- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
Jakabaki #1286 üzenetére
A szerviz nézi, kivéve ha olyan a hiba, hogy be sem lehet kapcsolni, de biztos van olyan root is ami nem billenti a knox bitet, de én nem foglalkozok ilyennel már régóta. De ha sikerül is valamivel rootolni knox billentés nélkül, de belenyúlsz a systembe valamit módosítani akkor viszont billen a knox. A telefonnal nem történik semmi, csak hozzáférsz olyan dolgokhoz amihez alapesetben nem. Nem akarok meg győzni senkit, inkább fekhívnám a figyelmet a hátrányaira
-
havelk
csendes tag
válasz
Jakabaki #1106 üzenetére
Hát igen. Meg ha mindenkinél ez van, akkor egy készülékcsere vagy javítás sem segítene rajta sokáig. Valószínűleg én sem küldöm vissza cserére (bár csak pár nap lenne mert a 14 napos visszavásárlás még él), hanem hozzászokok hogy ilyen.
Más hibája úgy sincs a készüléknek, ezt az egyet ki lehet bírni.
Annyira azért nem zavaró, csak azért furcsa egy olyan készüléknél ahol a prémium anyaghasználatra mentek rá. Nekem egyébként egy korábbi telefonomnál sem jelentkezett ez a kotyogás, ezért is lepődtem meg rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hová lett 1000 mAh?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Filmgyűjtés
- Lexus, Toyota topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged