- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hová lett 1000 mAh?
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
A3-nál a 1.5 giga rammal, mivel jól optimalizált, elég pörgős a rendszer, ha van ismerősi körödben tapogasd meg
nem fogod hiányolni azt a kis pluszt. A kamera ízlés dolga, nekem bőven megfelel, azért egy mobiltól ne várjunk csodát. Vedd kézbe, nézegesd, próbálgasd ha teheted, szerelem lesz első látásra.
Itt a fórumon ancsako rendelkezik mindkettővel, ő többet tud mondani -
szemesi69
addikt
Nálunk 2015-ől kapható az A3, mármint az EU-ban, tehát nincs még egy éve. A5 viszont tudja amire vágysz, iránytű nem tudom, hogy van e benne. Drágább az tény, picivel nagyobb is. Nem hiszem, hogy az A3-at fejlesztik, mikor egyre újabb készülékeket adnak ki. Örüljünk, hogy legalább szoftveresen nincs elmaradva
-
trobi28
addikt
A gyártói garanciás készüléket a Telemax szervizeli. Ők a Samsung szervize. Mondanak róluk jót-rosszat, nekem még nem volt bajom velük. Ha pl. megveszed az Emag-tól, akkor ha javítani kell, majd elviszik Romániába, mert oda valósi a cég és ki tudja hogy ki és milyen minőségbe javítja. Ezeknek az internetes áruházaknak álalába külföldi székhelyük van, nem üzemeltetnek ügyfélszolgálatot itthon. Így a garanciális ügyintézés is macerásabb, időigényesebb. Egyszer vettem egy laptopot ami ilyen helyről származott. Meghibásodott, majdnem 2 hónap múlva kaptam vissza. Na azóta én nem vásárolok ilyen helyről. A Telemax szállítással együtt (ők állják a díját, mert futárt küldenek) 72 óra alatt javítják
Gyári alkatrészekkel javítják.
Szóval remélme édted a két garancia közti különbeséget?havelk: Olvasd el az apró betűs részt a garancia papíron. 1 év hardeveres, 1 év szoftveres garanciát szoktak vállalni, ami kb. egyenlő a semmivel
-
havelk
csendes tag
Én turbado.hu-n vettem, korrektek voltak nagyon, 70.900-ért árulják gyári dobozban minden tartozékával együtt, 2 év bolti garanciával (szállítási költséget is ők állják javítás esetén oda-vissza, így nekem vidékiként ez nagyon előnyös). Gyorsak is, múlt hét csütörtök délelőtt rendeltem meg, másnap délután már meg is érkezett a készülék.
Arra figyelj, hogy az 1,5 GB-os változatot vedd meg, mert az 1 GB-os állítólag akadozik néha, kevés neki a memória.
-
Én 13
csendes tag
Vannak ikonok és pontok . A pontokat lehet egy helyre is tenni a kijelzőn. Ikonokat használok , be lehet állítani , hogy milyen időközönként mozogjanak,milyen színben,és meddig legyenek láthatóak,ill. nekem a noled ki van kapcsolva éjfél és reggel 5 között. Ha több esemény is történt , pl. több(3) nem fogadott hívásom volt, akkor piros ikon jelzi , az ikon felső sarkán egy apró 3-as számmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged