- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laci0530 #28799 üzenetére
viccnek is rossz ilyet olvasni...
amúgy szervize/szervizese is válogatja a hozzáállást, de egy negatív - ha jogos, akkor még az sem -, tapasztalat alapján nem hiszem, hogy a bolti garancia mellett lehetne érvelni, a gyártói jótállás ellenében.LosBlancosrm; melyik szerviz volt ez? a javítási intervallum miatt kérdezem, illetve amiatt, hogy bizonyos esetekben küldik tovább a készüléket, tehát nem gyorsszervizről lehet szó.
-
törölt tag
Fekete pont a samsungnak. Nem cserélték az aksimat. Bemérték és 77%os, 70nél cserélnek. Kicsúsztam volna a házhozjövősből, ezért muszáj volt bevinnem. Péntek óta volt bent, nem hívtak pedig kész volt... Jó, h bementem.
-
tyukee
csendes tag
-
seger
addikt
Mitől lassú a fényérzékelő?
Már kitakarítottam de mégis van hogy bekapcsolom és sötét a kép. Ujra ki és be a kijelzőt akkor már jó. Vagy van hogy bekapcsolom és hirtelen 1mp-ig full fényen ébred és azonnal beáll...
Olyan is van hogy hívás után elveszem a fülemtől és vár vagy 2-3 mp-et mire képet ad. De van hogy egyből... -
-
xtend
senior tag
válasz
laleeee #28777 üzenetére
A Moto X-en nincs aktív digitizer, tehát a note 3 pen-je nem jó hozzá! Neked sima kapacitív stylus pen kell ami ebay-en kb. 250 Ft, de itthon sem sokkal drágább és minden kapacitív kijelzős eszközzel használható.
Egy kis összefoglaló, az 1. kell neked (tjb007 fórumtárs írása):
[link] -
Hitch
senior tag
Lehet buta kérdés!
Mi a helyzet akkor ha a készüléket az első tulaj beregisztrálta, odaadta a garanciajegyet a papírokat, viszont a neten keresztül kell a hibát bejelenteni a mysamsungon keresztül.
Írtam a samsungnak, azt mondták a fa színű garanciajegy, illetve egy adás-vételi papír kell az előző tulajjal. Viszont a beregisztrálással kapott +2 hónap, illetve a beregisztrálás az első évben lehetséges, ha ő ezt törli én már a második évben leszek, így beregisztrálni nem tudom(+2hó) garanciával. -
toM517
aktív tag
válasz
laleeee #28771 üzenetére
Wacom technológiás a ceruza. Pl surface pro 1/2vel jó. És minden mással, ami ugyanezt a technológiát alkalmazza.
Amúgy a lollipop számomra nagyon sok hasznos újítást tartalmaz. Kezdve az optimalizált akku idővel, a Bluetooth eszközzel való feloldáson át a Stock androidtol alig eltérő kezelő felület, a jelenlegi annyira csúnya és idejét múlt, hogy az nem méltó. Pl settingsben miért nem lehet jobbra - balra csusztatassal a fülek között lapozni?!
Szerk.: Valamint lehet csak nekem nem jó, de a GPS sem valami megbízható. Az iránytű kuka, belvárosban nem igazodik el...
(Független 32gb N9005) -
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Van itt köztetek olyan aki vásárolt az Extreme Digital-ban és a tablethez vagy laptohoz igényelhető INTERNETET?! Ha nem kell én átvenném, mert szeretnék venni talbetet és ahhoz nem jár. :/
-
laleeee
őstag
Ilyet rendeltem,hátha ez nem eredeti és jó a moto x-hez is
[link] -
laleeee
őstag
sziasztok,szerintetek a Note3 s-pen cerkája jó más telefonokhoz is ? nekem 2013 moto x-hez kéne
-
geryboro
senior tag
Pixel Battery Saver progit valaki ismeri?
vélemény? -
apaszka
veterán
válasz
BomiBoogie #200 üzenetére
-
_ocsisajt
őstag
válasz
banhammer #28749 üzenetére
sokszor van olyan szitu, hogy nem tudom rajtahagyni a gepen a telot folyamatosan, lehuzom-visszateszem tobbszor (netet osztok iylenkor) es ugye ezek a toltogetesek elvileg nem szabadna bajt okozzanak, mert modern a tiknalodzsi(li-ion right?), de azert ezt a "memoriaeffektus" elmeleten a multkor elfiloztam kicsit... meg 'nemtom mennyi toltesi cikust birnak ezek a szegeny kis vasak, bar gondolom en meg nem vagyok ipari user
-
Ferdzsoo
addikt
Kezdem mostmár rendesen nevetségesnek tartani hogy az S4 ami már nagyonnemcsúcsmobil főleg egy note3-hoz képest, már 3 hete megkapta rengeteg régiókódra a lollit, a note meg 5 régiókód amiből 3 függő.
De már a lengyelből a 3. rom jön ki 5.0-ra. De hogy a többi függetlenekre kiadnák áááá. neeemm.
Nem szánalmas, kurv@gáz-. De a 2 éves S4-esek fontosabbak ők megkapták... -
func93
senior tag
Valakinek van olyan jelenség 5.0-án, hogy merül a teló mint a búvár?
-
_ocsisajt
őstag
hey!
lamer kerdes jon, keretik nem megutni erte:
nem lehet valahol kikapcsolni, hogy usb csatlakozas eseten ne toltse a keszuleket? stock telenoros telom van.koszi!
-
derrik
őstag
válasz
geryboro #28742 üzenetére
-Nem kell sehol vergődni!
1. A Samsung honlapján megrendeled a prémium szolgáltatást
2. Leírod ott a problémádat
én csináltam egy képernyő mentés, hogy 40% után zuhanóba megy az aksi
3. Meg keres az ügyfélszolgálat ott erősítsd meg a problémát szóban
4. Utána már a szerelő fog keresniMegnézi az aksit, ad egy másikat. És egy ajándék kijelző védő fóliát, oszt csókolom
Ha szerencséd van nem ugyan azt a gagyi kínai akkut kapod amelyben a cellák is kínai gyártmányúak...... -
geryboro
senior tag
tegnap nekiálltam buherálni a note-om.
kies 3, cf root 4.4.2-n, knox elszállt(de minek is ?)
cwm ment,új lollit akartam rászórni, leszedtem a hivatalosat,
Odinnal update megvolt,
cf root-al megy az is.
twrp, philz touch recovery, és ment egy tweaked port n.
note 4 cuccok mennek.5.0.1faca.
-
spA
csendes tag
Sziasztok!
Aki cseréltetett már garanciában akksit, attól kérdezném, hogy egész pontosan mi volt az ügymenet? Pár héttel ezelőtt besétáltam a rossz hírű szegedi Samsung márkaszervízbe (Elszo57), ahol közölte a kedves ügyintéző, hogy szerinte vírusos a telefonom azért merül le gyorsan, és csak akkor cserélnek akkumulátort, ha az fel van púposodva. Nem volt nálam garanciapapír, csak érdeklődési szinten érdekelt a dolog.
Kérdés, hogy mi lehet a következő lépés?
- Nincs még 1 éves a készülék, elektromarketes Samsung gyári garanciás készülék.
- Tudomásom szerint szó nélkül cserélniük kéne.
- Rendeljem házhoz és egyezkedjek vele ott? Vagy keressem meg a Samsung Magyarországot és vergődjek ott? -
bandeevw
tag
válasz
lasse001 #28735 üzenetére
Egyébként ez OK, de a root vajon miért tünt el...?
Mi különbség van a Mobile Odin - Pc-s Odin között...?
Mert (sztem) a Mobile Odin-ba beillesztendő Update superSu zip csak egy app, nem...? Amit ráadásul (a saját logikám szerint) a ROM után tesz fel, mint egy bármilyen OTA-s update-et, tehát nem hinném, hogy az adja hozzá a root-ot...vagy tévedek...?
Mondom, nem vok nagy spíler... -
bandeevw
tag
válasz
Tav-Csoves #28734 üzenetére
Az utóbbi pár napba vagy 5x raktam újra a telt, kissé már uncsi :-)
Asszony is már b@szogatott h mit ülök le a gép elé ébredés után 1 órán keresztül :-) -
bandeevw
tag
válasz
lasse001 #28735 üzenetére
Jaja, azt vhol olvastam, talán még ki is írta.
Biztos nemsoká kijön, ha már megjött a Vodás is...
Bár ember legyen a talpán, aki megmagyarázza, miért nem használható hivatalosan pl. a lengyel, magyar CSC-vel. Nem vagyok nagy spíler a témában, de nem hinnén, hogy bármi is változik majd a lengyelhez képest a CSC-n kívül...
(tehát mi a tökömért nem adják ki official EU-ba mondjuk...? Azt még megértem, hogy a szolgáltatós ROM-okba még beleraknak 1-2 sw-t pluszba, esetleg megpiszkálják a boot képernyőt, tehát az nem tök ugyanaz, de a függetlenekkel miért szaroznak...?) -
lasse001
senior tag
-
bandeevw
tag
Tegnap este az XEH+root lengyel 5.0-ra nem tudtam feltenni a Nova Launchert, így gondoltam rászánom magam az újabb lengyel Rom felrakására (update-et nem kínálta fel).
-letöltöttem sammobileról
-md5 -> tar
-lecsereltem az xeh miatt szukseges fajlokat
- tar -> md5
- mobile odin pro-val rákuldtem a telefonra, a mar ismert update superSU-t pedig bedobtam az update OTA részbe
- ujraindult recoveryben, de ott meg is fagyott, vmiert nem sikerult neki sztem a modositott, odin-os recovery-t feltenni
- kicsit leizzadtam igy recovery nelkul :-) de szerencsere download modban indult hibatlanul, ugyhogy csak a pc-s odin maradt
- viszont a pc-s odin nyavalygott, hogy nem stimmel az MD5 checksum :-( (persze hogy nem, hisz ki lett cserelve ugye 2 fajl az XEH miatt)
- ekkor beugrott, h az AP reszbe .TAR fajl is betallozhato, ezert
- md5 -> TAR
- igy mar kerdes nelkul feltette
- root ugrott :-(
- Knox 0
- Nova Launcher felmentGondolom ha elolrol kezdenem a KitKat-al, maradna a Root is, de nem volt mar hozza turelmem :-)
-
Peterson_
addikt
-
xtend
senior tag
Én sem hinném hogy a CSC gond volna. KNOX nem ugrott mivel gyári rom.
Itt is írtam ehhez hasonlót link -
handrash
őstag
válasz
Tav-Csoves #28719 üzenetére
Igen a tiltás megoldotta! Köszönöm.
-
lasse001
senior tag
-
xtend
senior tag
válasz
#24536576 #28723 üzenetére
A másik fórumon azt írták, hogy békén hagyják a KNOX-ot mivel hivatalos rom, és az is le van írva valemelyik hsz-ben, hogy az adataidat sem gyalulja le a készülékről, minden beállításod, programod megmarad....
....na de az is oda van írva, hogy "....A CSC kódja viszont XEH-re van állítva vagyis , akinek magyar független a telefonja, ha felteszi a romot, akkor marad magyar független XEH a CSC kódja" .... nekem eddig sem volt független, gondolom akkor tökmind1....engem csak az érdekelne, hogy ha majd itthonra is lesz lollipop meg t-mobile verzió, akkor majd csak az fog OTA frissíteni, mert t-mobilos a telóm?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
trenmost #28715 üzenetére
Majd jön a frissítés valamikor.
Üzemidő érezhetően nagyobb (legalább is nálam). A színt nem tudod állítani, ebbe nincs semmilyen témaváltó, a gyári romban legalább is. Minden kijelzőnél többet fogyaszt a világosabb. De így is jól bírja a teló, meg ott az automata fényerő és kész.
-
trenmost
csendes tag
Nem tudni semmit arról, hogy mikor jön a független Note 3-ra az OTA lollipop frissítés? Illetve hogy melyik jön pontosan (5.0/5.0.1)? Vodafone-os rom már hetek óta kint van Sammobile-on.
Aki felrakta: tényleg nőtt az üzemidő? Lehet cserélni a fehér témát valami feketébbre? Tudtommal AMOLED-ek esetén a világosabb színek többet fogyasztanak.
-
afi0903
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #28711 üzenetére
Köszi!
-
handrash
őstag
FR.és újratelepítés után a telefon minden indításakor kéri, hogy jelentkezzek be a FB-ra és közli, hogy már engedélyezve van a Galaxy Note3 apps, majd jelzi, hogy a belépés sikertelen. Elég idegesítő. Van, ötletetek?
-
Tav-Csoves
őstag
-
afi0903
aktív tag
Helló!
Haverom rootolni akarja a Note 3-át. A lényeg, hogy ne "ugorjon" a Knox. Telefonon keresztül milyen programmal tudja rootolni? Towelroot-tal nem ugrik a Knox?
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
XXUGNG1 modem van fenn ugyanilyen PDA-val, és valami botrányosan szar a hálózat. Egy filléres 3G adapter mérföldekkel jobbat fog, és nem is dobálja, mint ez.
Tud valaki jobb modemet? -
Weeman1
veterán
-
Piwi
veterán
körbenéztem xda-n hogy milyen főzelékek vannak,hát,egyik sem győzött meg igazán...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest