatlakozó fölött a fényes rész már mikrokarcos sajnos.
Ez ennyi idő alatt nagyon szomorú.
Nem a töltő karcolta meg mert szélesebb területen karcos.
Egyébként nagyon über meg minden, de...
A bőr Bugatti tok jó mert használtam S4, S5 telókon. Szép és elegáns.
"Hand made in Europe "-Galaxy S20 - The best-
-
leslien
nagyúr
-
laabom
tag
válasz nikilauda #5617 üzenetére
Én személy szerint ez már a 2. telefon amin a Bugatti bőrtokot használom. Előző is 2 évig megvolt igaz elkezdett kopni kicsit főleg az alja és az elején a közepe ahol sokat volt fogva illetve kivéve. Egy elegáns és jó minőségű tok mindenét védi talán a tetejét nem igazán de valahol ki kell venni. Sokat szemeztem én is a Spigen tokokkal de mégis maradtam inkább ennél. Leejtés esetén szerintem ez is véd annyit mint egy más tok igazi bőr megvédi a telefont valamennyire
-
laabom
tag
válasz darkarthur #5610 üzenetére
Amúgy a 2 nap üzemidő nekem is megvan 60% fényerővel de a 7 óra kijelzőidő az nekem nagyon mesze van max 4-4.5 óra. Mondjuk amikor használom a kijelzőt általában netet is használom 90%-ban. Net nélkül nekem is meglenne a 7 óra. Ja meg persze csak éjjel van a mobilnet lekapcsolva amúgy mindíg aktív.
-
zack
nagyúr
válasz baladam86 #5614 üzenetére
Nem dobálom a telefonjaimat. Volt amelyiken védelem sem volt, csak Bugatti bőrtok (iPhone, HTC One, LG G2), és mindegyiket karcmentes állapotban adtam el. HTC One-t nem, mert elkezdett pattogni róla a fekete fémen levő bevonat, de ez nem az én hibám volt. Persze a leejtés mindig benne van, de ha azt dobja az élet, akkor Armor tokban is sérülhet, és védelem nélkül is lehet mákod.
Kitámasztóm van külön. Azt hiszem 4k volt, és univerzálisan eddig mindenhez jó volt, még a 6 colos Lumia 1520-hoz is. Ezeknél a támasztékkal szerelt tokoknál attól félek, ha sokat használod, egy idő után önálló életet kezdenek majd élni a kikopástól.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
baladam86
aktív tag
Én Spigen Tough Armor-t használok, való igaz, hogy bumszli tőle a telefon, de ebben nem igazán féltem leejtés esetén, Note 3-nál anno Spigen Slim Armort használtam, azzal egy picivel volt csak kecsesebb a telefon. Visszatérve, Note 4 Tough Armornál nagyon megszerettem a tok hátulján lévő kitámasztót, tudom beteg vagyok, de sokszor nézek filmet/sorozatot a telefonon, mert ennél szebb megjelenítő nincs a birtokomban, és a kitámasztónak hála nem zavaró így filmezni.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
zack
nagyúr
válasz wiERHcSc #5607 üzenetére
Spigen Neo Hybrid tokot használok, erről tudok nyilatkozni. Azért lett ez, mert még ezzel is nőtt a méret, pedig egy minőségi és kompakt védelemnek tekinthető, de egy Slim Armor-ral nekem már biztos sok lenne.
Szerintem a Neo Hybrid egy nagyon jó átmenet a védelem és a dizájn között. Ezek a "bumszlibb" védelmek azon kívül hogy teljesen eltorzítják a készülék külső paramétereinek és a dizájnjának előnyeit, közel sem biztos, hogy annyival jobb védelmet is adnak, mint pl egy Neo Hybrid.
Senkit sem akarok semmiről lebeszélni, de nehéz olyan védelmet találni, ami nem torzítja el a telefon formáit.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
tucsok.
senior tag
válasz darkarthur #5610 üzenetére
Illetve még ez nagyon tetszik:VERUS IRON SHIELD de youtube videot néztem ahol azt mondják, hogy nehéz benyomni a gombokat.
"So say we all"
-
darkarthur
senior tag
Ha sikerül kerítenem egy fényképezőt akkor lefotózom nektek.
Én kék cover+ tokot használok, de nagyon jó. Biztos fogást eredményez, eddig egyszer repült a gép és sarokra esett, de semmi sérülés nem keletkezett, elég jó a tok.Kicsit dob a méreteken de nem zavaró és biztosabb fogást eredményez.
Samsung S23 Ultra 5G
-
tucsok.
senior tag
-
legenda
szia,
nincs átlag, mivel mindenki más beállításokkal, fényerővel, eltérő hálózati módban, más és más, akár a háttérben szinkronizálgató, a rendszert pörgető...stb. alkalmazásokkal használja a telefont, így nagyon eltérő eredmények szület(het)nek.
nekem jellemzően bő 2 nap készenlét és 7 óra körüli kijelzős üzemidő szokott kijönni - úgy, hogy 20% alá nem merítem az akkumulátort -, a kijelzős üzemidő jelentős része netezés lte hálón.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
laabom
tag
Sziasztok. Nektek mennyit bír átlagban az akksi állandó moblinet mellett? Átlagos hasznára gondolok telefonálás netezes stb? Igaz én elég sokat netezek de azért kíváncsi vagyok a ti válaszotokra is.
-
tucsok.
senior tag
Aki Samsung SM-N910 Galaxy Note 4 Cover+ tokot ilyet: használ megtenné hogy tesz be képet a telefon előlapjáról és oldaláról tokban, köszi.
"So say we all"
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Note 4-es xprotector Ultra Clear fóliáról van esetleg valakinek valami tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest