- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
gyuri81 #10072 üzenetére
Ha letiltottál programokat Adhelllel, akkor az Adhell törlés előtt ezeket célszerű visszaengedélyezni. Hacsak nem bízunk benne, hogy az Adhell a frissítés után is megy. Különben tényleg FR oldja meg.
Én ezért a letiltásokat inkább Package Disablerrel csinálom. Annál el lehet menteni XML fájlba is a tiltott appokat, így egy kattintással le lehet tiltani az egész csomagot, és nem keverhet be a Knox kulcs mizéria az Adhellnél.A feltöltés ott van egy beviteli mezőnél, azt hiszem az Extract gomb felett. Most nem tudom megnézni pontosan, mert van ELM jelkegű kulcsom.
Habár a csökevényes KPE Development kulcsnál ugyanaz a felület. -
Capella
senior tag
válasz
gyuri81 #10057 üzenetére
ELM kulcsot ezen a linken tudsz generálni. [Get an EDU license key | SEAP]
Először a főoldalra navigál, de belépés után újra a linket próbálva eljutsz az ELM kulcs generáláshoz.Még az apk fájlt sem feltétlen kell feltölteni.
TODI1111 csinált ehhez egy jó leírást nemrég. [link #9953] -
TODI1111
veterán
válasz
gyuri81 #9933 üzenetére
A képen másfél nap üzemídő szerepel, annyi idő alatt a 4 óra sot nem is olyan rossz. Annyi minden befolyásolja a kijelző időt, hogy nem érdemes összahasonlitgatni mert nincs két egyforma felhasználás. Ki milyen alkalmazásokat használ, milyen a térerő ahol használja a készüléket, milyen fényerővel stb.
Mindemelett arra lennék kíváncsi, hogy csak én dolgozom és nekem van családom?Aki végigdolgozza a napját (persze sok olyan munkakör van ahol a telefont is bámulni kell) és családja is van az biztos nem ér rá 6-8 óra kijelzőidőket beletenni a készülékbe naponta.
Esténként meg nem ráér töltödni a készülék?
Mint Teal'C fórumtárs beillesztett képe mutatja több sot is kihozható, de ugye így az üzemidő is csökken mert majdnem annyi mint a kijelzőidő.
-
baladam86
aktív tag
válasz
gyuri81 #9755 üzenetére
Kiindulva abból, hogy a Note 9 UV ragasztós üvegfóliája nagyker áron 2.500, a saját webshopukban és a gyorsboltban is 10.000, van egy halvány elképzelésem, hogy ha nem is ilyen szintű, de hasonlóan pofátlan árréssel és haszonkulccsal dolgozik mindenki a készülékek esetében is
-
-
-
Anulu79
addikt
válasz
gyuri81 #8492 üzenetére
Alig van használva a készülék ha megnézed. 4 nap alatt 4 óra SOT úgy, hogy nincs bekapcsolva a mobil adatforgalom. Ha kikapcsolod akkor marha jól bírja. Korábban (évekkel ezelőtt) amikor külföldre mentem én is kikapcsolata és már akkor is alig akart merülni az akkor Note-om.
-
TODI1111
veterán
válasz
gyuri81 #7879 üzenetére
A gombokat úgy tudod alulra tenni, hogy chrome-ban beírod a címsávba a következőt:
chrome://flags - itt megkeresed, hogy chrome Duet és ezt bekapcsolod.
kép
A statusbar eltüntetésének módjában nem tudok segíteni, mert azt még nem akartam eltüntetni, de biztosan van rá megoldás. Ha tudsz angolul akkor lehet, hogy az említett oldalon (chrome://flags) meg is lehet oldani -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
gyuri81 #6707 üzenetére
Én használom minden téren, de nekem nap végére nem megy 1% fölé az akkuhasználat.
Naponta többször mérek pulzust, kihívások, túra, bicajozás stb. Igaz én nekem nincs össze kötve se órával, semmi külső eszközzel, ezért azt nem tudom az befolyásol e valamit a szinkronizáció miatt. -
apaszka
veterán
válasz
gyuri81 #5510 üzenetére
Móron vettem . Nem leszaladtam csak ,mert rágódtam a 8 és ez közt régóta!
S9+ nem kellett mert én a cerkát sokat használom,és fontos számomra!
Szóval 30. házassági évfordulóra ezt kaptam!(#5509) TODI1111 Hát nézegettem a Rootolási lehetőséget
de még várok vele! Pedig első bekapcsolás után nem szoktam belakni,mert ugye ha ROOT,akkor mindent törölsz vele úgy is!
-
törölt tag
válasz
gyuri81 #5282 üzenetére
Ja, hogy te szervizmenüzésre használod a telefont, akkor nem szóltam.
Én úgy értettem, hogy normál használat mellett nem látszik, vagyis nem ég be. Nekem eddig csak a Note3 égett be, de az nem véletlenül. 2 évig úgyis cseréli a Samsung, szóval nem értem a felháborodást miatta.
-
baladam86
aktív tag
válasz
gyuri81 #5273 üzenetére
Nekem csak AMOLED-es telefonjaim voltak eddig, mindig automata fényerőn használtam mindegyiket, nekem egyik sem égett be, bár jellemzően 1 évig voltak meg, kivéve a Note 4-et, ami 4 évig, de 4 év alatt kétszer új készükéket kaptam a szervizből, tehát vehetjük, hogy 3 Note 4-em volt, de azon sem látszódott semmi beégés.
-
válasz
gyuri81 #4814 üzenetére
Persze, hogy nem gond.
Nem kell/muszáj mindenkinek kikapcsolni mindegyiket, csak amelyikre nincs szüksége - azért írom csak, mert anno írtam egy listát még a Note 4 idejében és néhányan félreértették, mondván, ezt is használják azok közül, meg azt is, akkor miért kapcsolják ki, nem butítják le a telefonjukat...stb., pedig akkor is úgy fogalmaztam, hogy melyikre nincs szükség, annak a kikapcsolása előnyt jelenthet adott tekintetben is. -
-
Teal'C
veterán
válasz
gyuri81 #4660 üzenetére
Hat igen itt az a tény hogy az emag kintről hozza kint garanciás és ha az emag ezt elintézi akkor nincs gond hiszen hivatalos szervíz, az meg hogy kicsit tovább tart nekem pl nem gond. De itthon is van szép számmal eset hogy 2-3 hét egy sima szervíz pedig 2 órás meló a javítás, persze ilyenkor ezeket mindenki elfelejti.
-
-
torma99
aktív tag
válasz
gyuri81 #3816 üzenetére
Settings- Device Maintenance- Battery és alul Always Sleeping Apps
Nekem korábban rossz élményem volt beragadó, meg ritkán használt appokkal. A legtöbbnek semmi szüksége, hogy fusson a háttérben. Meg persze ilyen FB app alapból disable.
A felbontás nálam nem kardinális kérdés. Látom a különbséget, de ennyi. Dolgozni a HD+ is jó.
A Nexus 5X-em két nagy magja amúgyis állandóan tekert, minden mAh számított annál.
A SOT mentségére legyen mondva, hogy legtöbbkször 1 és 2 pálcás mobilnethez jutok csak hozzá, az azért ront az összképen.
jó védőtoknak pedig tényleg melegen ajánlom a Supcase Unicorn Beetle Pro-t. A műanyag kijelzővédője remek.
-
Anulu79
addikt
válasz
gyuri81 #3685 üzenetére
Én is pont emiatt nem értem sokak vélemenyét akik sokszor sírnak, hogy műanyag a hátlap meg a keret meg stb.... Az emberek 90 %-a úgyis tesz rá valami tokot. Mellesleg szerintem a Note 3-4 sokkal minőségibb érzést adott kézben a bőrhatású műanyag hátlappal mint ezek az üveg hátlapú készülékek.
-
-
válasz
gyuri81 #3117 üzenetére
Nem írtad, hogy milyen érték lenne az a másfél, így nincs viszonyítási alap, hogy az sok vagy kevés.
Ezeket szoktam kilőni a Google kapcsán, utána már nem sok felesleges ténykedést eszközöl: [link]Kkromer: A BOE szállította a Mate 20 Pro és a Mate 20 RS Porsche Design kijelzőjét.
A Mate 10 Pro-ét még a Samsung adta. -
-
-
válasz
gyuri81 #2281 üzenetére
Nekem most 2,2%-ot (92,7 mA) ír, de BT-n hallgattam zenét több órán keresztül, AoD mellett.
Ja, az átlag használatnál 1,2%-ot ír, de ebben benne van, hogy sokszor hallgatok zenét BT-n.
Ha nem nyúlok a telefonhoz, nem hallgatok zenét, meg az AoD sem megy, akkor nagyjából 2 óránként csökken 1%-kal az akku töltése.
-
válasz
gyuri81 #2075 üzenetére
Nekem alapból ilyen, de az s9 topikban valakinek szélsőségesen merült a telefonja stand by módban, és nála úgy javult meg, hogy minden appnál letiltotta a háttérben való internet használatot, az értesítéseket (ezeknél nyilván csak ott, ahol nem kellettek), és a háttérben való futást is.
-
-
-
viera
őstag
válasz
gyuri81 #1433 üzenetére
Én is közösítővel használtam az első DeX-et és teljesen jó.Van rajta egy kapcsoló,hogy melyik HDMI kimeneten legyen.
-
-
Tatu-1981
tag
válasz
gyuri81 #1298 üzenetére
"2 db nyamvadt telefonért"
Szerintem ez teljesen rossz megközelítés. Ezek már évek óta nem telefonok, hanem hordozható, telefon méretű számítógépek. Legtöbb embernek a lakása/háza után szerintem a telefonja a legfontosabb használati tárgya. Amivel telefonál is, de mellette netezik, kapcsolatot tart, médiát fogyaszt, játszik, fényképez, akár dolgozik is (pl. DEX). És összességében valószínűleg sokkal többet használja napi átlagban (lásd az 5-6-7 órás kijelzőidőket), mint mondjuk a többmilliós autóját, amiben ül naponta kétszer fél órát.
Szóval szerintem teljesen érthető, ha valaki egy ilyen eszközért kifizet 300+ ezer forintot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest