- A karcsúság ára
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RiseOfEvil #5047 üzenetére
Döntsd el, hogy a kisebb vagy nagyobb kijelző kell e neked, mert azon múlik többnyire. Bár az akkuidő is jobb valamivel a + modellnél.
-
válasz
RiseOfEvil #5047 üzenetére
Gyárilag van fólia (Note 10+) én a nagyobb kijelző miatt választottam ezt.
Valamint a több RAM jól jöhet,ha "DEX"-el használod asztali gépként. -
RiseOfEvil
tag
Sziasztok😇!
Érdeklődni szeretnék, tudom rendkívül szubjektív a kérdés és abszolút ízlése és szüksége válogatja , de a két készülék a 10 és a 10+ közötti különbség megéri azt a durván 50.000Ft különbséget?
Inkább itt a kijelző,az aksi és a Ram dolgán akadó esetleges előnyökre gondolok!Illetve, hogy gyárilag fólia van a kijelzőn, vagy ha nincs mi az, ami jó választás lehet?
Előre is köszönöm a segítséget !
-
nylacika
aktív tag
Miután telepítettem, kiírja, hogy nincs telepítve az alkalmazás...
-
TODI1111
veterán
Akit esetleg érdekel a Gcam az ezzel próbálkozzon. Működőképes verzió exynosra. [link]
Telepítés előtt a gyökérkönyvtárban csinálni kell egy GCam mappát abba pedig egy Configs mappát.
A Configs mappába be kell másolni a Note 10Dec19.xml fájlt. Ezután lehet telepíteni a Gcam apk-t. Megnyitás után az exponáló gomb melletti fekete területre kell 2-szer koppintani.
Itt kiválasztani, hogy ezt használja és kész. -
xedamen
senior tag
válasz
eladogeppc #5030 üzenetére
Note 10+, Telenor és Telekom SIM-mel.
Minden telepítve van (FB, Messenger, Insta, CIB, Viber, Whatsapp, Revolut, Netpincér és még sorolhatnám reggelig)
Ezek fogyasztottak most leginkább:
-
válasz
eladogeppc #5032 üzenetére
Nekem is Telenor SIM, a fényerő automatán van, mondjuk keveset telefonálok, van hogy napokig nem. Általában netezni szoktam, streamet, youtube-ot nézni, és játszani.
-
válasz
eladogeppc #5030 üzenetére
Nekem is simán összejönnek 8 órák a Note10+-szal, az android 10 óta. 1 SIM.
-
xedamen
senior tag
Kicsit féltem Mate 20 Pro után, hogy milyen lesz az akksi, de nincs itt baj
-
-
xedamen
senior tag
válasz
eladogeppc #5024 üzenetére
Egy hard reset lehet segítene.
-
eladogeppc
veterán
Szia !
Új a SIM kártya, kb 6 hónapos. 9 alatt ez a probléma nincs.
Megvan mikor jön ki a közepesen energia takarékos módból a telefon.
Samsung Wireless chargerre felrakom, megvárom még piros lesz, tölt, és utána kiveszi és optimális módba rakja. -
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #5021 üzenetére
Mindig ugyan ott jelentkezik a probléma?Mikori a sim kártyád? Esetleg meg lehetne próbálni kicserélni, mert a régi sim is tud ilyen problémát okozni.
-
mizoli
addikt
válasz
eladogeppc #5021 üzenetére
"nem tudom elhinni, hogy egy adott ROM másként viselkedik egyforma készülékeken"
Van olyan gyártó, ahol ez az alapértelmezett
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Vissza olvastam, és köszönöm a visszajelzéseket. Megértem, de nem tudom elhinni, hogy egy adott ROM másként viselkedik egyforma készülékeken.
Nálam előjön újra az, hogy nem tudok telefonálni. Egyszerűen ki sem tárcsáz, nincs semmilyen hang. Repülő mód be és ki után jó.
Hozzáteszem, hogy nagyjából hetente 1x-2x használok GSM vonalat. Vagy Viber, vagy Messenger. De ! But !
Tegnap este kaptam SMS-eket, mert MS fiókot kellett visszaigazolnom. Így nem értem a dolgot. -
GeoJoe
senior tag
Valahol biztosan, mert nálam fekete a háttér ha zárolt képernyőre akarok írni (és így default kék színnel ír)
-
Rotor82
aktív tag
Olyanra van-e lehetoség, hogy hasonló full fekete háttérrel jöjjön elő a samsung notes, mint amikor lezárt képernyőnél,kihúzom a pen-t és elkezdek jegyzetelni.
Nemtom menynyire érthető.
Tehát az a gondom, hogy ha jegyzetelni akarok, akkor alapból mindig fehér háttérrel nyílik meg a notes...
Esetleg valami 3rd party? -
-
rolee777
tag
Nekem az AOD nem akarja elfogadni, hogy csak érintésre mutassa. Mindig visszaáll a "Mindig látható" -ra!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest