- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
pont akartam kérdezni akkumulátorhasználat ügyben
Nekem ez az első Samsung és Amoledes telóm, előtte Xiaomi volt amit már naponta tölteni kellett, így ennél nagyon tetszik, hogy egy másfél napot simán bír és a korábban írt kábellel gyorsan fel is tölti.
Jelenleg nekem két nap 10 órát ír ameddig bírja
Pár hete bekapcsolam az aod-t, illetve felraktam az andNotify pro-t
Biztos nem én találtam fel a spanyol viaszt, de így tetszik, hogy sötét képernyőnél is megjelenik az óra folyamatosan és az értesítések, viszont ha nincs szükségem rá pl. este alvás közben Energiatakarekot bekapcsolva simán egy mozdulattal kikapcsolom.
Viszont azt vettem észre, hogy bekapcsolva tényleg sokkal lassabban merül, nem ilyen meredek a görbe mint a képen aktív használat mellett sem, viszont nem látom semmi hátrányát, kikapcsolva az energiatakarékos módot viszont tényleg láthatóan gyorsabban merül, kb ilyen lesz a grafikon mint a képen.
Nektek mi a tapasztalatotok ezzel?
Bocs ha alapvető dolgokat írok, vagy kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest