- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi68
tag
Kitkatban megtaláltam, hogy hol lehet beállítani azt, hogy akciójeegyzetíráskor csak a tollal írást fogadja el, az ujjal valót ne, de lolli alatt nem lelem! Tudja valaki?
-
xtend
senior tag
Emberek!
Már 1 éve lassan hogy meg van a note3 de csak most vettem észre hogy videó felvételnél 5perc a limit! WTF? Hol lehet ezt kikapcsolni? 32gb kártyára mennek a videók úgyhogy van hely!
Thx -
Ferdzsoo
addikt
Hol lehet/érdemes gyári akkut venni/rendelni?
Totál meghalt az enyém alig megy el 2 óra kijelzőidőt... -
laci0530
senior tag
válasz
muratomi1 #30193 üzenetére
Utoljára az ezredforduló előtt hordtam órát, annyira nem éreztem szükségét a mindig kezem ügyében lévő telefon miatt.. igazából most sem volt létszükséglet, de amióta megjelent az első Gear, meg a Moto 360, izgatta a fantáziámat az okosóra világ. A többi modellből viszont hiányoltam a saját sim (önálló hívásindítás és fogadás) lehetőségét, ebben viszont ez megvan (igaz, kamerát pl. nem kapott). Szóval a mindennapi folyamatos stressz ellentételezésére megleptem kicsit magam, néha ilyen is kell, nemcsak a hajtás, odaadás, másokért élés.
-
geryboro
senior tag
válasz
Tav-Csoves #30191 üzenetére
OTA, Kies, Odin hivatalos, ezek közűl bármelyik.
root(van ami nem), kernel, cwm ugrasztja a knox-ot. -
laci0530
senior tag
Kicsit off: vettem ma egy Gear S okosóra kiegészítőt a Note 3-hoz (a T-mobile-nál most akciós áron 87.400 magyar kemény valutát kérnek érte). Egész jó cucc, korrekten működik Lollipop alatt is a Note 3-mal, kezel saját sim kártyát is, de a Note-ban lévőről is lehet hívást indítani/fogadni, ha párosítva vannak az eszközök.
(Ami még pozitívum: bár a T-nél vettem, telenoros simet belehelyezve - előtte nano sim szabványra vagdosva - is ugyanúgy működik, mintha a szolgáltatóé lenne benne, egyszóval hálózati korlátozás nincs rajta.)
-
geryboro
senior tag
válasz
Tav-Csoves #30182 üzenetére
én odinnal szórtam fel.
(#30184) lasse001 stabil xposed van samura, de csak 5.0.
nálam 5.0.1-en masszív bootloop. -
bbubby00
őstag
-
lasse001
senior tag
válasz
Tav-Csoves #30170 üzenetére
Nekem is rootolt és van xposed is és hivatalos. Bár végül is mindegy.
-
geryboro
senior tag
válasz
Rikkancs89 #30178 üzenetére
Odinnal próbálkozz.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Rikkancs89 #30178 üzenetére
Szerk: de ha biztosra akarsz menni, akkor a tárhelyemről töltsd le, és odinnal flasheld fel, ahogy geryboro tanácsolta.
-
kosturica
őstag
-
geryboro
senior tag
válasz
Rikkancs89 #30176 üzenetére
szolgáltatós?
-
Rikkancs89
újonc
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy nekem miért nem dobta még mindig fel a frissítést android 5re?
Próbáltam már Kiesen keresztül is úgy is azt írja, hogy a legfrissebb verzió van a telefonomon (4.4.2.)
Köszi a választ előre is!!
-
Hitch
senior tag
Van valaki aki N7000ről jött s azt is romolgatta?
-
Peterson_
addikt
válasz
Tav-Csoves #30172 üzenetére
Nekem is visszaállt hivatalosra magától.
De hogy ez mitől függhet, azt nem tudom. -
kosturica
őstag
válasz
Tav-Csoves #30172 üzenetére
Nekem is visszaállt pár nap alatt. Újraindítottam párszor és visszaállt. Úgy látszik samuéknál ez ilyen.
-
kosturica
őstag
válasz
Tav-Csoves #30170 üzenetére
Nekem is root-olt, de az eszköz állapota: hivatalos
-
lasse001
senior tag
válasz
Tav-Csoves #30168 üzenetére
Szia. Az eszköz állapot mitől egyedi?
-
Tav-Csoves
őstag
264 óráig volt állandóan bekapcsolva a telefon.
Ez alatt vlszes hibát nem tapasztaltam, semmi fagyás, lassulás! Annak ellenére, hogy érezhetően egyre kevesebbet bírt a gyári akkumulátor, és valamelyest memória elfogyás/szivárgást mutatott a készülék!
A telefonomon független, rootolt KK található!
Az akkumulátor grafikonból a fogyasztási listából, és nem utolsó sorban a kijelzőidőből, meg lehet tudni, hogy mennyi volt az 1 töltéssel járó üzemidő. -
bbubby00
őstag
Seth talán mert nem mindenki van otthon tele régebbi telefonokkal
Nekem ugyan ez. Kamera + térerő gebasz. -
Kleroo
veterán
Kb 1-1.5 hónapja nézegettem új árakat, és el voltam borzadva a 175k-s N3-tól és a 210k-s N4-től. Mi történt hirtelen hogy most már sokkal olcsóbbak???? Gsm garival kb 120 és 150 körül el lehet őket vinni,
Így már mindjárt nem is olyan messzi a Note4. Kell a fullos, remek kamera így a N2-vel még elleszek, amíg nem lesznek reálisabb áron a használtak. Így nézve sírvafetrengős a néhány 100körül árult pár hónap gsm garis N3-ak.....
-
Arolotifar
őstag
válasz
bbubby00 #30162 üzenetére
Nálam is volt a szervizes, de nem sokra mentem vele. Eldobálja a hálózatot a telefon, néha úgy lefagy, hogy alig lehet újraindítani, a kamera nem mindig indul el(esetenként torz videót is csinál) és az aksi is vacakol. A szervizes részéről az volt a megoldás, hogy kicserélte az USB csatit és újrahúzta az sw-t...
Amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy ő ezek miatt a hibák miatt inkább nem cserél alaplapot, ugyanis minden az a 5-ös Android hibája, a hálózati hiba pedig a Telekomé. Az a vicces, hogy a hálózati hiba a KitKatnél is fennállt és nem csak Telekomos kártyával. Most még megvárom a telefont az elégedettségi felméréssel, ahol részletesen elmondom a véleményemet a szerviz hozzáállásáról, aztán újra kihívom őket.
-
-
bbubby00
őstag
Hívott a Samsung. Csak szervízkörülmények között akarják a telefont szervizelni, nem akarnak házhozjövőt küldeni... Akkor marad itt... Majd odaadom nekik 3-4 munkanapra persze... Ahogy a TMX-et ismerem az 1-2hét lesz inkább... Miért nem tudják itt meg
basznijavítani? -
geryboro
senior tag
-
dfcwolf
tag
válasz
Tav-Csoves #30153 üzenetére
Köszi! T függő. Egyszerűbb lenne ez a netes frissítés. Mondjuk ha rosszabb lesz tőle akkor nem várom. Kicsit linkek a Samsungnál a frissítésekkel.
-
Hitch
senior tag
válasz
Tav-Csoves #30154 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=acr.browser.lightning
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
dfcwolf #30150 üzenetére
Ha telenyor, vagy tré függő, akkor még nincs 5. Ha független, vagy vodás vagy, és még mindig nem érkezik, akkor kérlek menj a beállítások, névjegy, állapot, s legalul az eszköz állapota: ha egyedi, akkor azért nem.
Ezesetben tudom javasolni az odinnal való felflashelést odin/download módban.Viszont én maradnék a KK-en, ugyanis sokan instabilitást, és/vagy BT hibára panaszkodtak!
-
bandeevw
tag
Fiúk!
Sajnos könnyes búcsút kell vegyek tőletek, tegnap du. eladtam a nótát (kemény fél napig hirdettem).
Munkahelyemtől kaptam egy HTC One E8-at, ami igen megközelíti hardverben a nótánkat, így a 2 prémium készülékből egytől meg kellett váljak, úgy alakult, hogy ez a nóta lett.
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget, biztos összefutunk még
Üdv
András -
dfcwolf
tag
Sziasztok! Állandóan kerestetem a telóval az új szoftvert de nem talál. Nem fog megérkezni rá az 5.0?
-
Hitch
senior tag
Ha senkit nem érdekel elnézést!
Megtaláltam egy olyan paraméterekkel megírt böngészőt amit nagyon régóta kerestem. Keveset fogyaszt, TELJES képernyős( automata módon eltünteti a web címet)s balról húzva a képernyőt könnyen válthatok a lapok között, illetve nem lassú a scroll mint a gyárin.
Fél napja zokogásba kezdtem magamban, hogy valaki megtudta írni.
lightning browser pro. -
hunluigi
senior tag
válasz
wolf0914 #30147 üzenetére
A kinézete szubjektív... A szolgáltatásokban való eltérések (mondjuk nincs sok) ősszeségében szerintem jobb lett. Nekem kevésbé is merül.
A bluetooth hiba engem az őrületbe kerget (az gear fitel ha messze sétálok nem csatlakozik vissza) illetve még általánosnak mondható, hogy a billentyűzeten egy idő múlva kikapcsol a rezgéses érintés visszajelzés és nem is lehet vissza kapcsolni.
-
wolf0914
csendes tag
Sziasztok az lenne a kérdésem ,hogy érdemes feltenni az 5.0-ás androidot sm-n9005-re ?
3.18-án jött ki xeh-re és ha rosszabb lesz mint most akkor nem szívesen frissíteném .4.3 után a 4.4.2-vel csak romlott a helyzet ,gyorsabban merül , van olyan alkalmazás ami nem indul el és kamera hibákat dobál .
Az utóbbi kettőt sikerült megcsinálnom viszont még mindig gyorsabban merül mint a 4.3-al.
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/XEH/
Kinek mi a véleménye?(akár pm-ben akár itt)
-
apaszka
veterán
válasz
Kleroo #30137 üzenetére
Az asszony használja a nóta 3amat. Szerintem nem adná el már.
Jó teló!
Én meg a négyet nem fogom sokáig eladni .
Ha tényleg nem bővíthető lesz, és benn kivehető aksis lesz az új nota, akkor marad ez is másfél évig . Bár nem szokott, ,,,,először a Note3 volt ilyen sokáig meg. -
lizakd
tag
A ki-be kapcsoló oldalsó gombbal probléma? Az utóbbi egy hétben egyre nagyobb erővel kell már nyomni, hogy történjen valami.
-
Kleroo
veterán
Nem akar valaki reálisan áron megválni a készüléktől? Kicsit már unom a keresgélést. Egyetlen típusnál sem kellett ennyit várni egy gyári garis szép példányért reális áron... :S
A végén tényleg Note4 lesz már csak emiatt is. -
handrash
őstag
Állítólag mostmár külföldről is tölthető az IGO szülinapp az áruházakból
-
bandeevw
tag
Egyébként ez az ingyenes iGo nem csak magyar térképet ad...?
A leírásában az van... -
hnyagboy
tag
Mire formázzam az SD kártyámat , ha már le kell ?
Köszi -
Hauptmann
veterán
válasz
peter.kiss90 #30125 üzenetére
Note 3-ra azt hiszem, nincs 4.4.4.
-
babhun
aktív tag
válasz
peter.kiss90 #30125 üzenetére
4.4.4?
-
Tibcsi68
tag
válasz
peter.kiss90 #30123 üzenetére
Március elseje óta kint van, frissíthatő OTA-n, és odinnal is.
-
peter.kiss90
csendes tag
Sziasztok. Független SM-N9005 -ös Note3-am van. Nektek kijött már rá a gyári Lollipop frissítés itthon? Vagy töltsek le egy külföldi hivatalos ROM-ot ha frissíteni szeretnék?
-
count_zero
tag
válasz
Tav-Csoves #30112 üzenetére
Most tértem át Audaxra (22.3), és nekem megoldotta a BT problémát. Minden működik, gyors, megbízható. Nincs túl sok extra persze, de pl. azt tudja, hogy amíg kapcsolatban van vele az órám (és regisztráltam megbízható eszközként), nem kell PIN-nel feloldani a kijelzőt. Ez mintha nem lett volna a "gyári" Lollipopban - vagy csak nem vettem észre.
-
-
Chrys_
addikt
Mivel külföldön vagyok, nem tölthetem le. Mindegy, marad a warez.
-
Chrys_
addikt
Le lehet már tölteni az ingyenes IGO-t? Én nem találtam meg.
-
Weeman1
veterán
válasz
Tav-Csoves #30112 üzenetére
Sajnos nincs mivel kipróbálnom,
de ha valaki Mezőkövesden jár kipróbálhatja nálam. -
TylerD888
csendes tag
Szerintetek azert a kozel jovoben adnak ki valami javitas felet erre a BT problemara...???!eleg idegesito mert eleg sok mindenem BT-s es most semmi hasznuk...viszont a 5.0 sebessege nagyon jo es en nem szeretnek vissza valltani 4.4re...
-
crue
őstag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy egy Note 3-ról megállapítható-e valamilyen módszerrel (a kipróbáláson kívül), hogy szolgáltató függő-e? Szervízkóddal vagy valamivel. Valamint megállapítható-e az esetleges függetlenítés módszere és időpontja valahogyan? Ez utóbbi két dolog gyanítom, hogy nem lehetséges, de azért hátha mégis.
A válaszokat előre is köszönöm! -
muratomi1
senior tag
Fhu gyerekek nagyon bejön nekem az Xperia Z4 Bár rohadtul nincs értelme. Viszont amit a fórumtársak néha tudnak írni, hogy innováció hiány meg 2 éve ugyanaz a dizájn, mind ezt egy samsungos írja. Kérem szépen nálunk hol van a dizájn?
A béka fara alatt az óceán mélyén. Valahol az s4 tájékán elveszett de most mintha újra lenne valami s6nál.. de csak szerintem van ez így? -
apaszka
veterán
A Jó öreg BW élő háttérképe.
-
válasz
stranger28 #30103 üzenetére
Hmm, érdekes.
Gondolom note 3-ra akarod letölteni.
Mert tabra már nem jó.
Nekem nótára, és párom g620s telojára is felment.
Írj nekik, nem tudom mi lehet a gond. -
válasz
stranger28 #30100 üzenetére
Kis hazánkba tartózkodsz?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ukrajnai háború
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest