-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz Dr.FantastiK #20495 üzenetére
Bátor kérdés az elmúlt pár hsz tükrében
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Igen, elég bosszantó, amikor idejon valaki és hasára ütve kijelenti, hogy az alig néhány embernek számít amit mond, a nagy többségnek más a véleménye. Mindezt bele a vakvilagba, mindenféle alátámasztás nélkül. Persze az, hogy pár év alatt a 8 gb-os átlagos tárhely méret ma inkább 64, elegáns módon megemlitesre sem kerül, hiszen akkor kiderülne, hogy semmi valosagalapja nincs.
Azt az érvet elfogadom a bővíthetőseggel szemben, hogy gagyi sd-vel a felhasználói élmény oly mértékben romlik, hogy az a Samsung renomejat sérti.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
scoobydoo76
tag
N910F 5.1.1 - Megas linkek
-
Sword
őstag
válasz Dr.FantastiK #20496 üzenetére
Nekem max 2 óra a display, egy nap átlag 2x fullra töltöm, hogy ne merüljön le estig (általában wireless töltöm) . Emag 4900.- ért akciozta a gyári akksit, vettem is egy újat, valamivel jobban is bírja, mint a 9 hónapos. Jó lesz a régi tarcsinak, rendeltem hozzá egy asztali töltőt.
Szóval ki így , ki úgy.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Dr.FantastiK
őstag
maskor meg az Akku volt a vitatema, milyen xar hogy a mocskos Samu leragasztotta az S6-ot.
>>>sose csereltem akku-t egy telefonomba sem ,, valszeg ebben sem kell soha, mert jol birja szuflaval : tobb mint 7 ora kijelzoido !!!
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz Parallaxis #20463 üzenetére
'' . . . mert az S6 Edge-ben már be lehet állítani, hogy naponta mikor indítsa magát újra a készülék, hogy megőrizze a rendszer sebességét ''
merre van ez a beallitas ???
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
legenda
válasz MaCS_70 #20493 üzenetére
a poén az, hogy én használom is néha az infrát, illetve ki is álltam mellette egy iphone témában anno, ahol elavultnak írták, ennek ellenére tudom azért nélkülözni, ha nagyon muszáj, nem elsődleges szempont a megvásárolandó új telefon kiválasztásakor, de attól még hasznos funkció - közel így vagyok a memóriakártyás bővíthetőséggel is.
olyat sosem írnék le, hogy mindenkinek kell vagy nem kell egy adott funkció, illetve elég vagy nem elég x GB tár, legfeljebb arányokat tippelek, hogy a felhasználók nagyobb hányadának elég lehet a 32 GB kapacitású telefon szabad tára is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
És mindez (legalábbis az értékelhető része) miért is ne lehetne sok esetben igaz?
Nálam
- sincs probléma,
- a telefon nem lassul be,
- nem szaggat,
- a frissítések jöhetnének gyorsabban is, nem igazán zavar,
- nem tudom, mikor tölt újra, de ha tölt is, nem veszem észre,
- memóriakezelési problémáról én nem tudok,
- a 32 GB nekem speciel bőven elég,
- a bővítés lehetőségének a hiánya mondjuk nem tetszik, de még sosem tettem memóriakártyát egyetlen telefonomba sem (kivéve, ami nem működött máshogy),
- az infrának is örülök, és szerintem is jó, ha van, de emberemlékezet óta nem használom,
- éljen a Samsung!MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Sword
őstag
Igen, érveket én is olvastam volna. Türelmesen várok az elsőre. Ehhez képest a nem ért hozzá, bena, rosszul gondolod, nem kell az neked ami omlik a hsz-eidbol. Vannak ilyen emberek, akik mindhalálig védik az éppen aktuális választottat, én belatom, hibáztam.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
legenda
így igaz, ezért voltam a note 4 előtt elégedett tulajdonosa és használója például egy iphone 5s-nek, szóval erről is ennyit...
a következő telefonom is azért nem lesz samsung, mert szeretem a változatosságot, legalábbis így tervezem.
az nem zavar, hogy nem csak nekem nincs problémám a telefonnal és a rendszerrel, ignorálod azon hozzászólásokat?
amennyiben ismernéd a telefonos múltamat, úgy nem hívőznél, pláne nem bértrolloznál - az a baj, hogy akik kifogynak az érvekből, azok jellemzően átmennek ilyesmibe, mert más út már nincs -, hiszen gyártóról gyártóra ugrálok, illetve hiába van most samsung, pont úgy leírom a jót is minden más gyártó esetén is.
egyéb? gyorsan tudjuk le, ha van még valami muszájos, mert szeretném befejezni ezt az értelem nélküli "vitát", meg a téma sem ezt érdemli, illetve a jobb tagok sem feltétlenül ezt szeretnék olvasni...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sword
őstag
Ird le még sokszor, hátha akkor igazad lesz. Nincs probléma, nem lassul be, nem szaggat, sok frissítés van, nem tölt újra, nincs memória kezelési probléma bőven elég a 32 gb, nem kell bővítés, nem kell infra, éljen a Samsung.
-
legenda
válasz RichErm #20487 üzenetére
c-re is van már 5.1.1 (lengyel), illetve arra volt először, f-re csak utána jött.
Sword; egyik sem vagyok - szerkesztetted/finomítottad a hozzászólást, de még így sem az igazi -, viszont akkor már azokra sem (lenne) érdemes a jobban hozzáértőknek az időt és energiát pazarolni, akik nem értenek hozzá kellő szinten, ennek ellenére nem fogadják el a segítséget sem, nem jól csinálnak valamit és még meg is magyarázzák, hogy az olyan és nem lehet tenni ellene, hiába írják le sokan, hogy nincs ilyen gond, tehát nem általános problémáról van szó.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
RichErm
csendes tag
Exynoss verzióra, N910C-re, mikor várható 5.1.1?
F verzióra hamarabb jött ki?Galaxy S3 -> Galaxy Alpha -> Galaxy Note 4 ->Iphone 6s -> Galaxy S7 edge -> Galaxy Note8 -> Galaxy S10 Plus -> Iphone 8 -> IPH 11 -> IPH 12 Pro Max -> IPH 13 Pro Max
-
Sword
őstag
válasz S e t h #20484 üzenetére
Én se utaltam mindig ennyire, egyszerűen dühös vagyok, fél éve képtelenek kijavitani a hibákat, amik 4.4.4 alatt nem voltak. Kissé cserbenhagyásnak érzem ezt a hozzáallast. Nekem tuti az utolsó Samsungom.
-
Sword
őstag
válasz norbi93 #20483 üzenetére
A betöltő csíkot nem értem, ez nem egy screenshot, hanem inkább az adott állapot snapshotja, amit visszatölt és újra megtolti a tartalommal. Persze nem úgy ahogy lecsukaskor volt, hanem egyfajta alapallapotba.
Na, mindegy, úgy tűnik ez ilyen marad.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
S e t h
nagyúr
válasz Parallaxis #20477 üzenetére
Ez kb. olyan mint ha én a környezetemben lévő további három Note 4 tulaj nevében beszélnék, akiknek semmi problémájuk nincs, igaz nem is lógnak fórumokon és nem érdeklik őket a frissítések.
Ez a tucatnyian kifejezés mint csepp a tengerben, fing a hurrikánban az összes vásárlót tekintve, egyébként nem tudom hányan is látogatják aktívan ezt a topikot, lehet tucatnyian sem.
Minden csak viszonyítás kérdése, nem volt hülye Alfred. Aki könnyen befolyásolható, az könnyen meg is eszik bármit amibe botlik a neten.
Én kritizáltam nem keveset a Samsungot, le is írtam miért, de a Samsung gyűlölet annak fényében megmosolyogtató, mintha bárkinek a fejéhez tartanának egy fegyvert, hogy azt a telefont vegye, használja.
Vagy csak felettem szállt el az idő és már nem tudok fennakadni egy csebol döntésein sem.Várnék egyetlen egy pozitív dolgot, amit tartalmazni fog az 5.1.1, amiért érdemes lenne várni.Amit én szeretnék, azt kihagyták.
Aki meg a lassúságra panaszkodott, az ezután is fog, én nem nagyon olvastam külföldi fórumokon, hogy na ez igen, ezt vártuk, így kellett volna kiadni legelőször.Írták, hogy jobb, de extázis nem nagyon volt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
norbi93
senior tag
Az újratöltésnek látszó újratöltés az újratöltés. Hasonlóan az apple megoldásához amikor alkalmazást váltasz, gyorsan csinál egy képernyőmentést az utolsó állapotról. Így az egyszeri felhasználó azt hiszi, hogy be van töltve az app, pedig csak az utolsó mentett képkockát mutatja egészen addig, amíg a háttérben be nem tölti az appot
Más: megjött a szifon 6plus. Elsőre hatalmas, de note4 után nem nehézkesebb használni. A rendszer gyors és pörgős, nincs baja az 1gb rammal, de csodát azért nem kell várni tőle. Android wearrel is szépen megvan, a core funkciók kifogástalanul működnek. Egy-két appnál látszik, hogy nem írták meg i6plusra, ezeket felskálázza. Használható, de lehetne szebb.
-
legenda
az általánosításokat és a túlzó butaságokat muszáj ignorálni, illetve a helyükön kezelni.
ahogy a lollipop memory leak sem minden készülékre (volt) igaz (lg kontra motorola), úgy a samsung esetén sem minden típusra azonosan.
sok más irományoddal is ez a helyzet, egy google címszavas keresés nem mindenre igazolás, konkrét eseteket kell(ene) vizsgálni, persze megfelelő feltételek mellett, ezért nem korrekt dolgokra nem mindig reagálok már, mivel kár a szavakért...
ahogy írtam, akik budapestiek vagy mozognak a fővárosban; üljünk össze sokan, akiknek gondja van, az látni fogja, hogy nem minden telefon ilyen, de talán még segítséget is kaphat.[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
Persze a többi dolgot amit írtam, reflexbol ignoralod.. Számomra ezért sem hiteles amiket mondasz. Ja és a TW is tok jó, kész szerencse, hogy nincs telerakva bloatware-el a cucc és éljen a Samsung... Vicc.
-
Parallaxis
addikt
válasz S e t h #20466 üzenetére
Én ezt ismét megpróbáltam többször is Lock Screenről, fotót készítettem, utána azonnal megnyitottam 1 mp-re saccolom az időt,
Ha már egyszer használtad, akkor utána valóban, de elsőre nagyon lassan nyitja meg.
most csak ebből a célból használtam a galériát, mivel évek óta elégedett felhasználója vagyok a quickpic-nek.
Lényegtelen, a fényképező app kizárólag a gyári Galériát nyitja meg ilyenkor.
--
Mondjuk érdekes, mert pár hete felmerült ugyanez a téma és akkor tucatnyian írták, hogy náluk is ugyanígy lassú ez a funkció
[ Szerkesztve ]
-
legenda
az 5.0.1 megjelenésekor is sokan írták, hogy pörgős, így erről ennyit.
sok másodperces várakozás és 10 másodperces megállás nincs, akinél van, ott valami gond van, tenni kell ellene - ez nem feltétlenül a factory reset, ha utána visszaáll a korábbi állapot, de annyiszor volt már róla szó, hogy nem megyek bele jobban.
nem videózgatok - volt már rá példa, ha nagyon muszáj volt, de nost nem látom értelmét -, mondok jobbat, budapesten hajlandó vagyok előben megmutatni bárkinek, meg is tettem már nem egyszer, ha valaki kíváncsi volt valamire, vagy épp csak akkor nézte meg a telefonomat, amikor az övét tettem rendbe szoftveresen.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sword
őstag
válasz S e t h #20462 üzenetére
Kalinak is:
Akkor olvasd vissza, messze nem az volt leírva, hogy "lehet csak belemagyarázás", hanem, hogy pörgős, pattogós, gyors a rendszer. Most nem az. Ha nektek az, akkor szívesen megnéznék róla egy youtube videót, majd én is csinálok az enyémről, amikor megnyomod az alkalmazásváltót és x másodpercet vársz, mire megjelenik valami. Belepörgetéseknél szaggat, néha megáll 10 mp-re. Factory reset már megvolt.
Persze tudom, szintetikus teszt, de valamiért mégiscsak 7000 ponttal kevesebb az Antutu (pont nem érdekel, csak érdekesség), mint 4.4.4 alatt. Gondolom a ti keresőtök semmilyen találatot sem hoz ki a Lollipop Samsung memory leak keresőszavakra... Hagyjuk már...The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
legenda
válasz #97246720 #20465 üzenetére
nálam is sűrűn előfordul, hogy hetente csak egyszer - hétvégén - kapcsolom ki, illetve indítom újra, de volt már rá példa, hogy akkor is elfelejtettem és nem lassult be, ellenkező esetben nehéz lett volna megfeledkezni róla.
az csak jó, ha gyakrabban újraindítja valaki, azt viszont nem tudnám elfogadni, ha naponta muszáj lenne, mert különben a használhatóság rovására menne a dolog.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
apaszka
veterán
Szia!
Most próbáltam, ahogyan kérted,de azonnal indítja a galériában a képeket nálam is.
5.1.1 van fenn.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
válasz dancsuri #20467 üzenetére
Sajnos a t-mobile-t nem lehet 1kalap alá venni, mert nem egyformák...attól hogy az usában vagy más régióban kiadták már a frissítést attól itthon szerintem nem jön előbb...most kiadási sorban megint az S6 család a favorit...
De a fény látszik az alagút végén az már egy jó jel hogy legalább elkezdték kiadni N4-re
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
a T-mobile is szórja ki a romokat, igaz egyenlőre nem a Magyart
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
S e t h
nagyúr
Én ezt ismét megpróbáltam többször is Lock Screenről, fotót készítettem, utána azonnal megnyitottam 1 mp-re saccolom az időt, amíg a képet megnyitotta.
Ha van igény készítek róla videót is, a galériában kb.800-1000 kép lehet most és nem okoz problémát, amellett, hogy most csak ebből a célból használtam a galériát, mivel évek óta elégedett felhasználója vagyok a quickpic-nek.
Mások tapasztalatait nem ismerem, ha nekem is ilyen problémáim lennének mint neked, akkor alternatív alkalmazást keresnék, vagy végső esetben megszabadulnék a telefontól.Jelenleg számomra egy probléma van csak a telefonnal kapcsolatban, de nem hozom fel, mert tartok tőle, hogy én okoztam vminek a letiltásával, mivel más eddig nem írt a hibáról.
Szerk:Ami kimaradt, én minden töltés után újraindítom a telefont, ez nálam szokás, évek óta így csinálom.Van aki rekordokat hajhász, miszerint hány órán át megy a telefon, én egyszerűen újraindítom mindig.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
legenda
az viszont nem mindegy, hogy milyen jellegű tapasztalat alapján ír valaki, néhány a felhasználó vagy problémás alkalmazás okozta működés eredménye, ami nem adott általánosságban.
életszerű, hogy ha naponta nem indítja valaki újra a telefont, akkor egy nap után a használhatatlanságig belassul? nem hiszem, hogy sokan tapasztalnak ilyet, így ez erősen szélsőséges dolog.
nem pont erről volt szó, de megtettem így is, nincs 5 másodperc, pedig most elég sok nyaralási kép is van még a telefonon.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Parallaxis
addikt
nem védem, tapasztalatot írok
Apró bibi, hogy én is és mások is szintén tapasztalatból írnak.
amilyen belassulást írtál, hogy naponta kell újraindítani
Ezzel kapcsolatban jót nevettem, mert az S6 Edge-ben már be lehet állítani, hogy naponta mikor indítsa magát újra a készülék, hogy megőrizze a rendszer sebességét
Minek ide optimalizálni, elég egy új opció, aztán amíg alszol, szépen rebootol és újra minden szép lesznem tudom, de nem is akarom megmagyarázni, mert nálam nincs ilyen, pláne nem 5 másodperc.
Ok, akkor Lock Screen-ről indítsd a kamerát és lépj be az elkészült képek közé.
Hidd el, elégedett lennék, ha csak 5 másodpercet várakozna ilyenkor és nem többet (5.1.1-nél is).[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Semmi újat nem hiz, mégis mindenki remeg érte. Miért ha nem azért mert más szerint sem jó a mostani?
Mert sokan meg vannak veszve bármilyen frissítésért, akkor is ha bolhafingnyi változást sem hoz.
Hányszor olvastam már frissítések után, hogy "lehet csak belemagyarázás, de talán gyorsabb, tovább bírja az aksi".
A hétköznapi usert egyáltalán nem izgatja, a geekek meg megvesznek a hiányától, sőt a más régiósokat is felrakják, mert kell.Itt van példának a feleségem, megörökölte a telefonomat, amelyre menet közben kijött egy általam korábban nagyon várt frissítés.Azóta többször próbáltam rávenni, hogy frissítsünk, azt mondta hagyjam már, nincs semmi baja a telefonnak, úgy marad és kész.
Nem bújja az xda-t, nem néz youtube videókat frissített rendszerekről, elégedetten használja a telefonját és bár nem érti meg, de elfogadja a telefonok iránti bolondériámat.Nekem nincs bajom az 5.0.1 rendszerrel, nem produkál olyan hibákat, ami miatt nagyon várnom kellene a következő frissítést, ha megjön felrakom és kész, de elfogadom ha mások szerint rossz a mostani rendszer, nincs két egyforma felhasználási mód és ingerküszöb sem.
Summa summarum, nem kali hibája ha számára elfogadható a rendszer, ő meg van elégedve vele, miért kérdőjelezném meg a véleményét?!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
legenda
nem tudom, de nem is akarom megmagyarázni, mert nálam nincs ilyen, pláne nem 5 másodperc.
jó az 5.0.1, nem is mindenki remeg az 5.1.1 verzióért, csak a felhasználók egy része várja, de sokan akkor is akarják, ha a jelenlegi rendszerrel semmi gondjuk, mert kell az újabb...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sword
őstag
Akkor gondolom meg tudod magyarázni az újratoltesnek látszó nem újratoltest.
Számomra ha 5 mp-et várni kell egy alkalmazásvaltora vagy arra, hogy befejezze a megakadast, egy ilyen áru vasnal, elfogadhatatlan.
Nem erős túlzás, hanem az az erős túlzás, hogy jó az 5.0.1
Semmi újat nem hiz, mégis mindenki remeg érte. Miért ha nem azért mert más szerint sem jó a mostani?The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
legenda
pont ezért teszteltem banki átutalással/fizetéssel, mert akkor bármilyen újratöltés azonnal kiderülne.
nem oltottam le senkit, csak nem lehet általánosságban kijelenteni, hogy rossz az 5.0.1 - amilyen belassulást írtál, hogy naponta kell újraindítani, olyat pláne nem sok felhasználónál olvashatsz, mert az már erős túlzás -, de ezt mások is leírták neked azon témában is, illetve itt is sok hozzászólást olvashatsz, hogy nincs gond vele.
azzal nincs gond, ha valaki leírja, hogy pörgős az 5.1.1, egyáltalán nem jelenti azt, hogy használhatatlanul lassú vagy problémás (volt) az 5.0.1.[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
Az az érdekes, hogy csak úgy csinál a Note 4, mintha újratöltené, valójában ugyanazt az oldalt látod, mint háttérbe tételkor, csak valamiből mégis újratölti. De az új hsz-ek pl. nem jelennek meg, ha fórumot nézek, csak refresh után. Hogy mit csinál abban az x másodpercben (még a bitkolbászt is húzza végig), azt a jó ég és a Samu tudja.
Nekem 3 appot (nem fps játékról, hanem fb, chrome, gmail beszélek) képes memóriában tartani, a többit már minden esetben "fake újratölti".Azon mosolyogtam, hogy múltkor leoltottál (mint mindenkit, akinek baja van a Note 4-el ), hogy nem is lassul be, semmi baja, de azért amikor mások felrakták az új 5.1.1-et mesélik, hogy milyen jó gyors és pörgős lett a használat. Ezek szerint mégsem csak nekem lassú és mindenkinek gyors és talán mégis jól teszem, hogy messiásként várom a frissítést
-
legenda
válasz Parallaxis #20456 üzenetére
nem védem, tapasztalatot írok, amit pont úgy megtettem akkor is, amikor iphone vagy más volt a tulajdonomban.
ne vedd akkor figyelembe az én hozzászólásaimat, hanem akik itt a fórumon leírják a kapcsolódó témákban, hogy újratölti a lapokat a safari...stb. az iphone és pláne az ipad esetén, azokkal kezdj valamit...[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
az 1 GB ram ott annyira vészes, mint itt a 3 GB, szélsőséges esetben ott is kevésnek bizonyulhat, de ideális esetben pont úgy nincs gond, mit itt.
Tetszik, hogy te rögtön véded a Note 4-et, mintha hivatalból tennéd
A helyzet az, hogy egy iPad 3-mon betöltöm a Facebook, Twitter, Chrome, GMail, Időkép, Play Book, Hangout csapatot és lazán tudok közöttük bármikor váltogatni, anélkül, hogy bármit újratöltene. Note 4-en a 3 GB RAM erre kevés, pedig ez messze nem nevezhető szélsőséges esetnek.
-
legenda
válasz norbi93 #20443 üzenetére
az 1 GB ram ott annyira vészes, mint itt a 3 GB, szélsőséges esetben ott is kevésnek bizonyulhat, de ideális esetben pont úgy nincs gond, mit itt.
ahogy a note 4-nél, úgy az iphone 6 és 6 plus esetén sem töltött nekem újra semmit, amikor utóbbikat tesztelgettem a magam módján, de ettől még sok olyan hozzászólást találsz itt a fórumon is, akiknél a 6 és 6 plus is újratölti bizonyos esetekben például a böngészőben megnyitott lapokat.
a note 4-et sem tudom újratöltésre kényszeríteni, pedig nem egyszer próbáltam már, mivel többen is írták, hogy így meg úgy újratölt, számtalan alkalmazást megnyitottam, aztán a böngészőből átutalást/befizetést indítottam, kiléptem az üzenetekbe, amikor az átutaláshoz szükséges 3d secure kódot küldték, lépkedtem az alkalmazások között, aztán vissza a böngésző adott lapjára, de semmi újratöltés, pedig ha az megtörtént volna, akkor azonnal küldte volna az új kódot - a lap bezárásával elő is tudom idézni -, hanem maradt a korábban betöltött oldal, elfogadta a kódot és megtörtént az átutalás/befizetés.
egy hibával fogsz szembesülni az iphone 6 plus esetén, ha linkelni is szoktál a hozzászólásban (itt a fórumon), akkor először azt tedd meg és csak utána írj, ellenkező esetben sokszor kidob a safari.[ Szerkesztve ]
-
derrik
őstag
Hazánkban lehet ezzel a telefonnal fizetni valahogyan ? Ez most az Unicredit mobil applikáció kapcsán jutott eszembe. Tehát milyen feltételei vannak, mely alkalmazásoknak kell feltétlen futniuk hozzá ? Mely beállítások elengedhetetknek?
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
mert amig van egyetlen szabad ram addig van ami dolgozzon, a ramnak az a dolga hogy elfogyjon, minél több van belőle 1 gépen annál több appot tud a háttérben tartani és az jó. ha 5 giga lenne benn akkor abbol legalább 4 mindig foglalt lenne
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Jolet
őstag
Meséljétek már el milyen amikor újra töltődnek az appok légyszi! Sokszor van 6-8 app egyszerre a futó alkalmazások ablakban és van, hogy csak pár száz mega szabad ram van, de én még semmit nem vettem észre...
[ Szerkesztve ]
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Bagoly81
aktív tag
én eljátszottam a gondolattal, hogy cseréljek, de ez a note5 semenyire nem győzött meg, csak egy picit erősebb procival igen.
de akkor már edge+ csak nincs sd kártya a 64 gb-s meg 290e megvehetném, de nem fogom, annyi pénzt egyszerűen nem akarok kifizetni, nagyon sok
-
norbi93
senior tag
válasz Dr.FantastiK #20434 üzenetére
Oneplus 2 lett volna, de viszont ott annyi hardveres/szoftveres hiba derült ki a jelenlegi felhasználóktól, hogy picit megundorodtam tőle. Nem lesz idegen az iOS, így is mindennap használom a droid mellett, mivel a munkámban mindkét platformon tesztelnem kell az appjainkat.
2 dologtól félek a 6 plus esetében: csak 1 giga ram (mondjuk azért ott jóval többre elég, mint droidon), és hogy hajlik
Ami a fő ellenérvem volt ellene a mai napig, hogy az Android Wearrel az iOS semmilyen szintem sem kompatibilis, így nyugdíjazhattam volna a G watch R-t. Szerencsémre reggel jött a megoldás: [link] -
apaszka
veterán
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
BeastMode
őstag
Svéd 5.1.1. update:
Sebesség sokkal jobb, mint eddig, akksi kb. ugyanolyan, mint eddig, nem vettem észre változást.
Ami sokkal jobb, az a térerő. Nem tudom, hogy azért-e, mert nem a Telekomos CSC van rajta, hanem a svéd, de úgy ugrál EDGE-3G-H+-4G között, ahogy elő van írva! -
apaszka
veterán
válasz SeatZola #20436 üzenetére
Most azt mondom, hogy nem fogok váltani, sőt note se lesz ezután.
De, hogy mit hoz a jövő?
Nem tudom mivel tud meggyőzni a samu az ellenkezőjéről még.Már a lumia is kezd jó lenni, de a nexus is vonz ....
-
törölt tag
Újabb régióban(MBM) elérhető az 5.1.1 N910F-re
-
törölt tag
válasz norbi93 #20430 üzenetére
Nem azért de a BB Venice lehetne jobb is,a kialakítás így necces, nem rossz, tetszik de az android nem lesz az ő világuk az biztos...a saját rendszerük sokkal jobb, gyorsabb,stabilabb és biztonságosabb mint az android...az android fényévekkel le van maradva az ios vagy bbos10 stabilitásában sajnos...de pozitívumként szolgál hogy végre hardverben is fejlesztett a bb, bár a sanpi808 nem a legjobb mikor van annál jobb és gyorsabb 64bites változat is...
Nekem bb vonalon a z10 meg a z30 ami nagyon tetszik csak hát az N4hez képest nekem mar kicsi meg hardveresen gyenge...de azért kíváncsi leszek hogy a sok biztonsági hibával kűzködő androidból hogy fognak varázsolni olyan biztonságos rendszert mint a bb os[ Szerkesztve ]
-
World-Soft
senior tag
Valaki szokta használni kézírásos billentyűzetet?
Most próbálgatom. Tetszik, de három dolog zavar.
-Ha tenyérrel hozzáérek akkor is képes minden féle random műveletetrandom csinálni
- Időnként ha írok képes nem az utolsó 1-2 újszót berakni, hanem mondjuk az utolsó 1-2 mondatot. Ez marha zavaró. Nem jöttem rá mitől csinálja, de rossz a duplázott mondatokat visszatörölgetni.
- az alsó gördítősávval sok esetbenbalra nem lehet visszamenni, mert visszagörgeti a szöveget. Ekkor csak a bal oldali kis nyíllal lehet visszahozni a szöveget javításra. De ez meg nehézkesen működik.Tud valaki megoldást?
Köszi. -
Zsombe
senior tag
válasz norbi93 #20430 üzenetére
Szerintem nagyon fog zavarni, de ne legyen igazam. Engem valahogy riaszt eleve az iOS rendszere, szisztémája, meg az Apple hozzáállása.
Venice mellett nekem még alternatíva a Passport is. BB OS10-es készülékem még sosem volt, kíváncsi lennék rá, hogy tényleg olyan stabil és kommunikációban hatékony op.rendszer-e.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
norbi93
senior tag
válasz Zsombe #20428 üzenetére
Note 4 után nekem is a BB Venice lehetne alternatíva droidos vonalon.
Most hogy lassan egy hónapja várok a Oneplus 2 meghívóra megelégeltem a dolgot, és a szifon 6 plus (64gb) mellett döntöttem. Órákon belül hozza a futár. Note után kíváncsi leszek mennyire fog zavarni, hogy semmilyen szinten nem használja ki az OS a nagy kijelzőt. -
Zsombe
senior tag
-
apaszka
veterán
válasz Teetuss #20425 üzenetére
A keresőjükbe hasonló hibákat találtam!
Bár a tied egyedinek tűnik vagy úgy jártál mint én annó!
-
apaszka
veterán
Igen a váltás ilyen.
Én is a egyről 3 ra váltottam, aztán pedig vettem a 4et. Az utolsó váltás oka a kamera volt. A note3 kamerája gyengébb volt mint az s3-amé. Egyenként nem nagy előre lépés volt,de elég volt nekem.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz scoobydoo76 #20421 üzenetére
kiderül majd, hogy mennyire találgatás az írás, de csodálkozni semmin sem szabad, nem egy gyártó eljátszottam már ezt a memória dolgot (is).
dancsuri; attól függ, ha legalább egy olyan újítás van, ami fontos szempont a felhasználónak, akkor akár a következő típusra is érdemes lehet váltani, máskor meg 2 vagy 3 típust is kihagyhat valaki.
-
gabesz839
senior tag
válasz scoobydoo76 #20415 üzenetére
Őszintén, akinek van note 4 - se megéri lecserélni a 4et 5re? Nekem nagyon nem
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
Kleroo
veterán
-
scoobydoo76
tag
[ Szerkesztve ]
-
Teetuss
csendes tag
Lehet az elmult 20000 hozzaszolasban szo esett rola, de kereső nem adott találatot, igy megkerdezem:
Hogy lehet sd kártyáról törölni? My files ami elvileg a system file kezelő is failed to delete-et dob. Géphez dugva se hagyta a w8 azzal, hogy a meghajtó védett.
Előre is köszi.
WWFSMD?
-
KisBundi
őstag
Van vmi program amivel a gépemmel a telefon fájlai között tudok turkálni Wifivel?
-
zack
nagyúr
válasz Parallaxis #20385 üzenetére
Mivel nézted?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Yeeeti
tag
Köszönöm a segítséget!
Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3410 > Siemens S55 > Nokia 7650 > Motorola MPX 200 > Sony Ericsson 910i > Sony Ericsson W950 > Sony Ericsson P1 > Samsung Galaxy S > Samsung Galaxy Note 2 > Samsung Galaxy Note 4 > Huawei Nexus 6P > Oneplus 6 > Oneplus 6T > Oneplus 8 Pro
-
apaszka
veterán
válasz S e t h #20401 üzenetére
Jól néz ki!
Kíváncsi lennék felrakva miként néz ki? Akár oldalról is? A lekerekítés miatt,vagy teljesen passzol a szélén is a keret úgy van kialakítva?
És az ára?
Szerk!
Van is infó,és kép róla! Sajna ettől féltem a túlnyúlástól ami oldalról látszik,és gyűjteni fogja a piszkot,és beakadhat mindenbe. Persze ,ha jól látom a képen?
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz Yeeeti #20394 üzenetére
Ezt kerestem igazából, erre panasz nem érkezett.
ivisor-glass-for-galaxy-note-4This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robogó, kismotor
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Path of Exile 2
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest