Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
pusszycat #199 üzenetére
Parancsolj, hivatalos forrás. Most 97 ezer. A kártyafüggetlenítés pedig házon belül, 1 nap alatt, legálisan, ingyen megoldott.
-
laabom
tag
Srácok. Ritkán szólok ilyen téma illetve vitába bele de az elmúlt fél évben úgy vettem észre, hogy minden topicban (elég sokat olvasok) ez a vita megy. Miért ennyi-miért annyi? Az A5 2017 sem 90k ért indult hanem 130k körül.
Aki sajnos nem tudja elfogadni. hogy az éppen aktuális sorozat "drágább" mint fél év múlva hát..arra nem is tudom mit mondjak. Ez mindig is így volt és így lesz csak mostanában ezzel van tele az összes topic.(apple, samsung stb...). Gondolom nincs más újdonság a telefonnal kapcsolatban ezért valamivel fel kell dobni az életet
Ez legyen a legnagyobb problémátok az életben de komolyan.
Peace.. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
janeszgol #194 üzenetére
Elég mutatós élőben, pont az előbb nyomkodtam meg, más ügyben jártam Samsung Experience Store-ban, és már ki volt téve több bemutató darab. Ami elsőre feltűnt, hogy nagyon aprónak érződik a készülék, rendkívül kompakt, igaz, én az S8+-omhoz viszonyítom elsősorban, de úgy általában véve is kifejezetten egykezes mobilnak mondanám. Ha lejjebb megy majd az ára, biztos nagyon népszerű lesz, nyilván főleg a szolgáltatóknál.
-
janeszgol
félisten
válasz
DrKapocs #191 üzenetére
Nem úgy van, hogy a Xiaomi egy fillért nem keres a telefonjain, hanem a szolgáltatás boltjából várja a bevételt (mivel Kínában nincs Gapps)? Mint anno az Amazon a táblagépeivel.
Ráadásul ugye ott vannak a részvényesek, az egyéb járulékos dolgok ,amiket írtál és amiket nem. Nem kell aggódni, várhatóan lesz ez még 120k idén. Amúgy az árát leszámítva egy jó telefon. -
DrKapocs
őstag
Én biztos nem mondtam olyat, hogy ugyan annyi legyen az ára, mint egy kínainak. Hol olvastál Te tőlem ilyet?! Szürkeállományozhatsz itt nekem, de olvasni azt nem igazán tudsz "barátom". Én reálisan olyan 90-re lőttem be az árát. Tiszta sor, hogy a szervíznek, a kényelemnek, biztonságérzetnek ára van (ezt zseniális okfejtésed nélkül is tudja mindenki), ezt meg is fizeted vastagon. Hozhatsz jó példákat a szervízre, de legalább ennyi negatív tapasztalat is van. Garancia idő lejárta után ugyan úgy sufni gsm üzletbe viszed ezt is, mert horribilis áron dolgozik a márkaszervíz (tapasztalat).
Egyébként pedig Te is írtad, hogy drága, JELENLEG.
-
icp1970
senior tag
Jó a cím +aki S8 akart lenni" tetszik.
A teló is jó,de ennyiért már részemről inkább Honor 9
-
Dodge94
tag
válasz
DrKapocs #177 üzenetére
Ti voltatok azok, akik idejöttek és egy kínai gyártó mobiljait kezdtétek el hasonlítani a világ legnagyobb telefongyártójának a mobiljaihoz. Lehet puffogni, hogy ez nem prémium telefon, de egy nagy gyártónak a telefonja sosem lesz olyan olcsó, mint egy kínai. Van, aki igenis kifizet valamivel többet egy telefonért egy normális gyártótól, ahol van ügyfélszolgálat, helyi garancia, stb. Nem lenne ezt nehéz felfogni, de látom, hogy ez meghaladja a szürkeállományod kapacitását.
Ugyanakkor 160-ért ez tényleg merész, de bevezetési áron kevés telefont éri meg megvenni.
-
kárátékutyá
őstag
Nekem mint má párszor itt írtam egyszerre volt Note 4 és A3 2017, és azt kell mondjam, számomra kényelmesebb volt hogy hátul van az ujjlenyomat olvasó a hétköznapi helyzetekben.
A Note 4-nek volt 1-2 nagyobb hibája és túl nagy volt, az A3 pedig már kicsit kicsi, emiatt kezdtem el gondolkodni mi legyen, mert azt láttam hogy utódja nem valószínű hogy lesz. Emiatt most Sony-t használok ( 5" Xperia X )
Jelenleg Redmi 4x ami esetleg még szóba jöhet neked ha nem akarsz túl nagy telefonnal járni. Egyedül a kijelzője karcsúnak mondható, igaz a 2 számomra fontos hiba ami a Note 4-ben van itt nem található.
-
Seirus
tag
Oké ez így rendben van, de ha nem lesz mellé új A3 akkor csessze meg magát a samsung veszek valami redmit
Még egy évet kihúz a 2017-es aztán nem lesz normális teló élhető méretben?
4,7" felett nálam elvérzik az egykezes használat és köpjetek le, de az alsó gomb/érintősor is hiányozna
(mondjuk az ujjlenyomatolvasó lehet hátul is az mindegy) -
batai15
félisten
Egyébként milyen színekben létezik? Amit én szürkének nézek edigital violetnek hívja például, máshol szürke stb.
Black, gray, meg gold van nem? -
Mr.Silkó
veterán
Nincs hiba a mondatban, max annyi, hogy bent maradt egy felesleges 'z'.
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
WhiteWalker #171 üzenetére
Nekem is 2 Samsungom volt hosszabb ideig, de ne izgulj. Ez standard szöveg, hogy "neked biztos soha nem volt, nem tudod miről beszélsz". Úgy védik és igazolják a készüléket, annak árát, mintha az életük múlna rajta, mintha személyes sértés lenne. Egy Samsung ügynök nem csinálja ilyen átéléssel. Ha valaki sokallja és aránytalannak tartja az árat az egyből, fillérbszó, kínai vacak tulajdonos. Tényleg az iPhone tulajoknál látni ilyen elvakultságot. Én egyébként már kifejezetten élvezem a kommenteket vissza-visszajárok ide olvasgatni.
#170: Zseniális, minden benne van!
-
Hallosz
senior tag
Bizonyára nagyon vihetik, mert az E-Digitalban, már most leakciózták 140-re...
-
BSN.User
kezdő
válasz
WhiteWalker #171 üzenetére
Akkor hasznald csendben a kis bugos kinai vackod es ne flamelj itt. Koszi.
-
BSN.User
kezdő
válasz
zsolti1debre #169 üzenetére
Link? Kerestem a mobilarena es a tech2 csatijan is de valszeg vak vagyok.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
kárátékutyá #117 üzenetére
Elég zsákutcába estel. Nap vicce volt
Fogalmad sincs mi a különbség a stabil és dev közt
Ha tudni akarod volt több Samu készülékem is, pont elég volt hogy többet sose legyen. -
Almonen
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #166 üzenetére
Most idézni fogok a tavalyi A5 2017 tesztből:
"Átgondolták, megcsinálták, aztán rárakták az az árcédulát, ami az A-szériás Samsungoknál mindig magasabb annál, mint ami indokolt lenne, ez hivatalosan 130 ezer forint. És nem csak B kategóriás márkák tudják ugyanezt olcsóbban nyújtani..."
^ ez igaz az idei modellre is csak épp 130 fölé csúsztak... Jóval
házon belül veri az S7 függetlenül 100ért telekomból
-
BSN.User
kezdő
Video?!
-
zsolti1debre
tag
teccik,fasza!
-
Mr.Silkó
veterán
Korrekt gép, a megfelelő helyeken fejlődött a korábbi generációhoz képest, bár kicsit buta ez az oldalt kerekítésmentes kijelző az S8 "mellett" – igaz, biztos sokan pont ennek a kialakításnak örülnek most –, illetve a kamera is kissé vérszegény hátul a tesztfotók alapján, ahogy az ár is brutális érte jelenleg – főleg a Honor 9, a Huawei P10 és az S7 páros hasonló árát tekintve, amik ráadásul mind csúcsmobilok –, de ha ugyanúgy esik majd az ára az év második felére/végére, mint az A5 (2017)-nek, akkor simán megérheti majd megvenni, hiszen amúgy nagyon friss az egész konstrukció, jó a kijelző, ropogós a hardver, vízálló és még az adatkommunikáción sem spóroltak.
-
punky10
addikt
válasz
Donki Hóte #161 üzenetére
Nézz utána,most ki hova sz.rt...
-
J3LLyF!sH
tag
Huh, azért kemény dolgok mennek itt.
Hogy a témához is szóljak, a telefon abszolút korrekt, sőt. Csak nem ezen az árszinten. Szerintem. De ugye each to their own. Én is azt gondolom, hogy olyan 100-120 környékén sokkal életképesebb ajánlat lenne, annyiért talán már besz buy is (bár ezt tapasztalat és hozzáértés hiányában írom “tálánnal”. Viszont a haterkedést sosem fogom megérteni
-
-
batai15
félisten
Ne legyen fura. Magammal példálózom.
Régen samsung és iphone hater voltam. Vettünk egy 5st aszonynak utána magamnak set. Igaz eladtam mert android a nekem való, de legalább már nem fikázom őket csak ami jogos.
Így van ez a xiaomival régen nem voltam xiaomi fan sem, sem miui. Ugyan ez van a samsungal. S6 óta kezdtem őket elismerni most meg top brand nálam. Foglalkozik a userel jó cuccokat gyárt és a xiaomi is.
Nem napellenzős fanatizmus ez a fórumon hanem elismerés. -
rvgy75
aktív tag
Nekem is fura samu fórumon ez az elvakultság
eddig ilyet csak szifon fórumokon láttam.
Én is vártam ezt a telot 2 éves a5-t akartam cserélni rá.De nem fogom. Ára is sok de az biztos mérséklődik. Már a 2016-s a5 is elég nagy és nehéz ez meg még nehezebbMinek erőltetik ezt az üveg hátlapot nem értem. Ugyis mindenki tokba rakja
sose látja senki milyen prémium is, de cserébe jó nehéz lesz tőle.
-
rep3at
őstag
válasz
DrKapocs #141 üzenetére
Érdekes, eddig közel 100 telóm volt, mégis a Samsungnál kötöttem ki, talán nem véletlenül. A fényképezőről: Igaz, nekem S7e van, viszont ha csokorba kötném az összes eddigi mobilt akkor sem csinálnának olyan képet mint ez..
A hangnem meg nem idevaló, nem a lakótelepen vagy. Bár a fillérb@szásból kiindulva..
-
-
nrg_52
addikt
Tekintve, hogy a jelenlegi csomagom feleennyibe kerul es azt sem hasznalom ki, igen, az. Nekem. Nyilvan annak aki ki tudja hasznalni azt a csomagot, annak nem.
#151: Mi lenne unalmas? Nem gondolom, hogy tobb 10 hsz ota nyavalyognek, hogy draga. Engedd mar meg, hogy ugy ahogy mas is megteheti, en is leirhassam a f@szsagaimat.😁
-
batai15
félisten
Nem unalmas még? A 2017es se volt éppen olcsó most 90 ért 2 év garival vihető. Igen jó ajánlat. Most ez nem olcsó, majd ha olcsóbb lesz akkor viszont igen jó ajánlat lesz. Most én is azt mondom hogy ennyiért gsm garis s8.
Nem kell ezt túl ragozni. Egyébként sincs sok ellenfele főleg ha 100 körül lesz az ára. 150 ért a múltkori op botrány miatt már az amúgy sem kellene. -
Kits1
csendes tag
Uraim. A Telenornál már havi 7500 csomaggal elhozható 103000-ér. Így is drága?
-
Jó tudni, hogy akár 160 ezerért is vehetünk középkategóriás telefont.
Azt gondolom, hogy a mobilgyártók egy része "árteszteli" a vevőközönséget. Évről évre jóval feljebb nyomva az árakat, keresik azt a pontot, ahol az ár korlátozni kezdi az eladásokat. Apple az X-el már kitapogatta, hogy a csúcskategóriában ez a határ valahol 1000 dollár környékén van...az X nem is hozza az elvárt darabszámot. A Samsung a középkategóriában tapogatózik. -
kárátékutyá
őstag
válasz
DrKapocs #141 üzenetére
"Hogy az A3 2300-as akkuja tovább bírja, mint a 4000-es Note akkuja, SD625 mellett?"
Ezt nem állítottam hanem leírtam. Mivel használtam egymás mellett a 2 telefont.
Te szintén használtad őket egymás mellett hogy ennek az ellenkezőjét állítod?Jah hogy nem? Akkor milyen tényekre támaszkodsz azon kívül hogy egy Xiomi huszár vagy?
-
pusszycat
nagyúr
Fél év múlva, -20% árral nem lesz ez rossz,csak addig kijön pár tucat telefon. Egyre nehezebb a választás. Amúgy is csak 1-1.5 évre kell. Majd csere.
-
törölt tag
válasz
DrKapocs #141 üzenetére
" ki a t'köm mondta, hogy a Redmi Note prémium?!"
Tényleg,egyszer sem lett ez a jelző megemlítve ebben a marha vitatkozásban.
A felhasználók hány %-a van jelen ezen fórumokon vajon? És hányan vannak akik csak úgy,használják a telefont?! Mert a gyártók pl samsung,le sem szarják,hogy itt egyesek drágállják,mert ettől függetlenül bőven fogy a készlet. Ti jót veszekedtek ezen,a samsung meg jót (röhög) nyer!
-
juuzer
addikt
válasz
DrKapocs #141 üzenetére
Ennyi erővel mindenki hülye, mert nem fillérb@*só mentalitással (már elnézést a kifejezésért) mondjuk egy Samsungot választ és megveszi 160-ért?
És igen, van akinek kell az AOD, meg a kávamentes képernyő meg ilyenek. De Neked ez szerintem ne fájjon egyáltalán. De most akkor én is átmegyek az összes Xiaomi topicba flamelni, hogy szerintem mennyire gagyi és undorító UI-t pakolnak bele szinte az összes telefonjukba. És hogy mennyire unalmas, semmilyen formatervvel dolgoznak (Kivéve a MIX). Meg stb. Ja nem.
És igen, ő legalább kipróbált több modellt is, így talán a véleménye és a tapasztalata, amit megoszt, az mérvadó. Attól mert egy műanyag keretre rádobnak egy 1 mm vastag fém hátlapot, attól nem lesz valami prémium. (Mert ugye a Redmik fém háza ennyi, érdemes JerryRigEveythinget nézni.)
De elnézést kérek a flame-ért csak már tényleg unom ezt az egészet.
-
DrKapocs
őstag
Hallod-e, Te aztán istenkirálycsászár vagy, a laposföldkerekségen nincs hozzád hasonló tapasztalt ember. Meg is hajolnék, csak fáj kicsit a derekam, ezért nem teszem. Nem, dehogy ismerem egyik említett telefont sem, kizárólag egy darabot gyártottak ezekből, az pedig ugye Nálad volt... Köszönöm, hogy megmondtad a tutit, máris fény gyúlt sötét és tudatlan fejemben. Ha azt mondta zsenialitásod, hogy megéri az A8, hát megéri. Hát már, hogy a viharba ne érne 90 ezret, jah, bocs, 160 ezret ez a készülék. Mert hát ugye, mint tudjuk, bixby, AOD, vízálló, "kávamentes", muhahaha...
És ugye véleményed szent és sérthetetlen, 160, megéri, punktum. Ó, hogy lehetek ennyire balga, hát megmondtad. Apró kérdés, ki a t'köm mondta, hogy a Redmi Note prémium?! Soha nem is volt az... a Redmi széria világ életében alatta volt az Mi szériának. Vajon a Samsung középszinten lévő készülékei tudják a Redmi Note közép szintjét? Én annyit mondtam, hogy fém házért, 4/64-ért, 4000-es akkuért, 10+ órás SOT-ért, stb. nem kell messzire menni, ezt 55-ből megkapod. Ebből is simán látszik, hogy megéri ez a 90-et, francba, már megint, akarom mondani 160-at, lehet többet is. Egyébként érdekes kísérlet lehetne, ha nem tudnád, hogy a Note mennyibe kerül, akkor is ezt mondanád rá? Vagy kapna egy 120 ezres árcímkét? Vagy a Samu egy 95-ös címkét? Netán egy Samsung márkajelzést a Note? De nincs ezzel gond, ha Neked megéri, megéri. Ettől szép ez a világ. Csak szerintem ne gondold a véleményed mindenek felett állónak, mert ingatag lábakon áll...
Egyéb vélemények: Jöttök itt olyan b@romságokkal, hogy a "Samsung" márka prémium. Hagyjuk már a butaságot, gyárt annyi műanyag telefonnak csúfolt ipari hulladékot, hogy az már fáj. Hogy az A3 2300-as akkuja tovább bírja, mint a 4000-es Note akkuja, SD625 mellett? Ezt az sem hiszi, aki leírta! Tudom, ezeket nem Te írtad.
Tegyük hozzá, kivétel nélkül az összes telefon gyenge képeket készít, márkától függetlenül. Bármelyik "valódi" fényképező bármelyiket veri. Az igaz, hogy az egyébként rossz minőségű telefonos képek közül, a Samsung jót készít. De ettől még gagyi telefonos kép marad...
-
Ez e készülék megéri az árát. Nyilván soha nem használtál még ilyet, azért vagy szkeptikus.
Nekem a következő készülékeim (is) voltak az elmúlt másfél évben:
Redmi Note 3
Redmi Note 4
Galaxy A5 2017 (jelenleg is megvan)
Galaxy A7 2017
Galaxy S7 edge
Galaxy S8+ (ezt használom jelenleg)
OnePlus 3
OnePlus 5Mindegyiket több hónapig használtam, és bátran ki merem állítani, hogy a Galaxy A sorozat hozza a prémium szintet a mindennapi használatban. Óriási a különbség egy Redmi Note, meg egy Galaxy A készülék között, olyannyira, hogy egy kategóriával nagyobbnak érzed a Galaxy-t. Persze maradhatsz szkeptikus, de nem sokat ér, ha nincs saját tapasztalatod.
Ja, és hogy tisztázzuk: Prémium = felső kategória. Egyébként a Redmi Note is remek telefon azon az áron, de nem lehet összehasonlítani a kettőt.(#92) kaskader: a Redmi sorozat kidolgozottsága messze van a prémiumtól.
(#111) Almonen: nem mondanám, hogy ég és föld. Én konkrétan Galaxy S7 edge-et váltottam Galaxy A7 2017-re, és csak annyi volt a különbség, hogy lomhább volt a telefon (értsd: menükezelés, stb), és rosszabb képeket csinált. De ugyanaz a prémium érzet maradt, mint az S7-nél volt.
-
punky10
addikt
Nagyon sajnálnám,ha az idén csak ebből állna az A sorozat.Remélem lesz folytatása is.
Egyébként ultra gagyi,szar kijelzőjű,semmit sem bíró akkuval ellátott Redmi Note4-el szenvedek...
-
batai15
félisten
100 ért best buy lesz.
Abban az ár sávban nincs olyan telefon ami ezt meg közelíti. Jelenlegi ár melett inkább s8 használtan vagy gsm boltból de 100 ért már más lenne a helyzet. Pont annyival tud majd kevesebbet amivel olcsóbb lesz.
Egy biztos idén samsungra váltok. Keret függő hogy a8 v s8 lesz. -
-
juuzer
addikt
válasz
gippazoid #128 üzenetére
Alapvetően nekem sincs bajom. Csak ezt az agresszív mentalitást nem szeretem itt a fórumon.
Én is használtam Redmi 2 PRO-t, szerettem nagyon. Tény, hogy jók. De mint elmondták előttem, én se megyek be fikázni egy BMW szalonba azért, mert az Opel olcsóbb és ugyanúgy elvisz A-ból B-be.
Jorgos01: ebben a pillanatban igen. Annyi, hogy már csak egy frissítést fog kapni. Többet valószínűleg nem, hogy ha ez számít.
-
Jorgos01
tag
Jelenleg egy Huawei P8 Lite-t használok (2 éves), de le szeretném cserélni.
Erre a telefonra vártam, de a 160 ezret sokallom érte.
Nézve a teszteket, véleményeket egyre inkább egy S7 Edge felé hajlok.
Erősítsetek meg, (vagy bizonytalanítsatok el), hogy ha már kiadok 160 ezret, akkor az S7 E-vel jó döntést hozok. -
kárátékutyá
őstag
válasz
#77081088 #129 üzenetére
Minden telefont drágálok és soha nem veszek meg friss árban. (egyedül a Xiaomik érik meg a friss árukat, de annyit is érnek és nem többet) Nekem ez a telefon egyébként nagyon tetszik, akkora mint A5 2017, de lényegesen nagyobb a kijelző. Jelenlegi árát én biztosan nem fizetném ki, de szerintem 1-2 hónap múlva lényegesen olcsóbb lesz, és nyár elejére már szvsz MM-ban 100-110 körül lehet majd megvenni.
Sony Xperia X (természetesen ez is szarabb mint a Note 4
)
-
janeszgol
félisten
Remek telefon. Kiváló kijelző és kamera, igen csak felszerelt telefon. Ez és az S7 között vacilálva szerintem ezt venném meg. És ez nagy szó, mert az S7 bitang jó árban van (és kávás, ami nálam előny
).
-
törölt tag
Oké,akkor szavzzatok!
Mindenki aki szarozza meg drágálja a cikkben szereplő telefont mondja ha meri,milyen telót használ jelenleg -
gippazoid
őstag
Nekem semmi bajom azzal, akinek Xiaomi telója van. Én is szemezgettem vele J5 helyett 2 éve, de akkor még nem volt B20 benne, meg nem lehetett 2 SIM mellé még memóriakártyát is tenni a telóba. Mostanában viszont az A1-et pl. kifejezetten vonzónak találom.
Nem akarok senkit sem meggyőzni arról, hogy a Samsung-ot válassza, különösen nem akarom minősíteni csak azért mert nem Samsung-ot választott. Pedig itt ez a divat.
Csak megpróbálok egy másik szempontrendszert is megmutatni, amely szerint én mégis a drágább Samsung-ot választottm. Nem mindig a számítási teljesítmény a fontos. Nem mindenkinek fontos. Ahogy öregszik az ember, előkerülnek más szempontok is. Pl. hogy van-e normális support, fenékbe billenthető személyes ügyfélszolgálat, stb. Mert az rendkívüli módon fel tud gyorsítani minden folyamatot, amely egy email-es kommunikáció esetén egy vállrándítással elintéződik és hetekre nyúlik esetleg.
Továbbá: a legtöbb, általam még megfizethető kategóriába tartozó kínai telónak botrányosan pocsék kamerája van (pontosabban pocsék képeket készít). Ez sajnos a legtöbbet ki is ejti a lehetséges jelöltek listájáról. Esetleg egy OnePlus jöhetne, de ott is dönteni kell, megéri-e a kedvezőbb ár a hazai support teljes hiányának bevállalását. És mindezt terven felüli költekezéssel. Bár utóbbi szempontból a Huawei és Honor is ide tartozik, ott is vannak jó képességű kamerával szerelt telók, de bőven 100e felett.
-
gippazoid
őstag
válasz
kárátékutyá #100 üzenetére
Magyarországon aki Samsungot mer választani, az mind hülye - ezen a fórumon. Nem tudtad?
Samsung hívők vagyunk - mondják a csájnafón hívők...
Én J5 2017-et vettem, le is lettem hülyézve. Mert jaj, az a hardver ennyi pénzért...
Teszek rá. Nem Bitcoin-t akarok bányászni vele.Ki kell ismerni az árazási politikát és idővel (7-9 hónap elteltével) jó áron meg lehet venni. Sosem fogják kínai teló árban adni, erre kár várni, de a kezdőár az mindig sokkal több mint amire szerintem a Samsung ténylegesen tervezi belőni. Én úgy látom, nem is a műszaki áruházak árazzák hanem a Samsung maga, mert feltűnően együtt mozognak az árak minden boltban és van egyfajta tervszerűség az árcsökkentésben. Évek óta figyelem.
Nekem fontos, hogy egyszerűen és stabilan MŰKÖDJÖN a telefon anélkül, hogy 3-4 firmware verziót ki kellene próbálni rajta. Meg legyen a városban szervizpont ahova személyesen bevihetem és 3 nap alatt meg legyen javítva, nem hetekig szállítva keresztül-kasul Európán, vagy esetleg Kínába visszaküldeni 5e Ft-ért hogy ott majd bevizsgálják. Vagy egy magyar maszek GSM vizsgálja be és írjon baromságokat mint független szakértő ami alapján kirázhatják a garanciális javítást a nyakukból a csájnafón forgalmazók (mind megtörtént esetek). A Samsungnak van ilyen helyi szervize.
Barátom már két kínai csodával (Vernee meg valami másik) megszívta, most az én ex J5 2015-ömet használja amíg talál valami tényleg normális telót és végre nyugta van.
-
antikomcsi
veterán
Középkategóriás telefon, aha, köszi 160.000.-Ft.
Azért ezek az árak, már viccnek is rosszak.
-
koshmar
veterán
válasz
Ja hogy a Note 4 nem prémium, mert a kamera nem túl jó?
Akkor a 330 ezres IPhone X se az, mert az akksija nagyon durva használattal estig nem bírja ki.
A gyenge akksi legalább akkora "fogyatékosság", mint a jó kamera hiánya.. -
Almonen
aktív tag
Hát, nem biztos. Ha A8 mellett nem jött ki kisebb készülék. De sosem lehet tudni, piac lenne rá.
-
petymeg
addikt
Hölgyeknek való, 4,5 coll körüli A3 utód várható e? Vagy túlzó az elvárás?
-
Almonen
aktív tag
válasz
kárátékutyá #117 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy Samsungomon nem kell szenvedni hogy stabil meg global meg Chinese meg ilyen olyan rom van rá egy és kész
Egyébként szerintem A5 2017 se csúcskategóriás mégis van rajta januári patch (igaz nem a szolgáltatóin, de ez nem a Samsung hibája hanem a szolgáltatók sz**nak rá)
-
kárátékutyá
őstag
válasz
WhiteWalker #115 üzenetére
Érdekes olvasni téged osztani az észt úgy hogy nem használsz Samsung telefont.
Halkan megsúgom neked hogy a hivatalos global instabilabb mint a global dev, és akkumulátor időben is gyengébb. meséld már el nekem miben stabilabb, gondolom rendszeres Samu felhasználó vagy a Xiaomi mellett ha ennyire értesz hozzá, és komoly tapasztalataid vannak a 2 rendszer párhuzamos használatában.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #18 üzenetére
Lehet, hogy keverem a biztosítékot de szerintem ez megér vagy 99e-ret.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
kárátékutyá #112 üzenetére
Ez netto hülyeség egy ember véleményére alapozni.
Ha a stabil MIUI verziót használod abban nincs ilyen, esetleg a developer kiadásban max, de az is elég ritka.
Hidd el hogy a MIUI is pont olyan stabil és megbízható mint a Samsung rendszere. Sőt...(#114) 42 : ezt írtam én is , jó hogy kap a Note 8
, de nézz meg egy közép vagy egy alsó kategóriás samut, ott mi a helyzet update és security patch terén. Nagy budos semmi.
Ellentétben a Xiaomival. Ez eléggé üti a samut.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
WhiteWalker #110 üzenetére
A Note 8-ra pl. tegnap jött egy 700 MB-os csomag. Januári biztonsági szinttel.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
WhiteWalker #110 üzenetére
Valaki a Note 4 fórumban leírta pontosan a Xiaomi frissítés filozófiáját. Befoltoz 3 lyukat, de csinál 4 másikat.
Nálam nem prémium az a telefon, amit alapvető telefonálásra nem lehet rendesen használni, mert folyamatosan rendetlenkedik a közelség érzékelője. Sajnos nem egyedi probléma volt.Samsung sokkal ritkábban frissít, de nálam mindig rendben volt a fentebb említett telefonom frissítések előtt és után is.
Mindettől függetlenül én szerettem az összes Xiaomi telefonomat, szerettem a MIUI-t is az alapvető hibái ellenére is. De a Samsung megbízhatóbb és stabilabb. Ez van.
-
Almonen
aktív tag
Őőő... hát S7 még S7E ég és föld A8-hoz képest. Sokkal jobb választás mindkettő.
Frissítésekről annyit hogy az A5 2017, novemberi a security patch a Telekomnál, függetlenre pedig Január 1., szóval ennyi.
Xiaominál nem tudom miről beszélsz ha csak nem az A1, Note 2 gyári rommal nem látott frissítést 2016 augusztusa óta.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
A frissitesekkel mi a helyzet? Samsung is híres arról hogy tojik a telefonokra, a flagship kap valamit azt csók. - legalábbis mikor utoljára volt Samu készülékem ez volt a trend.
Míg Xiaomi napra készen adja a security patcheket a telefon frissítéskor. (meg ha a droid verzió eggyel régebbi is)
Jah és nem csak az aktualis flagship kapja meg... -
törölt tag
nagyon szépre sikerült a telefon,de sajnos az ára kicsit durva
-
juuzer
addikt
Tetszetős, szerintem pár hónap múlva úgyis esik az ára + előfizu mellé meg tényleg jobban megéri egy jobb konstrukcióban
Külön öröm, hogy el se kellett olvasnom az összes HSZ-t és már meg is találtam a Ksziaomizást
-
petesejt
aktív tag
- képstabi nincs
- ugyanúgy becsillan, mint az S7 / S7 edge
- teljesítménye harmatos
- randa zöld alapszíne van a kijelzőnek
- 160 ezerAkkor miért is ne S7-et vegyek inkább 140 ezerért?
-
lezuvius
őstag
-
tibcsi0407
félisten
Jövő héten bemegyek a BMW-hez és megmondom, hogy szar az 3-as széria, mert Opelt is vehetek harmadannyiért.
Gurul? Gurul. Akkor mi a probléma? Semmi. Még az is lehet, hogy van, ami kevesebbet fogyaszt. Ettől jobb lesz? Nem. -
punky10
addikt
válasz
Jó,majd a Samu topicjábsn utánaolvasok.A másikat inkább saját tapasztalatból.De eddig 10 alatti SOT nem volt...
Persze valószínúleg én vagyok hülye...meg a többi Note 4 user...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest