Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
Köszi, közben mégis sikerrel jártam az imént. A hiba az lehetett, hogy egy dologról mégis elfelejtkeztem a leírás során, mégpedig, hogy az OEM Unlocking nem volt bekapcsolva. Tanulság, ha éjjel 2-kor sokadjára sem megy, próbáld meg másnap tiszta fejjel

Egyébként a művelet sikeres befejezést jelzett, de a rootchechker mégsem mutatja, hogy rootolt-nak érzi a telefont. Ellenben ami miatt rootolni akartam, hogy működjön rajta a "PPPwidget2" alkalmazás, ami által USB mobilnetes sticket csatlakoztathatok a telefonra, az szuperül működik, tehát mégis rootolt a teló

-
Zugi
aktív tag
Hello!
Szerettem volna én is rootolni a telefonomat, de az enyém build száma, az alábbi típus: Samsung Galaxy J5 SM-J500FN -es és egyszerűen hiába követem lépésről lépésre az Odin-os rootolási eljárást, a végén mindig FAIL-t jelez és nem sikerül.
Van valaki akinek sikerült ezt a típust rootolnia, vagy esetleg milyen másik eljárási módot lehetne még rá kipróbálni? -
Zugi
aktív tag
Megerősítem, hogy egy nem számolt, de jó hosszú, kb. 1 órás inaktív állapot után sajnos az én telómnál is fennáll ez a probléma, hogy nem reagál sem Viber üzenetre, sem Viber hívásra, csak ha felélesztem és elindítom a Viber aplikációt.
Szintén Telenoros a telóm, legújabb szoftver verziókkal... -
Zugi
aktív tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Ha bemész a Beállítások -->Alkalmazások --> Alkalmazáskezelő menübe, és ott egyesével rákattintasz az alkalmazásaidra, mindegyiknél van egy olyan gomb, hogy "áthelyezés SD kártyára". Amelyik appnál ez a gomb élő, az áthelyezhető, amelyiknél viszont nem élő a gomb, az nyilván nem. Az áthelyezés mértéke is változó, ezt a rendszer számítja ki. Nekem 100 fölötti alkalmazásom van most a telefonon, ezek nagy részénél élő volt ez az opció. Nyilván root-olva méginkább az lehetne, de én nem akartam ilyenekkel foglalkozni. Ez a 100 fölötti alkalmazásom egy kiegészítő 16 GB-os micro SD kártyával tökéletesen elegendő. Igaz a belső tárhely 90%-át így is megette ez a sok alkalmazás, de többet nem nagyon kívánok momentán rápakolni.
-
Zugi
aktív tag
Köszönöm a Noled app ajánlását, egész jól helyettesíti az értesítési ledeket.
Most azonban egy nagyobb problémába ütköztem, ugyanis csalódottan állapítottam meg, hogy nem működik a selfie botom ezzel a telefonnal! Jack dugós selfie botot használtam eddig és nagyon vártam, hogy kipróbáljam a J5-tel is, mert egy egész normális, 5 megapixeles felbontású első oldali kamerája van ráadásul vakuval. Minden más általam eddig próbált telefon a hangkimenetbe dugott módon elkattintotta a fényképezőjét. Még egy sima headset gombjával is működtek, de a J5 azt írja ki, hogy "Ebben az üzemmódban nem lehet kicsinyíteni vagy nagyítani". Ha pedig a hátsó kamerára váltok, ott sem exponál, hanem zoom-ol a selfie exponáló gombjának lenyomásakor. Mit lehetne ezzel kezdeni?
Na miután ezt beírtam rá is jöttem a válaszra! Mégpedig a fényképezőt elindítva a beállítási lehetőségeinél van egy "fogaskerék" ikon. Arra kattintva pedig van egy "hangerőgombok funkciója" menüpont. Ott kell kiválasztani a "fényképezés" opciót. Na így már működik a szelfi!

-
Zugi
aktív tag
Hétfőtől én is birtokosa vagyok egy ilyen telefonnak és azt kell mondjam, nekem igazán bejön a készülék. Igazából egy céges telefont használtam már 2 éve, egy LG G2-est, de kis sérülés miatt szervizbe került és aközben nagyon hiányzott egy saját pót telefon. Mivel van magán előfizetésem is, így szolgáltatói hűségnyilatkozattal most csupán csak 26.990 Ft-ért jutottam hozzá egy J5-öshöz, ami igazán baráti ár.
Azóta egy 16GB-s SD kártyával megtoldva mindent felpakoltam rá, amivel a korábbi csúcskategóriás LG-t használtam és gyakorlatilag minden ugyanolyan jól működik is vele. Minimálisan érzem csak lassabbnak pár alkalmazásnál és épp hogy csak egy két apróságban tapasztalom, hogy elmaradna a G2-esemtől. Több, mint 100 alkalmazás van fent és nagy részük áthelyezhető az SD kártyára, így teljesen elegendő a belső memóriája számomra.Legnagyobb hibájának jelenleg az tűnik, hogy nem párosodik össze a kocsim bluetooth-jával, de emellett csak olyan kis apróságok akadnak hiányzónak, hogy nincs ledes visszajelző ill. megvilágított gombok. Ezektől eltekintve gyakorlatilag minden más olyan vele, mintha egy felsőkategóriás készülék lenne.
A kijelzője nagyon szép, és az a vicc, hogy ezzel az Amoled kijelzővel most kicsit jobban is tetszik mint az LG-m a HD-s, 1920x1080-as kijelzőjével. Hiszen ez is nagyon szép és éles, pedig csak 720x1280 pixeles, és emiatt sem értem a gyártókat akik jelenleg már az 1440x2560-as felbontást hajkurásszák éppen, hogy mi szükség van olyanra, a szemnek teljesen láthatatlan és csak nagyobb erőforrás kell hozzájuk, ami az aksit zabálja csak jobban.
Első körben ezek a tapasztalataim, épp ma rendeltem védőfóliát is hozzá, hogy óvjam a szép kijelzőjét, de összességében csak ajánlani tudom a készüléket mindenkinek, aki nem akar túl sok pénzt kiadni és mégis egy jó, nagy kijelzőjű készüléket keres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Posta, csomagküldés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest