- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kchris78 #1571 üzenetére
A kiállított telefonok "rákfnéje" a retail mód. Nem is értem, miért ezzel promózzák, úgy eszi az erőforrást,hogy simán szaggat. Tiszta gáz. Ahogy használod, úgy meg ezek nem jönnek elő. Pedig pont az volna a lényeg,hogy mikor az ember elmegy megnyomkodni, akkor száguldjon, mint az állat, csak úgy, ahogyan az, amit hazaviszel.
-
ForRedGlory
félisten
-
válasz
kchris78 #939 üzenetére
Pedig az Samsung viszonylatban nem sok. Nekem az összes S és Note így merült. Ahogy fentebb is írtam, a Mate 10-hez képest viszont sehol nincs.
Nekem az always on 4-8 százalékot harap az akksiban készenléti időtől függően. Ez elég pazarló szerintem. Valamint 2/5 térerő mellett nekem merül mint a disznó. Aki 5-6 kijelző órát összehoz az nyilván folyamatosan nyomja, azt így bármelyik mobil hozza. Én tojok az üzemidőre, most két naponta vagy egy nap tizenkét óránként töltöm, olyan mindegy...
(#940) ForRedGlory
Na most akkor melyik telefonod volt tulajdonképpen?
Egyik napról a másikra cseréltem le a Mate 10-et erre, totál hidegen hagy mit írnak a neten. Az nem merül így készenlétben, ha hiszed ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest