- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Jó ez a frissítés. MINDEN értesítést és támogatást letiltottam, majd visszaállítottam, attól kezdve megint rendben működött az óra és a zenevezérlés.
Sokáig mondjuk nem tesztelhettem, mert megvették.
Most egy Xiaomi Watch S1-et (v Active-et) tervezek, mert szeretem a kihívásokat.No meg csak ezt adják épelméjű árban.
(1 napos kerékpártúrára alkalmatlan Galak szivacsok kilőve.
)
Amúgy az AOD most is óránként 1%-ot meríti a telót, ezen sem javítottak sz.rt sem, de legalább most a "Messages" kezdte el zabálni az akkut, 25% feletti használattal (a sokat használt Firefox bírt elmenni 23%-ig), mint anno a Quickshare. Kezdem unni, hogy már szimpatikusabb lenne egy KGB-ügynök a szekrényben, mint az a sok leirthatatlan szar, ami sorra felkerül erre a telefonra. A Xiaomi elbújhat már a Samsung mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest