-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
pinnacle #2101 üzenetére
Szervusz! Van benne videó stabililázás FHD30-ig (szuperstabi is), FHD60, 4K30 nincs.
A korábbi hsz.-ekre reagálva , Telekomtól hoztam ki függetlenül, szolgáltatás nélkül. Egy 8 éves telefont nyugdíjaztattam, szóval még újdonság, ismerkedem vele. Rendeltem hozzá egy mágneses tokot, ha érdekel valakit rakok fel róla képet. -
osonte
őstag
válasz
pinnacle #2076 üzenetére
Ma telefonálgattam és kikapcsolt a kijelző ahogy kell, nincs gond vele nálam. Én T-nél vettem hosszabbításra és így van a 14 nap, de szerencsére nincs rá szükségem. A hívásrögzítést elengedtem, mert előtte mindig romot cseréltem a gyári hívásrögzítéshez, de az utolsó Samsungom szervizbe is jutott ez miatt... Külön appot nem próbáltam, esetleg ha valaki használ akkor majd biztos megírja a tapasztatait. Volt pár héttel ezelőtt Media Markt-ban is 120k, de most 140. Nem tudom visszamegy -e az ára vagy inkább elfogy, mert így is viszik.
-
osonte
őstag
válasz
pinnacle #2074 üzenetére
Szerintem addig vedd meg amíg van készlet az A52s-ből. Bár csak egy napja használom, de nagyon tetszik. Jobban, mint az S20 FE, azt vissza is küldtem decemberben. Illetve közben volt egy Xiaomi 11T, de hiányzott a Samsung rendszere. Elgondolkodtam az Iphone-on is, de rájöttem, hogy nekem annyit nem ér egy telefon. A Jack-ből jóféle hang jön ki!
A töltés lassú 65 Watt után, de rendelek hozzá egy 25 Wattos adaptert, az talán jobb lesz picit. Mondjuk ha éjszaka töltöd, akkor ez nem számít.
-
€uro
őstag
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #1572 üzenetére
Lehet azért mégis érdemes más Hangforrást megnézni, nekem J5 2017-en Voice communication (software)-en működik, A52-n meg Voice recognition (software)-en.
kugli sokszor jól jöhet, vita esetén, hogy meg tudod mutatni, ki mit is mondott valójában. Nekem pl. volt amikor szerelő állította, hogy nem is ezt az időpontot beszéltük meg, pedig úgy volt. Valamilyen alkatrészt be kell szerezned, pontos cikkszámot bemondják, de te nem tudod felírni.
Illetve üzletkötőknek is jól jöhet, akik naponta rengeteg embert hívnak fel, és már azt sem tudják kinek, mikor, mit mondtak. -
€uro
őstag
válasz
pinnacle #1570 üzenetére
Hangforrás választással tudod hogy lehet megoldani a felvétel rögzítését? Hogy nem magát a vonalat rögzíti, hanem a telefont ki kell hangosítanod (a másik fél hangja miatt), majd gyakorlatilag a mikrofon rögzítésén keresztül menti a beszélgetést. Az eredmény nagyon gyenge. Nem mellesleg ezen a módon bármelyik hívásrögzítő működik - nem kell hozzá félévente háromezer forintot fizetni.
A visszajelzéseknél olvasható, hogy sokaknál ez a probléma, hogy a másik fél hangját nem rögzíti a szoftver. Mint oly sok hívásrögzítő esetén. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül magát a telefonvonalat ezekben az esetekben nem tudja rögzíteni a program.
-
€uro
őstag
válasz
pinnacle #1552 üzenetére
ACR Phone-t próbáltam. Bejövő mobil hívást rögzített szépen. Viszont volt egy bejövő budapesti hívásom, aminél a felvételt nem tudtam lejátszani. Egyszerűen csak egy error üzenet jelent meg. Viszont keresek majd másik programot, mert ennél az alapértelmezett "telefon-programot" ACR Phone-ra kell állítani, ami nekem nem tetszik. Ki fogom majd próbálni a Cube ACR-t is.
-
gps76
őstag
válasz
pinnacle #1554 üzenetére
Ez nem ettől függött, Xiaomi modellekeben az MI sorozat, meg pár Redmi sorozatnál amelyikben a Xiaomi féle tárcsázó van abban benne van a hívásrögzítés. Pl. az MI9 Miui 12.5-ben is benne van ez a tárcsázó, de vannak régebbi modellek amiben nincs ez, hanem valami más gugli szerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest