- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kötike
tag
Nekem régi Voda go előfizum volt, azt megújítottam voda go eu-ra meg cseréltek sim-et, és lett is 4g. MM-es független a készülék. Viszont én ki is kapcsoltam egy idő után, mert csak felén volt a térerő. Meg háromszor történt meg hogy, hívni akartak és nem csöngött ki, én meg kaptam egy sms-t hogy nemfogadott hívásom volt arrol a számról. Levettem a 4g-ét azóta nincs ez a probléma.
-
-
ToniSoprano
addikt
-
-
-
domojko
senior tag
Szerintem meg válaszolni sem olyan nehéz a kérdésre. Ha valaki kérdez, nem azért teszi h más nézzen utána. Hanem valaki ha tudja a választ akkor kapásból válaszol. Én csak magamból indulok ki. Ha valamit nem tudok, akkor az adott fórumon-topikban megkérdezem mert biztosan van tapasztaltabb az adott témában. Persze közben keresem én is a választ. De az esetek döntő többségében hamarabb válaszol valaki a kérdésre mint hogy magam megtalálnám. Természetesen ha valamelyik kérdésre tudom a választ akkor válaszolok akár 100x is. Nem esik nehezemre. Hisz ezért van a fórum. Nem arra kellene használni h másokat kioktassunk. Vagy ha valakinek nehezére esik akkor görget egyet az egéren és továbblép.
-
Jah, ha tőlem vársz még választ rá, akkor kérlek ne tedd. Több mint fél éve már annak, hogy utána néztem és kipróbáltam a lehetőséget egy progival (már nem emlékszem a nevére), de nem igazán jött be. Nekem tökéletesen megfelel a manuális állítgatás is, most már megszoktam.
Szóval ha érdekel a téma, akkor keress még rá, engem jelenleg már nem foglalkoztat a kérdés. -
ToniSoprano
addikt
Azt pletykálják lesz a második körben a J5-re is:
[link]
[link]
[link]Amiért szerintem elég valószínű, hogy lesz marshmallow frissítés a J5-re, hogy az utód J5 2016-ban is snapi 410-es proci van, és arra biztos lesz, szerintem azzal jön majd ki. Szóval erre procira a Samu biztos megcsinálja marshmallow-t. Durva lenne ha gyakorlatilag megvan a frissítés, de a régire nem adja ki.
-
ToniSoprano
addikt
Szerintem az nálunk nem biztos javul mert nincs gyorstöltés.
Egyébként akik kaptak frissítést Marshallowra érezhető javulást értek el a készenléti üzemidőben, szóval a Doze része működik.Engem ez érdekel leginkább, mert egyébként az 5.1 is nagyon stabil nem érzékelek memóriaszivárgást ilyesmit nagyon bár biztos lehet még optimalizálni rajta. Inkább ha több program szinkronizál azért érezhető a készenléti fogyasztás, mondjuk nekem két sim is van benne lehet az is fogyaszt.
-
ToniSoprano
addikt
Azért szerintem nem, korrekt volt, küldjön videót a problémáról, + viber beállításairól, ennyit kértek, két mobillal ezt simán meg lehet csinálni. Először küld egy üzenetet Viberre, és azt nem kapja meg, de utána pl. Whatsappról is küld azt meg megkapja ennyi az egész.
De ezek szerint nem tudnak a J5 viber problémáról.
-
Berv
csendes tag
És a viber neked folyamatosan fut? Üzenetek, hívások jönnek, mint az orrfolyás?!
Gondolom ki van kapcsolva rá az optimalizálás.
Azért kérdem, mert írtam a Telenornak, akik egyértelműen harmadik féltől származó app-ként a viber-re hárítják a felelősséget.
De ha az alkalmazás optimalizálás le van csipve a telenoros rom-ból, akkor ki tudja mi minden hiányzik, butított a gyári rom-hoz képest. -
-
-
-
Zugi
aktív tag
Köszönöm a Noled app ajánlását, egész jól helyettesíti az értesítési ledeket.
Most azonban egy nagyobb problémába ütköztem, ugyanis csalódottan állapítottam meg, hogy nem működik a selfie botom ezzel a telefonnal! Jack dugós selfie botot használtam eddig és nagyon vártam, hogy kipróbáljam a J5-tel is, mert egy egész normális, 5 megapixeles felbontású első oldali kamerája van ráadásul vakuval. Minden más általam eddig próbált telefon a hangkimenetbe dugott módon elkattintotta a fényképezőjét. Még egy sima headset gombjával is működtek, de a J5 azt írja ki, hogy "Ebben az üzemmódban nem lehet kicsinyíteni vagy nagyítani". Ha pedig a hátsó kamerára váltok, ott sem exponál, hanem zoom-ol a selfie exponáló gombjának lenyomásakor. Mit lehetne ezzel kezdeni?
Na miután ezt beírtam rá is jöttem a válaszra! Mégpedig a fényképezőt elindítva a beállítási lehetőségeinél van egy "fogaskerék" ikon. Arra kattintva pedig van egy "hangerőgombok funkciója" menüpont. Ott kell kiválasztani a "fényképezés" opciót. Na így már működik a szelfi!
-
snikerfreak
újonc
A TWRP az egy egyedi recovery. Ezzel lehet egyedi romot telepíteni az eszközre, (Jelenleg nincsen egy sem.) backupolni a jelenlegi romot illetve visszaállítást csinálni.
Az Xposed framework egy alkalmazás, amellyel a romhoz további funkciókat lehet hozzáadni (megváltoztatni a főbb beállításokat, rengeteg kiegészítő van hozzá) -
snikerfreak
újonc
Gondoltam be szállok én is a mókába. Rootoltam a telefont.
Hülyeség, hogy a root a knoxot nem triggereli. Úgy váltott át a számláló ahogy az le van írva. (Kingroot)
Legalább a telefonra tudtam rakni Xposedet és egy TWRP-t.
Nézegettem a Galaxy E5 romjait, arra pl. van CM12 és 6.0 is, csak az a baj hogy portolni nem igazán tudok. Pedig a ram, processzor, kijelző pontosan ugyan az. Meg az meglepő, hogy az XDA-n nincsen oldala a telefonnak (J5)
Egyébként itt a rom, hátha át tudja valaki portolni.
http://forum.xda-developers.com/galaxy-e-series/orig-development/rom-cyanogenmod-12-1-galaxy-e5-e500h-t3255586
Akinek sikerült szóljon, szívesen tesztelek. (J500FN)
Végül a hsz-edre: Az xposedben van egy "RootCloak" nevü app amelyhez ha hozzá adod a tvgo-t akkor működni fog rootal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest