- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #1296 üzenetére
Lefuttattam az antutu tesztet, hogy össze tudjam hasonlítani a másik telefonommal (LG 4X HD) és kicsit jobb lett ez az A3
Az LG 18668 pontot ért el. Az A3 pedig 21203 pontot ért el. Mondjuk jó lett volna "üresen" tesztelni és nem így, hogy egy csomó alkalmazást már feltelepítettem.
-
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #1277 üzenetére
Megszoktam, hogy az lg telefonomnál kellett
bár annál nem volt bonyolult a root és szabadság volt
ahogy nézegettem ennél kicsit bonyolultabb és inkább nem is fogom
teljesen lemondtam róla. Van pár szokatlan dolog de együtt lehet velük élni. Gondolok itt a jobb oldalt lévő vissza "gombra" ami minden telefonomon bal oldalt volt
aztán a kezdőképernyőnél sehogy sem tudom az "Alk." alkalmazás ikont betenni középre. ezt csak én nem tudom vagy senki más sem? fura, hogy nem középen van
-
havelk
csendes tag
válasz
szemesi69 #1112 üzenetére
Home gomb nálam szerencsére még nem lötyög. Viszont a válasz megjött a szerviztől:
"Többen jelezték már ez a problémát. Ugyanúgy mint az Iphone 5s esetében is, ez egy "termékbetegség". Mivel azonban funkcionálisan nem okoz semmiféle problémát, így ez nem minősül garanciális hibának a Samsung hivatalos álláspontja szerint."
Még a héten eldöntöm mi legyen, megtartsam így vagy éljek a 14 napon belüli pénzvisszafizetéssel. -
havelk
csendes tag
válasz
szemesi69 #1108 üzenetére
Szerintem ugyanarról beszélünk, lehet hogy inkább rezgés ez mint kotyogás. Bár nagyon erősen nálam nem kell hozzá kopogtatni, ahogy Jakabaki is írta, elég letenni az asztalra és zörren egyet a kameránál. De egyébként az elő pár napban nem jelentkezett, tegnap óta csinálja.
-
gaben0211
tag
válasz
szemesi69 #1050 üzenetére
telenornál nézegetek most pár telefont és ez is a képbe került. kérdéseim lennének a tulajokhoz. elég jó a 16 gb belső memória ,de minél nagyobb annál jobban el engedjük magunkat és rakjuk rá a több gigás gameket és hoppá megint kevés a tárhely
kérdésem az lenne hogy ennél a telónál is csak a multimédiás cuccokat engedi hogy a memókártyára rakd vagy lehet programokat is telepíteni rá?lehet rootolni? xposed meg ilyesmi cuccokat próbálta valaki vagy nincs értelme? otg támogatás van? nekem elsősorban ezek számítanának
-
havelk
csendes tag
válasz
szemesi69 #1017 üzenetére
Kösz! Hosszas mérlegelés után végül emellett a készülék mellett döntöttem, ma érkezik.
Ha a 4,5 colos kijelzőt meg tudom szokni, akkor marad, ha nem, akkor meg váltok A5-re.
Milyen tokot ajánlotok hozzá? Ablakos tokok közül melyik a legjobb minőségű? Fóliát érdemes használni, vagy a Gorilla Glass 4 mellett már nem szükséges? -
lgvelho
tag
válasz
szemesi69 #958 üzenetére
Hát sajna engem éppen a grafikája zavar. Olyan édes-giccses az egész a köralakú névjegyekkel, ikonokkal. Meg olyan apróságok, hogy korábban a Home gombbal is le tudtam zárni a képernyőt, ez most nincs, az Akkumulátor menüpontot elbújtatták az Energiatakarékosság-ba, (nem kis fejtörést okozott megtalálni) az Adathasználat méri a Wifit, pedig értelemszerűen ez korábban a "Mobil adat" -ot jelentette. Egyszóval nem tetszik sok minden ami Kitkaton egyszerűbb és valahogy "komolyabb" volt. A működésére nem lehet panasz, de a kinézetéről a neve mindent elmond : Nyalóka...
-
törölt tag
válasz
szemesi69 #1005 üzenetére
Így van, sőt már kétszer is volt FR, és nincs vele gondom.
Camera FX volt 1 óráig kb, de egy gyári adat törlés helyrerakta a fényképezőt. Van minden mód. Akkor egyelőre marad így. Azért ezer hálám, biztonság kedvéért elmentem a hsz-ed. Köv frissítésnél lehet h jól jön majd.
Ám szerinted jöhet a lollihoz valami kis frissítés? Szokott a Samu kiadni ilyeneket? -
Kami11
őstag
válasz
szemesi69 #979 üzenetére
Már próbáltam mindent, de nem jutottam eredményre, ha nagyítok kilóg minden a rossz tördelés miatt, ha jól tördel nehéz olvasni, én meg nem szeretném rontani a szemem.
A megoldást az Opera böngésző jelentette, ezzel ok. a dolog, csak gondoltam rákérdezek, mert lehet én nem találtam csak meg az eldugott beállítást. -
Vicë
tag
válasz
szemesi69 #972 üzenetére
nekem abból van elegem, hogy mindenféle sz*r szolgáltatós cuccal van teletömve (vodafone protect meg ilyesmik), amikre nincs szükségem
köszi az infókat.
és még annyiban tudsz/tudtok segíteni, hogy a most fent lévő szolgáltatói 5.0.2-t honnan/hogyan tudom beszerezni backupként?
rootal ki hogy áll? könnyű/nehéz/kockázatos?
titanium backupot használnék... -
iNfAntRy
senior tag
válasz
szemesi69 #853 üzenetére
Na végül telepitettem én is. Ilyen alkalmakkor komolyan elgondolkozom azon, hogy amikor egy gyártó közzéteszi melyik telefonjai kapnak további frissitést, és a készülékük nincs rajta a listán, akkor minek sirnak?
letöltöttem, de:
-szinte nem változott semmi
-nincsenek új appok
-nem lett gyorsabbAkkor minek? Még az a mázli hogy nem lett lasabb
na mindegy, szóval semmit nem vesztettem volna.
Mondjuk én nem vagyok reprezentativ, mert én még mindig arra használom a telefonjaim, amire azt feltalálták.. -
gekkoXT
senior tag
-
gekkoXT
senior tag
válasz
szemesi69 #857 üzenetére
Ez esetben javaslom mindenkinek a körültekintő frissítést. Mivel funkcionálisan semmi jelentőset nem hoz, aki nem kényszeres frissítő vagy android buzizó az inkább maradjon a jól működő előző verziónál.
Kinézetre vérszegényebbnek, ridegebbnek hat az új. A hívó képernyőn is baromi furák a feliratok.
Szóval ha lenne legális lehetőség rá, én tuti most azonnal visszatenném az előzőt, csak emiatt a pár dolog miatt. Valahogy ridegebb ez a grafika szerintem. Működésen nem érzek semmi változást amúgy.
-
firka70
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest