- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-Csaba
újonc
Úgy látszik a Samsungnál tudják, hogy nem vagyok egy úttörő típus, nekem tegnap töltötte le a Lollit a Samu és szólt, hogy frissítsek. Egyelőre igazából nem érzem szükségét, a letöltött telepítő is elfér, bárhol is tárolja.
Két dolog, ami miatt mérsékelten érdekelne az új verzió.
1) valahol mintha azt olvastam volna, hogy Lolli alatt rootolás és egyéb mahinációk nélkül is le lehet szedni a gyárilag telepített app-kat. Ez igaz? Nem mintha nem férnék el tőle, de pl. A Flipboardtól szívesen megszabadulnék.
2) a fényképezőben az üzemmódok nagy része eltűnt. egyszer már töröltem az alkalmazás cache-t és utána újra ott voltak (persze a személyre szabott beállításaimat állíthattam újra). Viszont kb. 10 kép készítése után megint csak leredukálódott a kb. 15 üzemmód 3-ra. Nem vagyok egy nagy fényképész, de pl. az éjszakai mód néha jól jönne. Nem tudom, hogy ezt a hibát a Lolli orvosolná-e, vagy valami más módon javítható.
Előre is köszi a válaszokat!
-
B-Csaba
újonc
Most vettem egy A300-FU-t, gyári garanciával (Nextelshop.hu), szeretném regisztrálni a 2. év garihoz. Hogyan tudom meg a gyári számot? (A dobozon lévő 2 szám egyikét sem eszi meg a weboldal, és mindenütt csak annyit írnak, hogy le a hátlappal, ki az aksival és mögötte van a cimke, de ez A3 esetében nem működik :|)
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged