- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
gamek!ller #1146 üzenetére
Erre akartam utalni csak nem jutott eszembe.
-
szemesi69
addikt
válasz
gamek!ller #1144 üzenetére
10 üzemmód van kb. Használtál másik kamera appot? Akkor szoktak eltünni. Volt már erről szó, keress vissza ha nem factory resettel akarod megoldani.
-
gaborm69
aktív tag
válasz
gamek!ller #1029 üzenetére
Pedig van :-)
-
szemesi69
addikt
válasz
gamek!ller #1024 üzenetére
Az elsők között tettem fel, szerintem érdemes. Viszont a grafikáját páran nem szeretik ezért vissza tennék a régit, amire még nem láttunk megbizható módszert, ezért alaposan fontold meg. Ha a grafika nem zavar akkor hajrá.
-
törölt tag
válasz
Érdemes szerintem.
-
gaborm69
aktív tag
válasz
Adnék tanácsot de még én sem mertem frissíteni.Igazából nincs rossz tapasztalat vele az itteni vélemények alapján.Hamarosan én is rászánom magam.
-
firka70
csendes tag
válasz
gamek!ller #843 üzenetére
Hát ez az.
Az öreg S3-ban olyan patentül áll a gomb, hogy tanítani lehetne a mostaniaknak. Csak az a furcsa nekem, hogy a másik, amit elővettek a Vodánál ugyanilyen volt..., szóval akkor akinek nagyon passzentos, annak van szerencséje?
Mi meg szokjuk meg? De azért holnap bepróbálkozom még egyszer.
-
szemesi69
addikt
válasz
gamek!ller #830 üzenetére
Ki tudja? Meleg van, az android szeszélyes, most jó az a lényeg.
-
szemesi69
addikt
válasz
gamek!ller #828 üzenetére
Ez egy ilyen nap, mindenkinek megoldódik minden.
-
szemesi69
addikt
válasz
gamek!ller #826 üzenetére
Inkább Otán keress frissítést, a kies-t én kihagynám. Lolli jelenleg vodára és telenorra van. De ha talál is frissitést akkor meg főleg ajánlott utána a factory reset.
-
szemesi69
addikt
válasz
gamek!ller #824 üzenetére
Ha szerencséd van, a factory reset megoldja, igaz újra be kell lakni, de ha helyrehozza, akkor megérte, legrosszabb esetben ha szervizbe kerül ott úgy is újrahúzzák, és törölnek mindent.
-
szemesi69
addikt
válasz
gamek!ller #822 üzenetére
Jó helyen nézed, másról nem tudok, ha garanciás akkor szerviz, valószinű hardveres gond lesz. De előtte próbálj egy factory resetet, és mentés mindenről, ami fontos, mert visszaáll teljesen gyárira, ha utána sem világít akkor marad a szerviz.
-
szemesi69
addikt
válasz
gamek!ller #819 üzenetére
Le írtam mit nézz meg, ha ott kikapcsoltad nem fog világítani.
-
szemesi69
addikt
válasz
gamek!ller #817 üzenetére
Érintő gomb időzítését nem állítottad 0-ra, gyárilag 1.5. A világítás nem szabályozza. Beállítások-kijelző és háttérkép-legalul érintőgomb-világítás, ott lehet ki-be kapcsolni és időzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest