- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeth
csendes tag
Hát ez az. Kegyetlen hogy tud merülni tőle. A kellemetlen inkább az hogy igazán nem is nyúztam a fél év alatt sose. A wifi mindig kikapcsolva, a helymeghatározás se megy, szinte semmi. És így is eléggé gyengus amit produkál. Haverom Honor 9-esén meg minden be van kapcsolva wifi, kékfog, net, csutka fényerő, és úgy másfél nap. Legjobb telefonom eddig, de ez az üzemidő. Főleg hogy az ismeretségi körben van A5 (2017), ami brutál mit tud ezen a téren. De így se bántam meg, mert nagyon jó telefon. ... de mégis. Az ezüstös színben kellett volna hogy meg vegyem, mert az mi jól néz már ki
Amúgy érdemes FR-t csinálni frissítés után?
-
Zeth
csendes tag
válasz
Szabcsizz #1983 üzenetére
Persze. Ami lényeges csak azt hagytam bekapcsolva.
Mondjuk lehet hogy az AOD a lúdas, nagyon tudja szívni az akkut. Csak én meg szeretem használni mert nagyon praktikus.
De a kijelző idő se az erőssége.
Nagyon jó kis telefon, mert minőségben meg extrákban már majdnem felső kategória. A kamera az mondjuk nem érdekelt sose. Nem fotózom mobillal.
De ez az akku...
De azért köszönöm a válaszod -
Zeth
csendes tag
Sziasztok!
Ma nekem is feldobta a frissítési lehetőséget a telefon. De előbb inkább megkérdezem azokat akiknek már a 8.0 van fent, hogy mik a tapasztalatok róla? Jobb lett-e a teljesítmény? És ami a lényeg, mert ezzel nem vagyok megelégedve, az üzemidő. Az most hogy alakul?
Előre is köszönöm! -
Zeth
csendes tag
válasz
AMD Power #1284 üzenetére
Hát akkor én már nem tudom mi lehet ezzel
Ma például a buszon fel se bírtam oldani mert kicsit (épphogy csak) izzadt volt a kezem. Mondom oké. Erre kb 2perc múlva érzem hogy rezeg, mert csóró próbálta volna feloldani magát de nem sikerült neki.
Nem hiszem hogy ez full természetes jelenség lenne.
De ilyet máskor is csinált. Nem bírtam feloldani. Töröltem az érzékelőt. Akkor se sikerült. Ráhagytam, majd pár perc és az asztalon feküdve próbálta feloldani magát. -
Zeth
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete írtam hogy baj van a telefonon ujjlenyomatolvasojával. Csináltam egy resetet úgy tűnt hogy rendbe lesz a dolog. De csak eddig. Ha egy picit is izzadt vagy vizes az ujjam nem old fel. De olyan is van ha párás helyen vagyok és csak az időt akarom megnézni egyből írja hogy törölje az olvasót. Vagy olyan is volt hogy random esetekben is kiírja a hibát. Ez vmi típus hiba lenne?
Vagy tényleg ilyen gyengus az olvasója ?
Előre is köszönöm a segítséget -
Zeth
csendes tag
Sziasztok!
Több min három hónapja használom ezt a telefont és eléggé megvagyok vele elégedve. Eddig egy problémája volt, az ujjlenyomatolvasó. Nem mindig akarta az igazságot, és tízből jó ha ötször oldott fel. Vizes esetleg izzadt kézzel meg kb. esélytelen volt a a feloldás. Azt hittem hogy az érzékelő volt a hibás, mivel elég korán, a megjelenéstől számítva kb 1 hónappal vehettem meg, így gondoltam hogy ez még nem kiforrott darab. Vissza vinni nem tudtam mert se időm, se energiám nem volt rá. De tegnap csináltam egy gyári vissza állítást, és most úgy néz ki hogy eléggé jól működik.
De hogy jót is írjak róla. Kijelző nagyon szép, az ereje nekem bőven elegendő, és a kamerájával is megvagyok elégedve. Az akku használat inkább vegyes, ha nagyon nyüstölöm egy nap, ha kevésbé akkor másfél, de inkább kettő (AOD nélkül). Viszont a készenléti ideje az egész jó. Csak telefonálára használtam pár napig, semmi facebook, messenger, böngészés, sőt még az energiatakarékos mód is ki volt kapcsolna, úgy volt majdnem 4 nap.
Annyi kérdésem lenne, hogy erre a telefonra mikor várható valami frissítés, mert nekem még eddig nem jelzett semmit se a telefon. A biztonsági frissítése is decemberi (Telenoros készülék).
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged