Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prünyike
friss újonc
válasz
csonkadavid #3910 üzenetére
Szia, mér azon is túl vagyunk. Beszéltünk a Telekommal, látjátk a hálózaton, nem tudják, mi lehet a baj. A szerviz pénteken adta vissza a telefont, szerintük hibátlan, mindenre tesztelték. Most a Samsunggal beszéltem, nincs olyan, hogy egy számot/kártyát blokkolna a készülék, ha lenne, mindet blokkolná. Nem tudják ők sem, hogy mi lehet a baj. Volte, új SIM, PUK, kikapcsolás, másik foglalat, hálózat visszaállítás...minden volt már.
-
-
Prünyike
friss újonc
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, hátha találkozott már valaki ezzel a problémával és tudja a megoldást.
Egy frissítés után nem töltött a telefonom, elvittük a szervizbe, megjavították. A telefont elhoztuk, szépen töltött is, viszont amikor hívtak, alig hallottak engem, szakadozott és én sem hallottam a másik felet, csak akkor, ha kihangosítottam. Skype hívásnál nem jelentkezett ez a probléma, nem kellett kihangosítanom, tökéletesen hallottam és engem is hallottak. Kicseréltettük a kártyát, de a probléma maradt. Azért nem gondolom, hogy a telefonnal lenne gond, mert más kártyát raktunk bele és azzal tökéletesen működött, ahogyan az én kártyám is működik más telefonnal. Ha visszatesszük a kártyát, jelzi, hogy nincs hálózat, hívni sem lehet engem, én sem tudok telefonálni. Nem értek hozzá, de olyan, mintha blokkolná a kártyámat a telefon. Hívtuk a szervizt, azt mondták, tesztelték mindenre és semmi baja a hangszórónak/mikrofonnak. Annak szerintem sincs, mert csak az én kártyámmal nem működik. Egyébként semmi baja, mindent lehet vele csinálni, csak telefonálni nem, amire elvileg tervezték. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- Kedvenc zene a mai napra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest