- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Google Pixel topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essien
aktív tag
Érdekesség, vodafone-os volt az előző A3 2017-em és előjött ez a gmail probléma. Telefont eladtam mert megsérült, vettem helyette egy telekomnál vásárolt függetlent ezen hibátlanul megy.....
-
VauSz
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha már elindul a szoftver-frissítés letöltése, akkor azt csak szüneteltetni tudom, és végleg leállítani nem? Illetve ilyenkor csak letölti, de telepíteni nem fogja rögtön, és ha már lejött akkor le tudom törölni? Vagy honnan lehet megtudni, hogy egyáltalán mit tölt, mert semmit nem tudok vele kezdeni, csak szüneteltetni, vagy folytatni a letöltést?
Sajnos elfelejtettem wi-fi bekapcsolás előtt az automatimus frissítést letiltani, úgyhogy fogalmam sincs mit tölt. Az eddigi telefonjaimnál már a bekapcsolás utáni első lépéseknél felajánlotta.
Köszi -
törölt tag
válasz
#16695808 #2439 üzenetére
• mik a használati tapasztalatok? (működik-e)
Teljesen jól működik, sorra kapom meg a számokhoz tartozó neveket. Aki pl. cégnél van (céges száma van), annak a neve és cégnév együtt jelennek meg (pl. nemrég hívtak az egyik multi szerelői, időpontot egyeztetni; ott volt a cég megnevezése és az illető teljes neve).
• tényleg kiírja egy (telefonkönyvben nem szereplő) telefonszámról hogy ki a tulajdonosa? (honnan veszi az adatokat? vannak-e magyar szolgáltatói adatok?)
Igen, lásd feljebb.
Az adatokat azoktól a felhasználóktól veszi, akik maguk is hozzájárultak adataik feltöltéséhez a szolgáltatás adatbázisába (önkéntes opció, a beállítások közt választható ki). Eddig én csak hazai hívásokat fogadtam és azok kerültek azonosításra, mindegyik Telekomos szám volt.
• netet mennyire eszi?
Nem tudom, soha nem figyelem az adatkapcsolat fogyását.
Nincs rá szükségem, hogy mérjem, mert a választott csomag még sosem merült ki.
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Szeretnèk ilyet venni barátnőmnek karácsonyra. A5 2017 a saját. Mennyire jó gép az A3 2017? Facebook, Viber, internetezès a cél. A lènyeg, hogy ne akadjon, kellemesen használható legyen. Jelenleg egy Huawei Y5ii-t használ és az gyalázat. Fólia erre is nehézen kapható? -
törölt tag
Sziasztok, a hívóazonosító és spam funkciót bekapcsoltátok? A nougat-on vettem észre a telefon funkció beállításánál. Elolvasva valami Hiya nevű céggel közösen a samsung ezt a szolgáltatást integrálta a szoftverbe, csak be kell kapcsolni.
nos a kérdés:
• mik a használati tapasztalatok? (működik-e)
• tényleg kiírja egy (telefonkönyvben nem szereplő) telefonszámról hogy ki a tulajdonosa? (honnan veszi az adatokat? vannak-e magyar szolgáltatói adatok?)
• netet mennyire eszi?
stb -
-
Sakira
tag
Én megszabadultam a gmail-töl és a gyári e-mail alkalmazást használom. Tökéletesen működik.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
letiltott számokat hol találom meg?
-
galaxys80
veterán
Mennyire működik ez a Tap to Go két készülék között?
Asszony régi A3-ról kellene átvinni a dolgokat az újra. Minden appot ,sms-t, beállítást, képeket átvisz?
Nem csinál gebaszt a rendszerben? -
colonia
senior tag
Frissült ma a Gmail. Akiknek gondjuk volt vele érdemes kipróbálni, hogy most jönnek-e az értesítések.
-
Hajós01
csendes tag
Szerintem ez valami szoftverhiba lehet,mert ezzel még a víz felett se videóztunk, a vége úgyis szerviz lesz,garis úgyis!
-
Essien
aktív tag
Ezt játszottam vele egy hétig kikapcsolt állapotban kell rádugni után már bekapcsolhatod de miutan lehúzod kis idő múlva mgint sz@r. Mostam mindennel az usb-t. Vidd szervizbe 2 nap alatt kész lett.
-
válasz
Hajós01 #2411 üzenetére
Korábban szó volt róla, hogy elég, ha egy kis kosz, pl egy morzsa bekerül a lyukba, ami megköti a vizet a levegőből. Egy női táskában azért ez nem teljesen elképzelhetetlen.
Egy ügyes kéz kell hozzá, némi izopropil alkohol, meg egy fogpiszkáló egy kis papírral, át kell törölni a csatlakozót és jó lesz.
-
-
Hajós01
csendes tag
Sziasztok! A feleségem telefonja egy hete játsza azt hogy nedvességet észlel az usb csatlakozóban,holott semmiféle nedvesség nem érte a telefont! Most már kicsit idegesít hogy minden egyes töltés előtt újrainditás és gyors töltőre csatlakozást kell véghez vinnem... Gariba vigyem vissza?? Ez szoftverhiba lehet??? Nem lehet ezt a hibaértesítőt kikapcsolni?
-
gluke
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy bekapcsolt szinkronizálás mellett sem kapok egyáltalán értesítést emailek (Gmail) érkezéséről? Az új emaileket csak akkor tölti le a telefon amikor belépek az adott email fiókba. Ha tudja valaki ossza meg velem! -
válasz
sherlock82 #2402 üzenetére
Ne nyomd meg közben a másik kezeddel a vissza gombot.
-
sherlock82
senior tag
A következő jelenségre lettem figyelmes.
You tube alaklamzásban videót nézek és leszeretném halkítani, akkor a hangerő csökkentő gomb megnyomása után a hangerő egy egységet lemegy és visszaugrik az előző videóra is. Hogyan lehet megoldani h csak a hangerő csökkenjen a videót ne lapozza vissza ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest