- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Intelligencs #5691 üzenetére
Szia,
Szerintem 10 alatt nem úszod meg. Vízállóság romlásról nem is beszélve
Fórumtagoknak 20 ezerért eladó az A3 2017 telóm fekete színben, kártyafüggetlen, dobozzal tartozékokkal ha érdekes lehet valakinek.
-
-
Stylewars_kp
őstag
Pedig ez még nem is sok alkalmazás, van aki ennél lényegesen többet használ, kis túlzással más nincs is a telón.
Home gomb hiánya engem is aggaszt. Októberbe lejár a hűségem és már 7 éve nem vettem új telefont, mert ezt függetlenbe vettem. Nem tudom, hogy mit ajánlanak egyáltalán. -
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
De ne már...meg van nyitva a Facebook meg a Chrome 4 lappal és kidob a Chrome-ból... Chrome működése leállt... Lehet más a hiba, nem tudom. Ilyenkor belemegyek az optimalizálóba és 300-350 mb szabad ram van. Kiürítem és aztán jó egy ideig. Úgy kéne hagyni optimalizálás nélkül, aztán egy gedvás Galéria se fog elindulni. Ez valószínűleg extrém használatnak számít. Wazze-t csodásan viszi, nem dob ki 2 óra múlva mint az S7. Ha valaki hív először csak a két alsó gomb világít, bejön a hívás háttere, bejön, hogy ki hív, majd a 4. kicsöngésre behozza a hívás fogadása és elutasítása gombokat.
Ha lehetne rá rakni valamilyen tört rendszert, amiről tudom, hogy nem lehet itt beszélni, ami segítségével lepucolhatnék róla pár felesleg gyári programot.
De látom Te nagy hívője vagy ennek a telefonnak, illetve ennek a fórumnak. Gondolom bántja a lelkedet ha szidják ezt a telefont. Én az iPhone 2g-vel voltam így, már 4 éves volt, de nem akartam lecserélni semmiért se. Ne érts félre Én is nagyon szeretem ezt a telót, a típus megjelenése óta van nálam, sok mindent megéltünk együtt, csak néha bosszantó Pl. amikor hívok valakit a kezdőképernyőre kihelyezett gyorshívás ikonról. Rámegyek és nem történik semmi. Nem tudom, hogy azért nem, mert nem érzékelte az érintést vagy, mert ilyen lassú. Nagy nehezen feldobja az ablakot, hívás háttér, majd az, hogy kit hívok...addigra már 2x kicsörgött. Persze ha türelmetlen vagyok ilyenkor ismételten rámegyek az ikonra, persze ilyenkor visszadobja a hívást, hogy foglalt. Na mindegy. Vélemény bezárva.
Eladom Neked ha gondolod, lesz kettő A3 telód. Kijelzőn néhány karc, ajándék 32 GB Samsung memóriakártyával, doboz töltő, új füles. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
szucstom #5548 üzenetére
Netbankolok rajta, ez miatt érzem azt, hogy van mit féltenem esetleg. Bár több szintes belépés van az alkalmazásban. Másik gondom a telefonnal az az, hogy édes kevés lassan a RAM benne. Minden képernyő lezárás előtt optimalizálom, általában 350 mb-ről 750~850 ig szokott felugrani, pedig alig van rajta valami. Sajnos ez van, amíg nem lesz egy normál méretű teló ami nem péklapát.
-
Stylewars_kp
őstag
Ápl oldaláról kopizva, egy ájfón leírásba ez szerepel:
Az akkumulátorciklusok
Az Apple iPhone használata során az akkumulátor töltési ciklusokon megy keresztül. Töltési ciklus kezdődik, amikor teljesen lemerült az akkumulátor – de ez nem feltétlenül egyetlen töltést jelent.
Például előfordulhat, hogy félig meríti le az akkumulátort egy nap alatt, majd teljesen újratölti. Ha másnap ugyanezt megismétli, az egy, nem pedig két feltöltési ciklusnak számít. Ilyen módon egy teljes ciklus akár több napig is tarthat.
Az akkumulátorok egy bizonyos töltési ciklusszám után tekinthetők elhasználódottnak. Elhasználódás után javasolt az akkumulátor cseréje. A maximális ciklusszám elérését követően is használhatja az akkumulátort, viszont valószínűleg rövidebb ideig lesz üzemképes.
Ennyi volna... tudtommal 500 ciklusig tudja teljesíteni gyári előírásokat egy telefon akkuja.
-
Stylewars_kp
őstag
Nekem 290 a töltés ciklus és májusba lesz 1 éves.
-
Stylewars_kp
őstag
2 hete felraktam a telóra a Nova Launcher pro nevű alkalmazást. Meg kell mondjam, hogy gyorsabbnak érzem tőle a készüléket. Illetve személyre szabhatóbb is lett ezáltal a telefon. Nincsenek konkrét mérési eredményeim, de merem ajánlani. Nem kell root és nem ugrik a Knox sem.
-
Stylewars_kp
őstag
Szerintem nagyon patent az Oreo. Tetszenek az újítások. Google ikonok nagyon gagyik. Picit talán jobban merül. Én gyorsabbnak is érzem a telót az újlenyomat olvasóval együtt.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
vilmaboy #3522 üzenetére
Valószínűleg kapott sót is a latyakból. Tengerparti nyaraláskor is így jártam. Édes vízzel át kell mosni. Utànna ha megszárad nem szabadna kiírnia. Hajszárítóval nem szárítjuk sem radiátoron vagy konvektoron. Nem szó szerint, de a kezelési kézikönyv is ezt tartalmazza.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
sherlock82 #3393 üzenetére
Majd kiderül, hogy mi lesz ebből!
-
Stylewars_kp
őstag
Megkaptátok Ti is az új frissítést?
Még nem Oreo. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
#77646080 #2102 üzenetére
Gyerekek neee... az alkalmazásokon belül le volt tiltva az értesítések az üzenetküldő alkalmazásnak.
Gyári beállítások visszaállításától kezdve mindent megcsináltam és semmi...erre csak le volt tiltva.Viszont továbbra is kapom a hibaüzenetet újraindítás után. Telefon funkciók továbbra is működnek attól az egyszeri alkalomtól eltekintve. Nyomozom még a megoldást.
Szerk.: az sms megérkezett csak nem jelezte sehogy a kis piros ikonon kívül.
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok.
Tegnap egyik ismerősöm dekkolt a kapuban 10 percet, mert nem tudott elérni. Kisípolt mintha kilennék kapcsolva. Másik készülékemről sem tudtuk felhívni...
Újraindítottam és az alábbi [ablak] ugrott elő. Életemben nem láttam még ezt. Újraindítás után kivállóan működik tovább a telefon. Már megkapta a 7-es frissítést.Mit jelent ez az akármi?
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok,
3 hete használom a telefont nagyon megvagyok vele elégedve.
Egyetlen egy a bajom, hogy nem jelez ha sms érkezik. Csak a kis narancssárga ikon jelenik meg az alkalmazás felett. Nem rezeg, nem pittyeg, lezárt képernyőn nem mutatja.
Mi lehet a gond?
Köszi!
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
cinemazealot #793 üzenetére
Sziasztok,
bocsi, hogy régi hsz-re válaszolok.
iPhone 4-4s ugyan ez. Fém keret és üveg elő-hátlap.
Kicsit jobban kell rá vigyázni. Évekig használtam és nem törtem össze.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest