- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
firka70 #1976 üzenetére
Nekem két pozitív észrevételem van eddig az előző verzióhoz képest. Azt kb egy hónapig használtam. Ma tettem fel végül az Oreot, és megszűnt az értesítési sáv laggolása. Mikor lehúztam, mindig döcögött, ez mostanra teljesen fluid lett. A másik, hogy a gyári billentyű algoritmusán valszeg reszeltek, mert észrevehetően sokkal jobban javít. Plusz poén, hogy az új AOD minták nagyon klasszak, és az új emodzsi készlet is bejövős. Összességében megint nem csalódtam a márkában, de ha később még tálalok valamit, azt úgyis megírom.
(Gyári visszaállítást rögtön csináltam) -
Pano
addikt
válasz
firka70 #1127 üzenetére
Sajnos az AOD sokat fogyaszt. Azért nem használom én sem, csak ha éppen olyan helyzetben vagyok, akkor kapcsolom be.
A fogyasztása attól is függ miként használod. Ha a nap nagy részében a zsebedben, táskában van sokat nem fogyaszt, mivel ilyenkor kikapcsol. De ha kinn van az asztalon telefon állványon -mint nekem-, akkor megy folyamatosan és fogyaszt, főleg ha még a fényviszonyok is olyanok, mert azt is szabályozza ennél is. -
firka70
csendes tag
válasz
firka70 #1127 üzenetére
+ még egy érdekesség - tegnap nem működött a mikrofonom délután (hívók, hívottak nem hallottak a másik oldalon). Egy sima újraindítás nem oldotta meg, Ki ill és bekapcsolást követően viszont rendbejött. Sem telefonálás, sem videó rögzítés sem hangrögzítés közben nem volt hang.
Lehet, hogy soha többet nem tapasztalom, de az is lehet, hogy szerviz lesz belőle(?), sajnos a 72 órán túlvagyok. Minden esetre ezek a hibák nagyon zavaróak.
-
firka70
csendes tag
-
atosan
veterán
válasz
firka70 #1111 üzenetére
Szia,
Szintén AOD mentesen használom. Egy napot volt bekapcsolva kíváncsiságból, szerintem annyit nem ad mint amennyit elvesz az akksiból, szép meg minden, de nekem a led bőven elég. Nekem is Telekomos, egy Telenor és egy Telekom kártyával. Wifi, mobilnet éjjelre sincs kikapcsolva, kijelzőidő 4 és 6 óra közt van. Volt A5 2017-em, annál picit gyengébb ez a telefon akksiban, de még mindig faca szerintem. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
firka70 #1111 üzenetére
én nem használom az AOD-t. (van karórám és az értesítésekre meg ott a led)
Ötletek: csinálj gyári visszaállítást, ne telepíts semmit, használd SIM kártya nélkül pár napot. Majd rakd be az egyik SIM-et, majd pár nap múlva cseréld a másik SIM-re. Végül mind2-t. Lehet, hogy SIM csere szükséges. A SIM nélküli használatot akár el is hagyhatod.
Nálam 2-2,5-3 nap készenlét alatt van kb 2,5-3 óra kijelző idő telenor és voda sim-mel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest