Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeth
csendes tag
Hát ez az. Kegyetlen hogy tud merülni tőle. A kellemetlen inkább az hogy igazán nem is nyúztam a fél év alatt sose. A wifi mindig kikapcsolva, a helymeghatározás se megy, szinte semmi. És így is eléggé gyengus amit produkál. Haverom Honor 9-esén meg minden be van kapcsolva wifi, kékfog, net, csutka fényerő, és úgy másfél nap. Legjobb telefonom eddig, de ez az üzemidő. Főleg hogy az ismeretségi körben van A5 (2017), ami brutál mit tud ezen a téren. De így se bántam meg, mert nagyon jó telefon. ... de mégis. Az ezüstös színben kellett volna hogy meg vegyem, mert az mi jól néz már ki
Amúgy érdemes FR-t csinálni frissítés után?
-
Pano
addikt
válasz
#72630400 #1997 üzenetére
Kapásból mondanék a Samsungnak egy olyan funkciót az AOD-hoz, hogy "bekapcsolás szükség esetén".
Ami annyit jelent, hogy csak akkor kapcsol be az AOD, ha éppen van mit rajta megjeleníteni: pl új értesítés érkezett és csak annak a jelvényei látszódnak.
Ez iszonyat hasznos lenne és még az akkut is kímélné.Számomra kicsit hihetetlen, hogy ez alapból nem lett megvalósítva.
-
Szabcsizz
őstag
Esetleg a diagnosztikai adatok jelentését próbáljátok meg kikapcsolni, plusz a helyadatoknál a wifi és bluetooth keresést is. Ezek általában ébren is tartják a készüléket. Alapból be vannak kapcsolva Oreo alatt is, bár gőzöm nincs hogy minek. Van olyan alkalmazás aminek kell a Wifi alapú keresés, ilyen például a Tinder, de amúgy sok gyakorlati haszna szerintem nincs.
-
Pano
addikt
Ha megakarod védeni a telefont: Spigen, de elég vastag lesz tőle a telefon, még a vékonyabb tokjuktól is.
Ha a hátlapi üveget akarod csak védeni, de szép maradjon a telefon és megmaradjon az ergonómiája: Samsung Clear Cover. Átlátszó fényes műanyag, ezért szintén kicsit csúszós tud lenni. Gyakran kell tiszítani, mert a kézen lévő természetes zsiradékot össze tudja gyűjteni és akkor elég undorítóan tud kinézni a hátulja.
Ha köztes megoldást akarsz, ami némileg véd is, meg azért vékonynak mondható: Nillkin Super Frosted. Kicsit furán néz ki a telefon tőle, szerintem, de jó a fogása, a sarkokat védi.
(#1992) Zeth: Igen, sajnos az akku ami nekem se nagyon tetszik a telefonban. Egy iPhone-nál azért még mindig jobb, de nem egy bajnok
A napot minden körülmények között kibírja.
AOD tényleg sokat tud zabálni, sajna, ha nincs sokszor az ember zsebében/táskájában a telefon (mert ugye akkor kikapcsol). Nekem is megeszi a teljes akku idő kb harmadát (25-30 százalékot, fényviszonyoktól függően). Mondjuk nekem egész nap telefonállványban áll a telefon az íróasztalomon, így mondhatni egész nap megy az AOD, reggel 7-től este 9-ig. -
Zeth
csendes tag
válasz
Szabcsizz #1983 üzenetére
Persze. Ami lényeges csak azt hagytam bekapcsolva.
Mondjuk lehet hogy az AOD a lúdas, nagyon tudja szívni az akkut. Csak én meg szeretem használni mert nagyon praktikus.
De a kijelző idő se az erőssége.
Nagyon jó kis telefon, mert minőségben meg extrákban már majdnem felső kategória. A kamera az mondjuk nem érdekelt sose. Nem fotózom mobillal.
De ez az akku...
De azért köszönöm a válaszod -
GEPESZ66
veterán
Rákerestem az oldalon, hogy fólia, s így találtam rá.
Talán valaki meg is vette, s van róla információja.Bár lehet, hogy úgy fogom használni, ahogy eddig az A3 2016-ot, már 2 éve tökéletes állapotban van.
Nillkin szilikon tok és bebújtatós bőrtok.
Nem poros környezetben használom, általában irodában.
Az A3 2016-ot a feleségem fogja most megkapni, mivel Ő nem olyan intenzíven használja a telefont, mint én, munkámból kifolyólag. -
GEPESZ66
veterán
A fórumon visszaolvasva azt írjátok, hogy ez tökéletesen illeszkedik rá:
Nillkin Védőüveg Nillkin 3D CP+ Max for Samsung Galaxy A8 2018
[link]
Tapasztalat?
Érdemes-e megvenni? -
Vitaqo
senior tag
Kicsit off kérdés, már az A5-nél is volt gondom a Messenger Gif-billentyűzettel. Hogyan lehet a Gif képek között keresni, mert nálam a keresés opció nem aktív. Ifosomon lehet, itt nem. Gondolom valami app beállítás?
-
-
Szabcsizz
őstag
válasz
firka70 #1976 üzenetére
Nekem két pozitív észrevételem van eddig az előző verzióhoz képest. Azt kb egy hónapig használtam. Ma tettem fel végül az Oreot, és megszűnt az értesítési sáv laggolása. Mikor lehúztam, mindig döcögött, ez mostanra teljesen fluid lett. A másik, hogy a gyári billentyű algoritmusán valszeg reszeltek, mert észrevehetően sokkal jobban javít. Plusz poén, hogy az új AOD minták nagyon klasszak, és az új emodzsi készlet is bejövős. Összességében megint nem csalódtam a márkában, de ha később még tálalok valamit, azt úgyis megírom.
(Gyári visszaállítást rögtön csináltam) -
firka70
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam az Oreot, egyelőre minden rendben, nem csináltam FR-t, nem is szándékozom. Egy dolgot vettem észre, amit nem tudok mire vélni. A 3G-s adatkapcsolat lassúbb lett, mérhetően is - Vodafone esetében, a 4G sem hasít, mint eddig. Lehet-e kapcsolat a frissítés és tapasztalt probléma között...?
Wipe Cache Partition megvolt...Köszi:
Attila -
Zeth
csendes tag
Sziasztok!
Ma nekem is feldobta a frissítési lehetőséget a telefon. De előbb inkább megkérdezem azokat akiknek már a 8.0 van fent, hogy mik a tapasztalatok róla? Jobb lett-e a teljesítmény? És ami a lényeg, mert ezzel nem vagyok megelégedve, az üzemidő. Az most hogy alakul?
Előre is köszönöm! -
Vitaqo
senior tag
Sziasztok! Ma A8 tulaj lettem. A5 2017-ről váltottam. Eddig szuper!
-
Klusi86
tag
Megérkezett az Oreo, a Telekomos dual SIM-es független telefonra is
-
GEPESZ66
veterán
válasz
7Heads Drago #1965 üzenetére
Igen.
Nekem LG-n korábban tetszett a dupla koppos felébresztés, mikor az asztalon volt a telefon, az irodában.
Itt is hasznát fogom venni. -
7Heads Drago
veterán
Üdv
Egy gyors kérdés. Ez tudja az arc alapú feloldást? -
Pano
addikt
válasz
Viktor0610 #1963 üzenetére
Jaja, értettem én
Én ebből a szempontból nem érzek változást a A5 2017-hez képest. -
-
Pano
addikt
válasz
Viktor0610 #1960 üzenetére
Ezt felfoghatod egy laboratóriumi tesztnek. S mint tudjuk a való élet nem éppen laboratórium.
Kategóriájában jó az A8 kamerája, de akinek ez kiemelten fontos annak sehogy se lesz megfelelő. Van olyan középkategóriás telefon, ami kevesebb fényben jobb, mint az A8, de több fényben meg az A8 veri meg. Olyan nincsen, ami mind a kettőben remekel. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Viktor0610 #1960 üzenetére
Ha az A8 a legjobb, akkor el sem merem képzelni, hogy a másik kettő milyen lehet.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Pttypang #1957 üzenetére
Pontosan, ennek a készüléknek a kamera az egyetlen gyenge pontja. Nappal átlagon felüli, viszont ahogy romlik a fényviszony, úgy romlik a minőség is rohamosan. Egy hónapja használom, eddig semmi más gyengeséget nem fedeztem fel. Pedig rendesen nyúzva van napi szinten.
-
GEPESZ66
veterán
Megigényeltem céges telefonnak az A8-at.
Remélem elégedett leszek vele, ahogy az A3 2016-al is voltam. -
Vitaqo
senior tag
Gondolkodok az A8-on. Előtte A5 2017 volt. Milyen? Vannak gyengeségei?
-
bringasisti
őstag
A háló az áldás és egy átok egyszerre. Mint mindent ezt is több évtized alatt fogjuk megtanulni használni.
-
Pano
addikt
válasz
bringasisti #1949 üzenetére
Sajnos ez általános társadalmi probléma lett mára, nagyon durva telefonfüggőség van (bár pontosabb a közösségi média függőség kifejezés).
Pont a szombati nap ért egy ilyesfajta "antropológiai sokk", amikor kimentem egy szabadtéri, ingyenes koncertre. Az emberek 80%-a nem azzal volt elfoglalva, hogy átélje és élvezze a műsort, hanem, hogy élőben közvetítse a facebookon, vagy felvegye videóra és végig a *pic*ányi" kijelzőn keresztül nézte az egészet
Hihetetlen szomorú látvány volt.
A másik sokk akkor ért, amikor azzal szívattuk a 13 éves unokahúgom barátnőit, hogy amikor majd jövő hónapban mennek Olaszországba nyaralni pár napra, akkor nem lesz telefon, mert nem lesz hol tölteniük.. azt a hisztit, hogy ők akkor nem mennek sehova, mi lesz velük 3 napig telefon nélkül, meg "mennyi értesítésük lesz", itthon maradnak. Az egyik meg ott könyörgött anyjának, hogy vigyenek 3 napra elegendő powerbankot magukkal.
Unokahúgom is csak nézett, hogy hova került és mibe mentek át a barátnői és még ő magyarázta nekik, hogy úgy se fog hiányozni a teló, mert majd fürdenek a tengerbe, pizzáznak stb, de nem érdekelte őket. Tesóm szerencsére nála szabályozza, hogy mennyit használhatja a telefonját így nincs olyan mértékű függésben. Azt hittem majd jót fogunk ezen röhögni, de akkor a döbbenettől, hogy mi a valós helyzet, esélytelen lett volna. -
Szabcsizz
őstag
válasz
bringasisti #1949 üzenetére
Én pont ez a típus vagyok aki minden közösségi alkalmazáson napi szinten aktív. Valaki ezt szereti, megmondom őszintén én is. Ego növelésre sem utolsó, sajnos vagy nem sajnos, most ez a világ van. Mondjuk én két napja elvonóra küldtem magam, se Fb se Messengeren. Megmondom őszintén marha jól megvagyok nélküle, meg a sok idióta baromságai nélkül is.
-
bringasisti
őstag
Ezzel nincs semmi gondom csak említettem hogy egy olyan tényező ami a kamera karcolodás vagy az érintkező meghibásodás okozója lehet. De időnként a Rudas termál részén van egy f@szi aki ül a meleg vízben és 10 percenként megnézi ki mit posztolt nehogy lemaradjon valamiről!
-
Pano
addikt
válasz
bringasisti #1947 üzenetére
Lehet van olyan, aki facebookozik, de sokan inkább fényképeznek. Pl hogy miként élvezi a gyereked az élményfürdőt, miközben strandoltok.
-
bringasisti
őstag
-
AMD Power
titán
-
Szabcsizz
őstag
Szia!
Tegnap a szakadó esőben 15 percet videóztam vele menet közben, semmi baja. Persze ez nem sós víz, de a lényeg hogy bírja a strapát. Eddigi tapasztalataim alapján a Samsung az a gyártó, akiben a legjobban meg lehet bízni IP minősítés téren. Bár uszodába és tengerbe biztosan nem vinném. -
vizibolha
tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek ezzel a telóval, de szeretném a kamerát kicsit tuningolni, konkrétan az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám megoldani a záridő beállítását, több beállítással próbálkozni, mert a gyári "PRO" mód nem a legbőkezűbb.Mi a camera2.api és Manual Camera?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Próbálta már valaki ezt a telót víz alatt?
Görögországban nyaralunk, és a kamerát sikerült megáztatni, valszeg tönkre is ment.
Elvileg ez vízálló ugye. Tudom a tengervíz az sós, stb, de engem a tapasztalatok érdekelnének. -
Szabcsizz
őstag
A Telekom is útjára indíthatná már a frissítést, egyik ismim tegnap kapta meg, ő Telenoros. Plusz ha jól tudom a Vodásoknak is szórják már.
-
Angelbocs
csendes tag
Sziasztok! Nekem is megérkezett a frissítés, viszont nem hajlandó telepíteni. Letölti a frissítést, elkezdem telepíteni, majd 25%-nál kiírja, hogy hiba és újraindul. Vagy el sem tudom kezdeni telepíteni, mert azt írja ki, hogy a letöltött fájl érvénytelen. Pedig azt próbálom csak felrakni, amiről a telefon jelzett.
Ez mi lehet, valaki tapasztalt ilyet? -
kreg
aktív tag
Egy apró részletkérdés: tud v.ki olyan progiról amivel az értesítési sávon megjelenö értesítések natúr fehér hátterét még lehet változtatni (pl.áttetszöre)? Mert gyárilag ugye nem lehet,nekem meg ez a fehér annyira nem jön be (egy sötét alapszinü téma használata esetén különösen nem).
-
Pano
addikt
válasz
fireman123 #1927 üzenetére
Nézzétek meg:
Személyes oldal -> jobb felső három pötty-> Mobilhálózati adatforgalom.
Ha kisebb adatforgalomra van állítva, előfordul, hogy a tömörítés lassú mobilneten és azért nem jelenik meg.
Azért töröljétek az alkalmazás gyorsítótárát is, ha ezek se segítenek, akkor app újratelepítés. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Mióta az Fb felvásárolta, azóta vannak ilyen fura dolgai..
-
bringasisti
őstag
válasz
Töröld le, tedd fel ismét
-
fireman123
őstag
Sziasztok
Lányom A8+ (2018) telója kb. 1 hete mobilneten az Instgramban nem tölti be a képeket, minden más alkalmazás jól megy mobilneten, illetve az Insta is jó wifin, ....mi lehet a bibi, hol keressük a hibát? ...esetleg valami beállítási gond lehet? ....de előtte jól működött az Insta is mobilneten is. Tud valaki esetleg tippet adni? -
bringasisti
őstag
Kijelző alján igaz ritkán de van hogy egy 8 milliméteres fehér csík felvillan egy pillanatra. Vettem egy doboz nyugtatót hátha rosszabb lesz a helyzet
-
GEPESZ66
veterán
A Dual SIM-esre ugyan az a Nillkin szlikon tok kellhet, mint a símára?
Gondolom minden gomb, nyílás ugyan azon a helyen van? -
lucifer15
tag
Üdv. Tegnap este 8 órakkor manuálisan frissítettem a telefont.A8 dual sim független. Most már oreo.
-
ko_éa
csendes tag
Tud valaki segíteni, hogy hová menti a telefon a frissítési értesítést?
-
GEPESZ66
veterán
Hogyan történik a kijelző felébresztése?
A bekapcsoló gombot kell mindig megnyomni, vagy van dupla-koppos lehetőség a kijelzőn? -
GEPESZ66
veterán
Az előbb kapott a kollégám egy A6-ot (A8 körüli jellemzőkkel bír).
Kézbe fogva nem vészes se a súly, se a méret.
Legalább is ez volt az első benyomásom -
Mr.Franczy
aktív tag
Én kimondottan szeretem, hogy van súlya a telefonnak Ízlések és rokonok, azért szerencsére van választék, mindenki meg tudja találni a számára megfelelő telefont, még akkor is, ha ez néha, nem is egyszerű feladat! 😁
-
GEPESZ66
veterán
Igaz az Xperia XZ2 5,7", viszont 198 gr-os.
Rendelek hozzá az Ebay-ről egy Nillkin 0,6mm átlátszó szilikon tokot.
Illetve a mostani telefonomat még beleraktam szilikon tokostól egy vékony belebújtatós bőr tokba, amikor a zsebemben volt, s így nem karcolódott az előlap sem.
Természetesen az irodában, vagy otthon, kivettem a bőr tokból. -
AMD Power
titán
válasz
kenwood #1902 üzenetére
Maradjunk annyiba ,hogy picit jobban belellatok a mobilos vilagba mint az atlag user. 12 eve arulok telefonokat, jelenleg tobb mint 300 fele telefont arulunk, es az osszes nagyobb ceg kepviselojevel talalkozok,beszelek nap mint nap. En azt mondom egy telefonra,hogy jo akkor az jo.
Es amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten.
-
punky10
addikt
válasz
kenwood #1907 üzenetére
Azért ilyen belépővel ne csodálkozz,hogy Veled foglalkoznak...
Ronda,tucatmobil kinézet...Ez ízlés kérdése,nekem se a formatervezés csúcsa,de rondának se tartom.Tucatmobil?Igen,elöl kijelző,hátul kamera,az oldalán pár gomb...Pont mint a többi készüléken...
Az pedig,hogy noname kínai gyártó telefonja,egy picit túlzás.
A súlya tényleg nagy,van benne anyag.
Ja,én nem vagyok elfogult,nincs,és valószínűleg nem is lesz ilyen telefonom,egy ismerősöm érdeklődött ,így kerültem ebbe a topicba.Szerencsére még azelőtt,hogy elolvastam volna a HSZ-ed,mert így az ajánlásomra megvette,és azóta is örömmel használja.
Pedig ha tudná,hogy csak egy felmatricázott noname kínai... -
kenwood
veterán
válasz
Szabcsizz #1905 üzenetére
igen,ez a csodafegyver : ha valakinek mas a velemenye,akkor hangulatkeltes,feszultseg gerjesztes.
Ne vicceljunk mar,ez egy forum,ahol mindenki leirhatja a velemenyet.
Nem hasznaltam tragar kifejezeseket,egyszeruen csak leirtam,hogy ronda,es nehez.
Persze ha szerepel a szabalyzatban olyan,hogy csak dicserni lehet egy adott termeket,akkor elnezest kerek,de igy ...
Valahogy te is elfelejtettel a keszulekrol,vagy a konkret kritikarol beszelni,inkabb a szerzovel foglalkozol.
Mar az is felhaborit,hogy magyarazkodnom kell. -
Pano
addikt
válasz
kenwood #1891 üzenetére
Amikor neten, képeken nézegettem, nekem sem tetszett a telefon. Kifejezetten csúnyának találtam, de élőben teljesen más hatást keltett és megfogott.
A súlya az sajnos tényleg zavaró, de meg lehet szokni.A "kínai" jelző az erős túlzás, mert anyaghasználatra elég prémium és minőségi.
-
kenwood
veterán
válasz
AMD Power #1899 üzenetére
En elmondtam a szubjektiv velemenyemet a kinezeterol es a sulyarol.
S6 tulajkent nagyon nehezen fogadok el egy ilyen otromba megjelenest:
[link]Talan a keszuleket kellene megvedeni,ha ertlemes vitat szeretnel, nem pedig szemelyeskedni.
Amit te csinalsz,az a posztfarm kategoria legalja.A tobbesszam kulon tetszik.
Remelem,tartottal egy gyors kozvelemenykutatast privatban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- iPhone 13 Pro 128GB
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest