- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Starwing=-
tag
válasz
bexxter #14006 üzenetére
Üdv!
Note 10 Plus-om van. A kijelző érintő üvege törött, a kijelző nem sérült alatta, nincs pixelhiba sem. Eddig kb. 10 szervizben jártam, de sehol nem vállalják, csak komplett kijelzőt cserélnének. Tud valaki olyan szervizt ahol vállalnák az üveg cseréjét?Youtube tele van hogy lehet cserélni csak az üveget is, bár bonyolult, és fagyasztják, stb. Gondolom ezért (sem) vállalják a legtöbb helyen...
Köszönöm ha van infótok!
-
bexxter
tag
válasz
bexxter #14020 üzenetére
Nos végül a 20 éves voda múltra tekintettel elég akciósan kihoztam egy S22 Ultrát. A sebességkülönbség szembetűnő már első alkalommal is (minden appot stb átraktam már).
A Note10+ pedig pihen a fiókban az Note8 és 4 mellett, sajnos immár kettő törött üveggel, a 10+ -nak pedig az érintőpanelje is szar. Ha lesz "fölös" keretem, mindegyiknek megcsináltatom a kijelzőjét mert amúgy remek telefonok a mai napig. -
Shyciii
veterán
válasz
bexxter #14010 üzenetére
bexxter
Mondjuk a 20 Ultrához azért elég sokat kell hozzárakni, ha szép állapotút szeretnél. Sajnos nekem az sem lenne alternatíva, mert én Note 10-re pont a mérete miatt váltottam. Így ha ez nekem bekrepál, akkor a tollnak búcsút kell mondanom. A kérdés már csak az, hogy Samsung S23 (ha ugyanolyan kis méretű lesz, mint eddig, vagy picivel nagyobb), vagy Asus Zenfone 9-es lehet. Samsung S22 kiesik, mert azzal a kis akksival, és nagy fogyasztásával használhatatlan számomra.
F_Gergely
No az érdekes. Eddig senki nem jelezte itt a fórumon, hogy Note 10+ -on is előjött neki valaha ilyen probléma, csak Note 10-esen, de ezt már külföldi fórumon is láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest