Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszkaaa
csendes tag
Akkor én nem ezt csináltam de lehet én nem értem ha a rom fileival kell felülírni a fileokat és azt betallózni ha megáll akkor végülis ugyazokat rakom fel de akkor minek külön két file amit a rom fileival kell felülírni. Bocsi ha nem egyenes nekem de ennyire ezek szerint nem értem. Ha ez a helyzet akkor teszek egy próbát köszi😊
-
Tav-Csoves
őstag
Bár csak lehetne 0ázni!! Tuti kipróbálnám Torrente romját!!!!!! de még van rajta 20 azaz húsz hónap garancia.
Persze boldogság is, hogy ennyire sok van rajta, de ha tudnám, hogy van lehetőség resetelni a számlálót, mint az SM-N900 as Exynosos modellnél, akkor nem gondolkodnék!
Akinek knox 0x1 es a telója, próbálkozhatna extrém esetekkel,
hátha sikerül valami
.
Bár az N900 nál is egy filet flashelt fel a fickó... -
Peterson_
addikt
IME?
-Mármint az IMEI, vagy micsoda?
Bocs, de Samu romolgatásban így másfél év távlatából sem vagyok toppon.
Egyébként nekem azthiszem jó talán a kínai 4.4.2 is, csak az a fajta modem legyen amit írtam, csak azért írtam a Lollipoppot, mert állítólag az is ezt használja, és száműzi ezeket a hálózati gyengeségeket.
Ha nem marad nyoma ami a garit veszélyeztetné, akkor igazából bármilyen megoldás érdekel. -
kosturica
őstag
Feltettem az öt fájlos romot is, utána a hivatalos NG1 XEH romot és a wifit nem lehet bekapcsolni, akárhány format, vagy újratelepítés után sem. A wifi kapcsoló szürkén marad. A beállításvarázslóig működik, szinkronizálom vele a google fiókomat, utána elmegy és szürke marad a kapcsoló, nem lehet mit tenni!
Pit mentésem és EFS mentésem is van, ha visszateszem, az sem segít! -
Tav-Csoves
őstag
Behidaltam. Köszönöm. éreztem hogy nem ok. Így viszont ez árverés.
-
laci0530
senior tag
Igen, az S III-ról pl. nem is beszélve, megvettük méregdrágán és a KitKat-et már hivatalosan nem tette rá elérhetővé a Samsung (ICS-sel jött ki, JellyBean volt az utolsó frissítés rá, azzal a bullsh*t szöveggel, hogy az 1 GB ram miatt a TouchWiz felület nem futna rajta megfelelően KitKat alatt, holott annak pontosan az egyik sarokköve volt a rendszeroptimalizálási szándék).
-
Darko_addict
őstag
Erről jut eszembe, akinek van ROOT jogosultsága, fent van neki az Xposed Framework, annak nagyon jól jöhet a repoból letöltött Obb on SD alkalmazás, amivel minden data és obb fájlt/mappát tud olvasni az SD-ről mindenféle külön kattintgatás nélkül!
Régen volt egy progi, amivel linkelgetni kellett, megadni a kapcsolatokat, majd az átmásolta, de néha nem is volt jó. Ebben nincs semmi extra, fogod, átmásolod az obb-t és kész is. Eddig nem akadt fent egyik progi sem! Mondjuk így 32GB intSD-vel annyira nem fontos, de 16GB-nál nagyon jól jött. -
derrik
őstag
Nem. És nagyon nem is akarok . Rövid kirándulás volt a Samsung világban. A mostani árahoz képest szuper telefon.
Ments EFS-t mielőtt bármit csinálsz
A mentéshez root kell
A root viszi a KNOX számlálót
Ha nem akkor kernel csere
A kernel-hez rom Csere
Az N9005 letöltött rom meg nem fut végig
Abban a cseréljél még ezt-azt
..... Ez nekem nem kell -
Caaabi
senior tag
Köszönöm hogy ilyen gyorsan reagáltál és félreérthetetlenül leírtad nekem, egyetlen kérdésem maradt, PC nem marad gondolom XEH, vagy root után ez visszaállítható CSC chargerrel vagy mit is használtam még s4 nél amivel lehetett ilyeneket?! CSC változtatás nem jár knox ugrással remélem.. ( Közben töltöm a francia G2 -t )
-
Caaabi
senior tag
hello, nekem ND3 a rom build száma, a leírás alapján meg azt kell letölteni, de ez a legújabb romra igaz gondolom, hogy az alatta lévő stock kernelt kell lecserélni az ND3 stock kernelére és úgxy towellel lehet az új romot is rootolni ?! Nem akarom elrontani azért kérdem, jelenleg az ND3 rootolva van meg minden, de néha csinál hülyeségeket amire itt nem tudtam válaszokat találni, ezért gondoltam egy tbp mentést alkalmazásokról stb és utána legfrisebb gyárit felrakni rootolni és visszarakni progikat rá...
-
S e t h
nagyúr
Csináltam gyorsan egy tesztet az általam használt böngészőkkel, plusz leszedtem a maxhtont is.
Az eredmény a következő, vegyük először a felhasznált adatmennyiséget, minden böngésző esetében két oldalt nyitottam csak meg, széleskörű tesztre most nincs időm.gyári 9 mb
maxthon 8 mb
naked browser 5 mb
opera mini 1 mbAkkuhasználat %
maxthon 6,3%
gyári 4,5%
opera mini 3,3%
naked browser 2,6%Első blikkre azt mondanám, hogy a gyári a leggyorsabb, utána talán holtversenyben a maxthon és a naked, mindkettő nagyon gyors, az opera mini minősíthetetlen, mondhatni alig akarja behozni az oldalakat, van amit meg sem nyitott, többedszerre sem.
A maxthon majd kétszer többet kér enni az aksiból mint az opera mini, a naked browserhez képest meg egyenesen siralmas.
Az opera mini viszont eszméletlen kevés adattal beéri,cserébe lassú és gondjai akadnak az oldalak megjelenítésével, ténylegesen csak azoknak alternatíva, akiknek spórolni kell az adatforgalommal.
Aki gyors böngészőt akar, annak ott a gyári, a maxthon szolgáltatásait nem ismerem, összetett alkalmazásnak tűnik, ezt nem ellenőriztem, viszont mivel zabálja az aksit ezért nem is nagyon foglalkoztat.
Én maradok a naked browsernél, ami gyors, igaz meglehetősen puritán kinézetű, viszont az adatforgalom is mérsékelt. -
Parallaxis
addikt
Ezzel csak az a gond, hogy ha nem multi CSC és az nem tartalmazza az XEH kódot akkor kódot fog váltani és csak roottal lehet visszaírni.
Ez félig igaz, mert van egy kis trükk.
Ha XEH-re mondjuk telepítesz egy BTU-s romot (ami nem tartalmaz XEH CSC-t), DE nem csinálsz factory resetet a telepítés után, akkor nem vált át a PC. Ha később erre telepítesz XEH-es, vagy XEH-et tartalmazó romot, akkor meg is marad XEH-nek már FC után is.
Legalábbis nálam így megmaradt XEH-BTU-XEO-XEH-XEO sorrend után is XEH-nek (FC-t csak az utolsó három telepítésnél csináltam). -
killerjohn
addikt
aha, felhívtam őket és elmagyarázták... 140 körül van Vodafon zárral, 155 körül hálózatfüggetlen külföldi import, 200 fölött pedig a gyári garis... fasza
200 már egy kicsit soknak tűnik, pláne hogy nem is vagyok benne biztos, hogy a Note 1 után az S4 active vagy az Note 3 közül melyik legyen az újdonsült zsebtárs...
-
-
Peterson_
addikt
Semmi nem jön be a linkről, de nekem megoldás kellene, hogy ne szarozzon a gyári lejátszó olyannal, amivel eddig semmi gondja nem volt.
Egyébként most kipróbálom valamit, mert valahogy átvételt öt zene a belső memória Music mappába és azért látszottak.
Most belemásoltam az eredeti mappájukba őket, erre az előnézeti képben elugrott a fele albumborító.
Erősen kezd szét***ni az ideg, mivel KitKat előtt semmi gond nem volt ezzel.
Az meg már nagyon gáz lenne, ha a gyári lejátszó nem férne hozzá rendesen az Sd-n lévő zenéhez, mert oké, van még 4 giga hely a belsőn, amennyi a zenének kell, de akkor mi a f*szért a memóriakártya. -
Peterson_
addikt
Csak ttól félek hogy valami kezdődő hw hiba, aminek nagyon nem örülnék.
Ezen kívül nekem semmi bajom nem volt ezzel a frissítéssel, mert se fagyás se stabilitás, vagy teljesítménybeli problémáim nem voltak.
A képernyőírás meg...hát ajvé, nagyon nem is használtam.Viszont a KitKatnál több dolog aggaszt...a kamera lassulása sem épp lelkesítő, mellette viszont a fő dolog ami eltántorít az alkalmazásokkal kapcsolatos kompatibilitási gondok, meg az, hogy sd-re nem tudnak írni(vagy mi a szösz volt az).
Jó pár progi van fent, amire szükségem van, de sehol nem láttam leírásban hogy különösebben javítanák ezeket a gondokat. -
berigazek
őstag
-
Peterson_
addikt
El fog. Szép lassan ide is begyűrűznek ezek a dolgok, a szolgáltatók pedig kénytelenek lesznek lépni.
Mint ahogy lett a korlátlan díjcsomagokkal is.
Már csak a mobilnet lefedettségen és mennyiségén kellene csiszolni...de nagyon.
A sebességével személy szerint semmi bajom, ahol van...csak ahogy mondtam, a gáz az, hogy mennyi helyen nincs-meg még hálózat se-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest