- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz babhun #30746 üzenetére
Mindenki
HAHÓ valaki igen, Te! Ha Neked T-mobil (TMH CSC kódos) függő telefonod van, s e sorokat olvasod, és rootolva van a készüléked, lementenéd a telefonod PIT file-ját, s elküldenéd nekünk? Köszönöm! Leírás linkek(én gyári független vagyok, és XEH van a telefonomon)
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz babhun #30732 üzenetére
Én is Móri vok!
Én is elvittem neki a nótámat a héten! Jövő héten megyek érte!
Érdemes szerintem rá bízni,korrekt a srác! Azt intéz mit kell! Mint én régóta figyelem tevékenységét,mivel sok samum volt,így jó kezekben lesz nála a tied is!
Ajánlott az egész neten!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Tav-Csoves
őstag
válasz babhun #30730 üzenetére
hát én még várnék egy picit a helyedben. Továbbá írj Kék Békának, hátha tud segíteni!
ÉS! Szóba jöhet még ezek a városok: Zalakaros, Hévíz, Keszthely![ Szerkesztve ]
-
znagy69
őstag
válasz babhun #30702 üzenetére
Szerintem ez nem is fog menni. Nekem sem sikerült. Viszont 4.4.2 XEH igen, az van most is. Semmilyen PIT nem segített. Nem kell aggódnod, mert 5,0 is és 4.4.2 is vissza megy.de XEH. Viszont én gondolkodom, hogy 5.0 TMH-t kipróbálom hátha. Nem tudom mi lehet a gond TMH visszarakása során. Lehet egy 4 file-s THM rom menne.
-
xtend
senior tag
válasz babhun #30640 üzenetére
???? Kint van a XEH akkor meg szvsz tökmind1, tedd rá azt nekem is az van a t-mobileos note3-amon, tökéletes, legalább nem ciripeli azt a bu*i t-mobileos hangot ki-be kapcsolásnál, meg a sok szutyok t-mob app sem települ és a szép samu logó van ki-be kapcsolásnál is nem pedig fehér alapon magenta
-
-
fujifilm1
senior tag
válasz babhun #30360 üzenetére
Az egyik leghaszontalanabb dolog ez a gomb.
Én is nagy reményekkel tervekkel indultam neki de a szoftveres megvalositás miatt egy fiok kacat lett belolle.A bluetooth és általában a sound dolgokat megkavarja, bugos. sok memoriat fogyasztott, stb.
Lehet vele probalkozni de 1 honap után beszéljunk rola hogy használod e még...
-
derrik
őstag
válasz babhun #28675 üzenetére
haladás ...csak mókolják Mire kijön Magyar Függetlenre talán lesz is belőle valami, ha az 5.0 lesz !
Én jól elvagyok most is. Bár ettől a hulla fekete 10 éve nem változott kinézettől már frászt kapok. De vigasztal, hogy a Note 2014 Edition-on legalább már jobb a kinézet, ha olyan lenne a telón is KK le nem cserélném talán soha. De ebben TW-ben miért nincs egy kis előre lépés egy csepp sem. Ezért fogja a Samut kikezdeni a peronoszpóra... mert meg ültek a babérjaikon. Happy mi vagyunk a legjobbak a legnagyobbak! Az S-pen után leállt az innováció, Ellaposodott a formaterv. Szoftver frissítést és optimizációt ne is említsem. Mintha ott megállt volna az idő. Ennyi pénzért? Ebben az iparágban? Most meg kapaszkodnának[ Szerkesztve ]
-
derrik
őstag
válasz babhun #28662 üzenetére
......valami olyasmit olvastam, hogy ez már Angliában is kiadták. Az volt a hablaty, hogy az Samsung gyorsan reagált a felhasználói visszajelzésekre az 5.0-val kapcsolatban és például visszakapcsolja a gyors némítást és pár "kifelejtett" funkciót
Ez lenne az??[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz babhun #28173 üzenetére
Mint tnilabk mondja nem tudod elkerülni.
Persze ez csak így elsőre nehéznek tűnő dolog . Valójában pikk-pakk megvan!
Én azt javaslom,hogy a a KIES el mentsd le az egész rendszeredet,és utána vissza is tudod rakni a dolgaidat. Én is így csináltam,van menésem .
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
bbubby00
őstag
válasz babhun #26618 üzenetére
Nekem 5óra felett teljesítget!!! Kitkathoz képest javulást veszek észre!
Néhány bug viszont van, de ez lehet csak a feltett programok okozzák.
Összességében biztos hogy nem cserélem vissza a régi rendszerre!!!Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
apaszka
veterán
válasz babhun #26412 üzenetére
Kell a Root a PIT mentéséhez!
Nekem most már nem volt ROOT !
Nem raktam pipát ! Viszont mindet újra be kellett laknom újra!
De nyomtam egy gyári visszát belőle ,biztos ami biztos alapon.
Ha már ugrott minden úgy is!
A KIES vissza állítás a cuccaimat jól vissza rakta!No para!
Nekem marhára be jön,még ha kicsit éhesebb akkor is! Bár már likvidáltam a faceet ,is! Csak a mesenger maradt! Böngészőből meg jobb amúgy is!
Ja! Tud valaki olyan jól működő megoldást amivel a gyári böngészőbe tudnám a Chrome könyvjelzőimet importálni Kitkaton ment régen de itt nem találok megoldást?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
fujifilm1
senior tag
válasz babhun #23040 üzenetére
Csak hogy tovább fájditsam a szived.... nekem már honapok ota GNG1 van.
És szerintem nagyon jól sikerült firmware.Amikor regebben előfordult nálam ilyen hogy a wifit elfelejtette random, (ez kb 3/4 éve volt pár napig egy vacak custom rom miatt...) akkor a Titánium backupban a wifi accountok (jelszavak) mentésére kattintottam (nem emlékeszem a pontos névre.)
Majd ezt a backupot (valami.TiBkp) átmásoltam az sdcard gyökerébe (shortcutot raktam rá.) és ha elmentek a jelszavak akkor csak ráböktem erre a file-ra és a Titánium visszaállitotta a jelszavakat.
Az egész 3mp volt...Ja root kell hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz babhun #15482 üzenetére
Le igen!
Távirdába nem is !
Nem tudom miért,de többször is vissza mentem alkudozni ,és most már más szelek fújnak ott is! Nem a régiek. Köcsögök voltak,így kifordultam az ajtón!! Most nemsokára megyek a telómért Győrbe! Magyar garis tiszta és független .számlával,[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest