- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi68
tag
Kitkatban megtaláltam, hogy hol lehet beállítani azt, hogy akciójeegyzetíráskor csak a tollal írást fogadja el, az ujjal valót ne, de lolli alatt nem lelem! Tudja valaki?
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7 ultra, + 180 piros, 0 feketepont!
-
xtend
senior tag
Emberek!
Már 1 éve lassan hogy meg van a note3 de csak most vettem észre hogy videó felvételnél 5perc a limit! WTF? Hol lehet ezt kikapcsolni? 32gb kártyára mennek a videók úgyhogy van hely!
Thx -
Ferdzsoo
addikt
Hol lehet/érdemes gyári akkut venni/rendelni?
Totál meghalt az enyém alig megy el 2 óra kijelzőidőt..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
laci0530
senior tag
válasz muratomi1 #30193 üzenetére
Utoljára az ezredforduló előtt hordtam órát, annyira nem éreztem szükségét a mindig kezem ügyében lévő telefon miatt.. igazából most sem volt létszükséglet, de amióta megjelent az első Gear, meg a Moto 360, izgatta a fantáziámat az okosóra világ. A többi modellből viszont hiányoltam a saját sim (önálló hívásindítás és fogadás) lehetőségét, ebben viszont ez megvan (igaz, kamerát pl. nem kapott). Szóval a mindennapi folyamatos stressz ellentételezésére megleptem kicsit magam, néha ilyen is kell, nemcsak a hajtás, odaadás, másokért élés.
-
muratomi1
senior tag
válasz laci0530 #30190 üzenetére
Wow
mióta megjelent azóta szeretnék egy olyat de talán kivárom a következő órájukat csak ne adják olyan kurva drágán. 150ért már egy egész korrekt laptopot veszek csesszék meg..take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
senior tag
válasz Tav-Csoves #30191 üzenetére
OTA, Kies, Odin hivatalos, ezek közűl bármelyik.
root(van ami nem), kernel, cwm ugrasztja a knox-ot.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
laci0530
senior tag
Kicsit off: vettem ma egy Gear S okosóra kiegészítőt a Note 3-hoz (a T-mobile-nál most akciós áron 87.400 magyar kemény valutát kérnek érte). Egész jó cucc, korrekten működik Lollipop alatt is a Note 3-mal, kezel saját sim kártyát is, de a Note-ban lévőről is lehet hívást indítani/fogadni, ha párosítva vannak az eszközök.
(Ami még pozitívum: bár a T-nél vettem, telenoros simet belehelyezve - előtte nano sim szabványra vagdosva - is ugyanúgy működik, mintha a szolgáltatóé lenne benne, egyszóval hálózati korlátozás nincs rajta.)
-
senior tag
válasz Tav-Csoves #30182 üzenetére
én odinnal szórtam fel.
(#30184) lasse001 stabil xposed van samura, de csak 5.0.
nálam 5.0.1-en masszív bootloop.[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
bbubby00
őstag
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
lasse001
senior tag
válasz Tav-Csoves #30170 üzenetére
Nekem is rootolt és van xposed is és hivatalos. Bár végül is mindegy.
-
senior tag
válasz Rikkancs89 #30178 üzenetére
Odinnal próbálkozz.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Rikkancs89 #30178 üzenetére
Szerk: de ha biztosra akarsz menni, akkor a tárhelyemről töltsd le, és odinnal flasheld fel, ahogy geryboro tanácsolta.
[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
senior tag
válasz Rikkancs89 #30176 üzenetére
szolgáltatós?
-
Rikkancs89
újonc
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy nekem miért nem dobta még mindig fel a frissítést android 5re? Próbáltam már Kiesen keresztül is úgy is azt írja, hogy a legfrissebb verzió van a telefonomon (4.4.2.)
Köszi a választ előre is!!
[ Szerkesztve ]
-
Hitch
senior tag
Van valaki aki N7000ről jött s azt is romolgatta?
-
Peterson_
addikt
válasz Tav-Csoves #30172 üzenetére
Nekem is visszaállt hivatalosra magától.
De hogy ez mitől függhet, azt nem tudom.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
kosturica
őstag
válasz Tav-Csoves #30172 üzenetére
Nekem is visszaállt pár nap alatt. Újraindítottam párszor és visszaállt. Úgy látszik samuéknál ez ilyen.
-
kosturica
őstag
válasz Tav-Csoves #30170 üzenetére
Nekem is root-olt, de az eszköz állapota: hivatalos
-
lasse001
senior tag
válasz Tav-Csoves #30168 üzenetére
Szia. Az eszköz állapot mitől egyedi?
-
Tav-Csoves
őstag
264 óráig volt állandóan bekapcsolva a telefon.
Ez alatt vlszes hibát nem tapasztaltam, semmi fagyás, lassulás! Annak ellenére, hogy érezhetően egyre kevesebbet bírt a gyári akkumulátor, és valamelyest memória elfogyás/szivárgást mutatott a készülék!
A telefonomon független, rootolt KK található!
Az akkumulátor grafikonból a fogyasztási listából, és nem utolsó sorban a kijelzőidőből, meg lehet tudni, hogy mennyi volt az 1 töltéssel járó üzemidő. -
bbubby00
őstag
Seth talán mert nem mindenki van otthon tele régebbi telefonokkal
Nekem ugyan ez. Kamera + térerő gebasz.[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Kleroo
veterán
Kb 1-1.5 hónapja nézegettem új árakat, és el voltam borzadva a 175k-s N3-tól és a 210k-s N4-től. Mi történt hirtelen hogy most már sokkal olcsóbbak???? Gsm garival kb 120 és 150 körül el lehet őket vinni,
Így már mindjárt nem is olyan messzi a Note4. Kell a fullos, remek kamera így a N2-vel még elleszek, amíg nem lesznek reálisabb áron a használtak. Így nézve sírvafetrengős a néhány 100körül árult pár hónap gsm garis N3-ak.....
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
őstag
válasz bbubby00 #30162 üzenetére
Nálam is volt a szervizes, de nem sokra mentem vele. Eldobálja a hálózatot a telefon, néha úgy lefagy, hogy alig lehet újraindítani, a kamera nem mindig indul el(esetenként torz videót is csinál) és az aksi is vacakol. A szervizes részéről az volt a megoldás, hogy kicserélte az USB csatit és újrahúzta az sw-t... Amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy ő ezek miatt a hibák miatt inkább nem cserél alaplapot, ugyanis minden az a 5-ös Android hibája, a hálózati hiba pedig a Telekomé. Az a vicces, hogy a hálózati hiba a KitKatnél is fennállt és nem csak Telekomos kártyával. Most még megvárom a telefont az elégedettségi felméréssel, ahol részletesen elmondom a véleményemet a szerviz hozzáállásáról, aztán újra kihívom őket.
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
S e t h
nagyúr
válasz bbubby00 #30162 üzenetére
Próbálom megérteni(nem nagyon megy), hogy miért világ tragédiája ha el akarják vinni és megcsinálni normális körülmények között.
Nekem van otthon egy rakás telefon, nem halok bele ha pár napig nincs nálam, főleg ha tudom, hogy megjavítják.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
bbubby00
őstag
Hívott a Samsung. Csak szervízkörülmények között akarják a telefont szervizelni, nem akarnak házhozjövőt küldeni... Akkor marad itt... Majd odaadom nekik 3-4 munkanapra persze... Ahogy a TMX-et ismerem az 1-2hét lesz inkább... Miért nem tudják itt meg
basznijavítani?Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
senior tag
válasz hunluigi #30148 üzenetére
én is tapasztaltam a jelenséget főzött romon hogy rezgés visszajelzés billen magától elszáll.
google billentyűzetre váltottam, az megtartotta.na meg persze eddig 2* volt olyan is hogy kézírásmódban ragadtam, csak egy reboot segített sam. bill.-en.
ettől falra másztam.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Peterson_
addikt
válasz dfcwolf #30157 üzenetére
Az a gond, hogy az 5.0 alapból több sebből vérzik, ez nem feltétlenül a Samu hibája.
Én azt sem értem miért adnak ki ennyire sűrűn és ennyire bugosan főverziókat a Google-nél.
Jöjjön csak mondjuk kétévente, de az legyen jó.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
dfcwolf
tag
válasz Tav-Csoves #30153 üzenetére
Köszi! T függő. Egyszerűbb lenne ez a netes frissítés. Mondjuk ha rosszabb lesz tőle akkor nem várom. Kicsit linkek a Samsungnál a frissítésekkel.
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
Hitch
senior tag
válasz Tav-Csoves #30154 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=acr.browser.lightning
-
Tav-Csoves
őstag
válasz dfcwolf #30150 üzenetére
Ha telenyor, vagy tré függő, akkor még nincs 5. Ha független, vagy vodás vagy, és még mindig nem érkezik, akkor kérlek menj a beállítások, névjegy, állapot, s legalul az eszköz állapota: ha egyedi, akkor azért nem.
Ezesetben tudom javasolni az odinnal való felflashelést odin/download módban.Viszont én maradnék a KK-en, ugyanis sokan instabilitást, és/vagy BT hibára panaszkodtak!
-
bandeevw
tag
Fiúk!
Sajnos könnyes búcsút kell vegyek tőletek, tegnap du. eladtam a nótát (kemény fél napig hirdettem).
Munkahelyemtől kaptam egy HTC One E8-at, ami igen megközelíti hardverben a nótánkat, így a 2 prémium készülékből egytől meg kellett váljak, úgy alakult, hogy ez a nóta lett.
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget , biztos összefutunk mégÜdv
András -
dfcwolf
tag
Sziasztok! Állandóan kerestetem a telóval az új szoftvert de nem talál. Nem fog megérkezni rá az 5.0?
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
Hitch
senior tag
Ha senkit nem érdekel elnézést!
Megtaláltam egy olyan paraméterekkel megírt böngészőt amit nagyon régóta kerestem. Keveset fogyaszt, TELJES képernyős( automata módon eltünteti a web címet)s balról húzva a képernyőt könnyen válthatok a lapok között, illetve nem lassú a scroll mint a gyárin.
Fél napja zokogásba kezdtem magamban, hogy valaki megtudta írni.
lightning browser pro.[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
válasz wolf0914 #30147 üzenetére
A kinézete szubjektív... A szolgáltatásokban való eltérések (mondjuk nincs sok) ősszeségében szerintem jobb lett. Nekem kevésbé is merül.
A bluetooth hiba engem az őrületbe kerget (az gear fitel ha messze sétálok nem csatlakozik vissza) illetve még általánosnak mondható, hogy a billentyűzeten egy idő múlva kikapcsol a rezgéses érintés visszajelzés és nem is lehet vissza kapcsolni.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
wolf0914
csendes tag
Sziasztok az lenne a kérdésem ,hogy érdemes feltenni az 5.0-ás androidot sm-n9005-re ?
3.18-án jött ki xeh-re és ha rosszabb lesz mint most akkor nem szívesen frissíteném .4.3 után a 4.4.2-vel csak romlott a helyzet ,gyorsabban merül , van olyan alkalmazás ami nem indul el és kamera hibákat dobál .
Az utóbbi kettőt sikerült megcsinálnom viszont még mindig gyorsabban merül mint a 4.3-al.
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/XEH/
Kinek mi a véleménye?(akár pm-ben akár itt)
-
apaszka
veterán
válasz Kleroo #30137 üzenetére
Az asszony használja a nóta 3amat. Szerintem nem adná el már.
Jó teló!
Én meg a négyet nem fogom sokáig eladni .
Ha tényleg nem bővíthető lesz, és benn kivehető aksis lesz az új nota, akkor marad ez is másfél évig . Bár nem szokott, ,,,,először a Note3 volt ilyen sokáig meg.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
hunluigi
senior tag
válasz Kleroo #30137 üzenetére
Szerintem a töbség nem akarja eladni vagy váltani 4-re. Ellenben ha nem volna n3-asom és most vásárolnék, akkor egyértelműen az n4-et választanám.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
lizakd
tag
A ki-be kapcsoló oldalsó gombbal probléma? Az utóbbi egy hétben egyre nagyobb erővel kell már nyomni, hogy történjen valami.
-
Kleroo
veterán
Nem akar valaki reálisan áron megválni a készüléktől? Kicsit már unom a keresgélést. Egyetlen típusnál sem kellett ennyit várni egy gyári garis szép példányért reális áron... :S
A végén tényleg Note4 lesz már csak emiatt is.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
handrash
őstag
Állítólag mostmár külföldről is tölthető az IGO szülinapp az áruházakból
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
bandeevw
tag
Egyébként ez az ingyenes iGo nem csak magyar térképet ad...?
A leírásában az van... -
hnyagboy
tag
Mire formázzam az SD kártyámat , ha már le kell ?
KösziSamsung Note 20 Ultra 5G
-
Hauptmann
addikt
válasz peter.kiss90 #30125 üzenetére
Note 3-ra azt hiszem, nincs 4.4.4.
-
babhun
aktív tag
válasz peter.kiss90 #30125 üzenetére
4.4.4?
-
Tibcsi68
tag
válasz peter.kiss90 #30123 üzenetére
Március elseje óta kint van, frissíthatő OTA-n, és odinnal is.
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7 ultra, + 180 piros, 0 feketepont!
-
peter.kiss90
csendes tag
Sziasztok. Független SM-N9005 -ös Note3-am van. Nektek kijött már rá a gyári Lollipop frissítés itthon? Vagy töltsek le egy külföldi hivatalos ROM-ot ha frissíteni szeretnék?
-
count_zero
tag
válasz Tav-Csoves #30112 üzenetére
Most tértem át Audaxra (22.3), és nekem megoldotta a BT problémát. Minden működik, gyors, megbízható. Nincs túl sok extra persze, de pl. azt tudja, hogy amíg kapcsolatban van vele az órám (és regisztráltam megbízható eszközként), nem kell PIN-nel feloldani a kijelzőt. Ez mintha nem lett volna a "gyári" Lollipopban - vagy csak nem vettem észre.
[ Szerkesztve ]
There are many secrets in District 9
-
Peterson_
addikt
válasz Chrys_ #30117 üzenetére
Mármint mindenki tudja, hogy "waze"- t akartál írni, csak a telefonod nem tudja, hogy Te nem arra a szóra gondoltál amit még emlegetni sem nagyon szabad a fórumon
Egyébként az APK-t bárki el tudja menteni, szerintem nem is gáz, tekintve, hogy ingyenes.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Chrys_
addikt
Mivel külföldön vagyok, nem tölthetem le. Mindegy, marad a warez.
-
Chrys_
addikt
Le lehet már tölteni az ingyenes IGO-t? Én nem találtam meg.
-
Weeman1
veterán
válasz Tav-Csoves #30112 üzenetére
Sajnos nincs mivel kipróbálnom,
de ha valaki Mezőkövesden jár kipróbálhatja nálam.Xiaomi 11T Pro
-
TylerD888
csendes tag
Szerintetek azert a kozel jovoben adnak ki valami javitas felet erre a BT problemara...???!eleg idegesito mert eleg sok mindenem BT-s es most semmi hasznuk...viszont a 5.0 sebessege nagyon jo es en nem szeretnek vissza valltani 4.4re...
-
crue
őstag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy egy Note 3-ról megállapítható-e valamilyen módszerrel (a kipróbáláson kívül), hogy szolgáltató függő-e? Szervízkóddal vagy valamivel. Valamint megállapítható-e az esetleges függetlenítés módszere és időpontja valahogyan? Ez utóbbi két dolog gyanítom, hogy nem lehetséges, de azért hátha mégis.
A válaszokat előre is köszönöm! -
muratomi1
senior tag
Fhu gyerekek nagyon bejön nekem az Xperia Z4 Bár rohadtul nincs értelme. Viszont amit a fórumtársak néha tudnak írni, hogy innováció hiány meg 2 éve ugyanaz a dizájn, mind ezt egy samsungos írja. Kérem szépen nálunk hol van a dizájn?
A béka fara alatt az óceán mélyén. Valahol az s4 tájékán elveszett de most mintha újra lenne valami s6nál.. de csak szerintem van ez így?take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
apaszka
veterán
A Jó öreg BW élő háttérképe.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
veterán
válasz stranger28 #30103 üzenetére
Hmm, érdekes.
Gondolom note 3-ra akarod letölteni.
Mert tabra már nem jó.
Nekem nótára, és párom g620s telojára is felment.
Írj nekik, nem tudom mi lehet a gond.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz stranger28 #30100 üzenetére
Kis hazánkba tartózkodsz?
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest