-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi68
tag
Alap, gyári romot használok, és néhány napja vettem észre, hogy a státusz led látszólag teljesen ok nélkül kéken villog. Nincs üzenet, sms, viber, e-mail, semmi... Csak az újraindítás tünteti el. Valakinek ötlet?
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7 ultra, + 180 piros, 0 feketepont!
-
Tibcsi68
tag
Van olyan program, amelyik megcsinálja azt, hogy több, rendelkezésre álló wifi hálózat közül mindig a legerősebbre állítja rá a telefont automatikusan?
-
Tibcsi68
tag
Van olyan alkalmazás, amivel mondjuk egy pdf fájlt ki lehet tenni a telefon kezdőképjére?
-
Tibcsi68
tag
válasz twollah1976 #32358 üzenetére
Értesítések beállításai-Ellenőrzött alkalmazásoknál nem tudod hozzáadni a vibert? Nekem nincs viberem, azért nem tudom kipróbálni...
-
Tibcsi68
tag
válasz twollah1976 #32132 üzenetére
Led Blinker Notifications-t próbáld ki, az működik (nálam).
-
Tibcsi68
tag
válasz twollah1976 #31993 üzenetére
+1, és kiegészítésül csak annyit, hogy valóban ideális fényviszonyok között azért egy-két telefonnal is lehet "szép" képet csinálni, de nyilván igaz, hogy versenyezni nem lehet a fényképezőgépekkel készült képekkel.
-
Tibcsi68
tag
válasz geryboro #31969 üzenetére
Én egyszer a Full Wlndow tokot próbáltam, de a hozzá tartozó szoftver borzalmasan merítette a telefont, úgyhogy kb két nap használat után le is tettem. Gyanítom, hogy a Dot View is valami hasonló lehet...
[ Szerkesztve ]
-
Tibcsi68
tag
válasz twollah1976 #31543 üzenetére
Most, hogy mondod... De várjál! Hát nincs is itthon! Dolgozik, asszem!
-
Tibcsi68
tag
válasz Tav-Csoves #31410 üzenetére
Azt nem tudom, valószínű, hogy igen...
-
Tibcsi68
tag
válasz Tav-Csoves #31407 üzenetére
Valamilyen fájlkezelővel megkeresed a telefonmemória-SnoteData mappát, és kimented pc-re, ebben vannak a jegyzetek (nálam, lolli alatt...)
-
Tibcsi68
tag
Gyári alkalmazást, ami nem letölthatő a Playról, át lehet valahogy tenni egyik telefonról a másikra?
-
-
-
Tibcsi68
tag
Elég jelentősen melegszik a vezeték nélküli töltő telefonban lévő vevője. Ez normális, vagy sikerült egy gyengébb minőségű cuccot beszereznem?
-
Tibcsi68
tag
válasz bbubby00 #31025 üzenetére
Azt esetleg próbáltad már, hogy nem állítod le az autót, és úgy távolodsz el tőle annyira, hogy megszakadjon a kapcsolat, majd vársz néhány mp-et, újra közelebb mész, hogy akkor visszacsatlakozik-e? Az szokta a nagyobb gondot okozni, hogyha bekapcsolt bt-szal talál egymásra két készülék ( a telefon, és valami más...).
-
Tibcsi68
tag
-
-
Tibcsi68
tag
Be lehet valahogy állítani, hogy ez a fórum, ( de akár más oldal is) egyből asztali nézetben, és ne mobil nézetben jelenjen meg?
-
Tibcsi68
tag
válasz Lacko84 #30799 üzenetére
Én ezt vettem meg : http://www.edigital.hu/Vesztolto/YooBao-Magic-Cube-II-univerzalis-vesztolto/kulso-akkumulator-13000-mAh-p413547.html de nagyon tuti, 3-4- szer feltölti szinte 0-ról 100%-ra a telefonom. Ezt tudom ajánlani...
-
Tibcsi68
tag
Van valakinek arra vonatkozó információja, vagy tapasztalata, hogy a lolli okoz-e hasonló problémákat más készülékeken, vagy csak mi, Note 3-asok vagyunk "megtisztelve" ezekkel a kisebb-nagyobb hibákkal?
-
Tibcsi68
tag
válasz Anulu79 #30736 üzenetére
Én is így jártam... Én is hagytam, hogy saját magát frissítse, bár az enyém bgl kódos. Néhány napig kínlódtam vele, aztán hard reset, majd samfirmware-ról letöltöttem a független xeh romot, rátettem odinnal, és jó lett, persze azokat a hibákat leszámítva, amik gyárilag vannak a romban.
-
Tibcsi68
tag
Lehet valami figyelemreméltó pozitív különbség az N9005XXUGBOA1, és az N9005XXUGBOB6 XEH-s romok között?
-
Tibcsi68
tag
Használja valaki a zöld mikrofonikonos call recordert? Megvettem a Playból még korábban, eddig hibátlanul működött, (mellesleg csak ez az egy hívásrögzítő volt jó) ma vettem észre, hogy nem rögzíti a hívásokat, a tárcsázás elindulása után 1 mp-cel leáll a rögzítés, és a hívás végén ott marad a piros négyzetes ikon a kijelzőn, kicsit meg is bolondítja a telefont. Amíg ott van, jó néhány mp, nem is reagál a telefon semmire, sem érintésre, sem gombnyomásra. Nem változtattam az app beállításain, és máson sem semmit. Valakinek ismerős a helyzet esetleg?
-
Tibcsi68
tag
válasz geryboro #30491 üzenetére
Egyébként nem mindig kell készpénznek venni azt, hogy mi van egyes töltőkre, powerbankokra stb. ráírva. Nekem pl van egy pb-om, amire max 1000 mA van ráírva, de az említett program 1800 mA-t mutat, és lehet is benne annyi, mert ugyanannyi idő alatt tölti fel a telefont, mint a gyári 2 A-es töltő.
-
Tibcsi68
tag
válasz fujifilm1 #30487 üzenetére
Rendben, azt persze tudtam, hogy ha pc -be dugom (nyilván, nem töltési céllal) a kábelt, akkor nem lesz akkora a töltőáram, csak itt valaki írta, hogy USB2-es kábel nem visz át akkora ampert, mint az USB3-as, erre reagáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Tibcsi68
tag
Valamely mp3 lejátszó programban, már ha van benne, az equalizer kicsit furcsán viselkedik... Eleve nem tartja meg az előző használat során beállított értékeket, illetve ha zenegallgatás közben valamelyik frekvenciájának a csúsxkájára rábökök, hogy állítani szeretném, olyan lehetetlen hangzásra változik át a hangszín, hogy szinte élvezhetetlen. Vonatkozik ez a gyári lejátszóra, és a vlc-re is, viszont a winamp eq-ja hatástalan... Valakinek ismerős a jelenség?
-
Tibcsi68
tag
válasz Dodgedart #30341 üzenetére
Csak kérdezném, hogy lolli van a telefonodon? Mert én is a zöld callrect használom, mivel amikor meglett a note 3-as telóm, a sok hasonló progi közül csak ez az egy működött (rögzítette a hívásokat rendesen), viszont amióta az 5-ös androidot használom, néha, teljesen random módon a felvételen csak az én hangom hallatszik, a másik félé nem. A 4.4-en ezt nem csinálta, ott minden rendben volt...
-
Tibcsi68
tag
Kitkatban megtaláltam, hogy hol lehet beállítani azt, hogy akciójeegyzetíráskor csak a tollal írást fogadja el, az ujjal valót ne, de lolli alatt nem lelem! Tudja valaki?
-
Tibcsi68
tag
válasz peter.kiss90 #30123 üzenetére
Március elseje óta kint van, frissíthatő OTA-n, és odinnal is.
-
Tibcsi68
tag
válasz bbubby00 #29861 üzenetére
Gyanítom, hogy ez a nincsregisztrálvaahálózaton című jelenség ez Telenor hiba! Azén Note 3-om, a nejem Galaxy S5 minije, valamint a szomszéd Ace 4-je is rendre ezt műveli, 3 különféle telefon, tehát talán ez a hiba nem a Note 3 Lolli rovására írható, viszont a bluetooth csatlakozik-nemcsatlakozik az biztos, mert ez nálam is így van, KK-n teljesen jól működött.
-
Tibcsi68
tag
válasz derrik #29659 üzenetére
Nekem működik rendesen, érdekes, hogy ugyanazok a készülékek, elvileg ugyanazok a romok, és miért viselkednek mégis különböző féle képpen? Azóta csináltan gyári beállítást, samfirmwareról feltettem a gyári XEH-s romot, és úgy néz ki, hogy leért az aljára, mert megállt a merülésben a telefon, valamint az óra is észhöz tért (remélem!).
-
Tibcsi68
tag
válasz gyuri81 #29653 üzenetére
Gear 2. Korábban írtam, hogy feletettem rá a Tizenmodot, akkor egy fél nap alatt szinte teljesen lemerűlt, de észhöz tért, és bírt 5-6 napot, aztán tegnap óta, mióta frissült a telefonom, azóta az óra is merül, mint állat, pedig nem csináltam semmit vele. Délelőtt 10 órakor húztam le a töltőről, tele volt, és most, 17:07-kor 22!% on áll!!! Őrület!
-
Tibcsi68
tag
A beállításokból csináljak gyári visszaállítást, vagy downloadban? Egyébként van különbség a kettő között? A másik: BGL csc kódos a telefonom, és ota- n nyilván az ennek megfelelő romot telepítette fel. Szedjem le a samfirmwareról az XEH kódost, és tegyem fel odinnal, segíthet??? (53%)
-
Tibcsi68
tag
Most nézem, hogy az órámat tegnap délben vettem le töltőről, (100%) és már az is 35 %- nál tart!!! Előtte minimum 5 napot ment! Hát mi a bánatos pömpölő történik ezekkel a cuccokkal? Földönkívüliek szívják az energyt, hogy haza tudjanak menni, vagy mi???
-
Tibcsi68
tag
Tegnap reggel rászántam magam, és OTA- frissítettem a telefomom... Lehet, hogy kár volt!? Azóta a Titanic hozzá képest kutyaf@sza! Merül, mint a nyeletlen fejsze! Amíg ezt a bejegyzést megítgam, kb 2-3 perc, 70-rő 66%!!!- esett a töltés! Nem semmi mi? Kivágom mindjárt! Az akkukezelőben ninics semmi kiugróan magas fogyasztású app... Ötlet valakinak? Már 65%...
-
Tibcsi68
tag
A bgl régiókódra is megjött a lolli, de kicsit tartok tőle... Többen írták, hogy ez nem működik, az nem jó, bluetooth, wifi, térerő stb... nem az igazi. Mi az oka annak, hogy elvileg egyforma készülékeken különböző hibák adódnak elő? Merjem frissíteni, vagy ne? Mi nem fog normálisan működni???
-
Tibcsi68
tag
válasz ahnaelei #29063 üzenetére
A zöld mikrofonikonos Call Recordert is próbáltad, gondolom? Ez sem jó? Mert nálam, igaz még 4.4 alatt csak ez az egy hívásrögzítő működik, de ha ez nem jó a lollival, akkor én is bajban leszek, mert nekem is szükségem van ilyen progira.
-
Tibcsi68
tag
válasz bandeevw #28870 üzenetére
Igen, a két hangerő egyszerre, az a segélykérő, nekem meg biztonságos mód jött elő valahogy. A kijelző bal alsó sarkában, egy keretben felirat: Biztonságos mód, mint a windowsnál a csökkentett mód felirat. Valamint egy üzenet angolul, (nem nagyon értettem, mert nem tudok angolul), annyit viszont ki tudtam belőle venni, hogy ha az Exit safe mode gombra bökök, akkor újraindítás után a telefon " visszatér a földre". Újraindítottam, és jó lett, persze mindezt mozi közben tegnap délután a Pólusban...
-
Tibcsi68
tag
Telefon táskában, képernyőzár húzásra állítva, egyszer csak azt vettem észre, hogy az órám lecsatlakozik róla, kiveszem a táskából, és valami biztonsági módban volt a telefon. Mi, és hogyan nyomódhatott meg rajta???
-
Tibcsi68
tag
Eltűnt az oldalsáv a telefonomról, és a vissza gomb hosszú nyomására sem jön elő!!! Hova lett???
-
Tibcsi68
tag
Létezik olyan program, amivel egy akku előéletét meg lehet tudni? Gondolok itt a teljes üzemidejére, a feltöltések számára, állapotára, stb..
-
Tibcsi68
tag
válasz apaszka #27262 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy a zenehallgatás annyira látványosan nem meríti az akkumulátort...
Más. Hol van az a beállítás, ami megjeleníti az sms előnézetét az értesítési sávon, mert képtelen vagyok megtalálni! Eddig úgy volt, most valami miatt visszaállt...
-
Tibcsi68
tag
Ma reggel ez az üzenet fogadott a Gear Manager megnyitása után: Hiba
Ez az eszköz nem támogatja a Samsung GALAXY Apps szolgáltatást. Az elérhető eszközök megtalálhatók a Samsung GALAXY Apps webhelyén(1004) Eddig semmi baja nem volt, nem változtattam semmin, semmit! Mi a bánatos pömpölő baja lett???Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7 ultra, + 180 piros, 0 feketepont!
-
Tibcsi68
tag
A galaxy S4-en honos karakterfelismerő programot (nem tudom pontosan a nevét) meg lehet valahonnan szerezni?
-
Tibcsi68
tag
Van a fórumlakók között valaki Aszódról, vagy a környékéről?
-
-
Tibcsi68
tag
-
Tibcsi68
tag
válasz Tav-Csoves #23888 üzenetére
Nem értelek...
-
Tibcsi68
tag
válasz Silent77 #23885 üzenetére
Ezt hogy lehet elérni? Beregisztráltam a mysamsungon, leírtam a hibát, kértem a helyszíni javítást, aztán hívtak, hogy akkor jön a futár a telefonért, és viszi a szervízbe. Kérdem, hogy a helyszínen nem lehet javítani? Azt mondta az illetékes elvtársnő (callgirl), hogy evvel a hibával mindenképp szervízbe kell hozni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tibcsi68
tag
válasz apaszka #23858 üzenetére
Miért van az, hogy mindenki írogatja, hogy mindenféle kisebb-nagyobb hibához egyből kimegy a szervíz, nekem a telefonom kerete repedt el mindenféle külső behatás nélkül, és nem kijönnek megcsinálni, hanem elviszik a telefont?
-
Tibcsi68
tag
válasz Hauptmann #23788 üzenetére
Kösz a tanácsot, van benne valami, nekem ilyen tok http://www.flipkart.com/usams-flip-cover-samsung-note-3/p/itmdqb4mnysntzsb van rajta, persze nyilván nem rózsaszín, ennek olyan a kiképzése, hogy az ablakplexi a filcréteg (ami a kijelző felé van), és a külső (műbőr) réteg között van, a kijelzőtől kb fél milliméterre, tehát nem is ér hozzá, a filcrétegnek pedig nincs pereme az ablak körül. Talán látszik a képen. Egyszóval szerintem ez egy elég jó minőségű tok...
[ Szerkesztve ]
-
Tibcsi68
tag
S-view tok ablakában nem marad ott a nem fogadott hívás, illetve az sms jelzés?
-
Tibcsi68
tag
Melyik a gyári rajzprogramja ennek a telefonnak?
-
Tibcsi68
tag
Akkor várok egy témobilos számlát privátban, szkennelve...
-
Tibcsi68
tag
Ha nincs számla, mert ajándék volt a telefon, csak garanciapapír, akkor nincs garancia sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Starlink
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest