- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
babhun
aktív tag
Na végre sikerült visszatérnem a gyári 4.4.2-re, ezer hála znagy69-nek!
-
babhun
aktív tag
válasz Tav-Csoves #30748 üzenetére
Dehát pont ez a bajom, hogy nem TMH. Most nézem hogy a csc SEE. Azt nem vágom miért mert xeh 5.0 van rajta.
-
babhun
aktív tag
válasz Tav-Csoves #30733 üzenetére
Azért érdekes hogy ennyi ember között nincsen olyan akinek van pit mentés, vagy éppen le tudná menteni... TMH pit.
[ Szerkesztve ]
-
babhun
aktív tag
válasz Tav-Csoves #30733 üzenetére
Tudom, régebben már beszéltünk.
-
babhun
aktív tag
válasz Tav-Csoves #30731 üzenetére
Már írtam neki, mikor vissza nem sikerült térni a 4.4.2re. Azt írta: Talán a bootloader nem engedi? Móri vagyok, sajna arra nem járok.
-
babhun
aktív tag
válasz Tav-Csoves #30726 üzenetére
Sajna messzebb lakom! 😑 Már bánom hogy nem vettem a fáradtságot a rootra meg pit mentésre, de mindjárt feldobok egy custom rom-ot, azt élvezem a szabadságot, sz@rok a garira!
-
babhun
aktív tag
Na a következő probléma adódott: A telefonon XEH 5.0 volt. Most hogy megjelent a hivatalos T-mobile 5.0 gondoltam felrakom, legyen gyári állapotú a telefon. A flash elszáll "size fail" hibaüzenettel, ugyanúgy, mikor a 4.4.2-re akarok visszamenni. Valakinek valami ötlete, esetleg T-mobile 4.4.2 PIT file? S.O.S
-
babhun
aktív tag
válasz Tav-Csoves #30674 üzenetére
Nekem sajna nem sikerült, csak az XEH-s 4.4.2-t. Mikor Odinban a végén flash-eli a hidden.img-t, akkor "size fail" hibaüzenettel elszáll a T-s romnál.
-
babhun
aktív tag
Hali!
Aki használ a fejhalgató helyére dugható kis "gyorsgombot", meg tudná mondani hogy milyen progi kell hozzá? A másik kérdésem, hogy ilyenkor azt jelzi, hogy fejhallgató van csatlakoztatva és ezáltal nem szól a telefon hangszóró. A program ami hozzá való ezt kiküszöböli? Válaszokat előre is köszönöm! -
babhun
aktív tag
válasz peter.kiss90 #30125 üzenetére
4.4.4?
-
babhun
aktív tag
Ha valakit érdekel olcsón Note 3 az keressen privátban!
-
babhun
aktív tag
Nekem sincs semmi bajom a bluetooth-al, kocsiban zenehallgatás, telefonálás, Pioneer MVH-X370BT-vel.
-
babhun
aktív tag
válasz derrik #28676 üzenetére
Igen, végre már változtattak egy kicsit a kinézeten, én is kezdtem unni az évek óta tartó ugyanolyant! Ebben már lehet állítani a lapozási effektust (Lg optimus 2X-emen is lehetett anno!), meg lassan talán lehet majd skin-eket tölteni hozzá. Tudom, lehet feltenni másik launchert is, de mindegyiknél előjött valami, amiért visszatértem a gyárihoz! Igazad van, ennyi pénzért ez tényleg kevés!
-
babhun
aktív tag
válasz Tav-Csoves #28353 üzenetére
Sajnos T-Mobileos telefonnal ez nem megy! Én is próbáltam, a magyar 5 file-os visszament hiba nélkül, de mikor rárakom a trés romot, akkor elszáll a végén size fail hibaüzenettel.
-
babhun
aktív tag
Valaki 4.4.2-es trés mentse le a pit file-ját, és passzoljat nekem! Köszi előre is!
-
babhun
aktív tag
válasz Tav-Csoves #28212 üzenetére
Szia! Olvastam!
-
babhun
aktív tag
Valaki fel tudná rakni valahova a PIT file-t, ami 4.4.2 T-mobile-os telefonról készült? Az jó lenne nekem?
-
babhun
aktív tag
válasz Tav-Csoves #28199 üzenetére
PIT mentésem nincsen, de lehet másra gondoltál!
Mikor a leaked 5.0-át felraktam nem pipáltam be a repartitiont, elvileg nem szállhatott el a partíció kiosztásom!
[ Szerkesztve ]
-
babhun
aktív tag
válasz Tav-Csoves #28178 üzenetére
Na ezeket akartam elkerülni!
-
babhun
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kihívni a házhozjövőst, de ehhez vissza kell térnem kitkatre a leaked lolliról. Ha visszarakom odinnal a T-mobileos 1 fileos szofvert, mert a telefonom t-mobile, akkor visszaáll a csc-m, vagy mókolgatnom kell? Nem szeretném a knoxot ugrasztani így szervíz előtt. Válaszokat előre is köszönöm! -
babhun
aktív tag
válasz torrente777_ #27291 üzenetére
Az 1 file-os-tól is? Apaszkának nem értem akkor mért nem állt vissza....?
-
babhun
aktív tag
válasz Tav-Csoves #26909 üzenetére
De te a samsung billentyűzet beállításainál próbálod, nem a hangbeállításnál!
-
babhun
aktív tag
válasz Tav-Csoves #26902 üzenetére
-
babhun
aktív tag
válasz bandeevw #26491 üzenetére
Nekem az furcsa az 5.0-ban, hogy nem lehet néma üzemmódra állítani, csak rezgőre. Az eddigi ROM-okban a hang gomb 3 funkcióval bírt (hang, rezgés, néma), itt csak kettő(hang, rezgés). A másik, hogy eddig a lezárt képernyőn láttam az ébresztő mikorra volt állítva, az 5.0-ban erről semmi info. Remélem a véglegesben ezek jól fognak működni!
-
babhun
aktív tag
Hi!
Aki felrakta az 5.0-át, lemetette a PIT file-t? Pit mentéshez root kell? Vagy most akkor be kell kapcsolni a repartition-t, vagy nem? Válaszokat előre is köszönve! -
babhun
aktív tag
Hali! Asszonynak vettem egy Ace 3at,egész kis pofás csajos telefon, neki bőven jó lesz. Viszont ezen nincsen értesítési led, ezért jó lenne, ha valahogy jelezne a gombok ledjeinek villogtatásával. Tud valaki erre valami progit?
-
babhun
aktív tag
Visszakanyarodva a témához, 1 hónap alatt most felejti el vagy ötödször a megjegyzett wifi hálózatokat. Kezdem unni, remélem a frissítés majd javítja!
-
babhun
aktív tag
válasz banhammer #17243 üzenetére
Kicsit off, bocs ezért! S3ról váltottam, néha visszajárok fórumot olvasni, hát hihetetlen ez a sok újonc aki minden tudás vagy tájékozódás nélkül rom-olgatja a telefont és téglásítja, vagy nem tudja használni a hálózaton. A társaság többi részét viszont sajnálom, akik használt telefont vettek és szoftver frissítés után nem megy nekik, mert már mókolva volt, vagy függetlenítve. Lehet nem is olyan rossz dolog ez a knox, vagy a zárt bootloader, de az sem utolsó szempont, hogy talán jó ez a vas a note3ban, én egyáltalán nem érzem a szükségét a mókolásnak. Bocs az offért!
-
babhun
aktív tag
válasz Parallaxis #14233 üzenetére
Haveromnak is van Ipad, neki is nagyon jól bírja! Az tetszik is, viszont a szifon nem! Ipaden azért jobban mutatnak a batár nagy ikonok, kis egérmozin meg nem!
-
babhun
aktív tag
Sziasztok! Valaki esetleg tud olyan tv távirányító appot, ami viszi a UPC-s boxot is?
-
babhun
aktív tag
Üdv. mindenkinek! Mai napon váltottam erre a telóra, eddig teljesen elégedett vagyok! Egy álom ez a teló!
-
babhun
aktív tag
Sziasztok! Lehet nemsokára tulajdonosa leszek egy note 3nak. A telenoros telefonokra is elérhető már a hivatalos kitkat frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB újszerű 12 hó jótállás/áfás számla
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest