- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Szisztok!
Van valami tippetek, mi miatt nem látja a Kies a telefont? A Samu oldaláról a legfrissebb van feltéve, telepítés rendben lemegy, a program indul ha rádugom a telefont a gépre (természetesen a telefon kies módban) de nem látja csatlakoztatott készüléknek.
2 gépen van ugyanez, w8 x32 és x64, a káben alcatel telefoné, eddig minden eszköz működött vele, háttértárként a samu is.
Nekem is kint van fixen az óraikon és tegnap kicsit megbolondult, látszólag nem indított hívást de az mégis kiment, fogadni is lehett de a samu felől ez nem látszott, és a hívott fél csendet hallott.
-
rebi
csendes tag
válasz
farkasdine #239 üzenetére
ajnos nekem most jelent meg ez a hibajelenség & nem sikerült az összes törléssel megoldanom..Sőt..!
Ha lehet mondanom, még rosszabb a helyzetem, mert én ezt a duos telót használtan vettem és nem tudom a telefon kódot, amit a visszaállítások előtt kér. Szóval, nem tudom megcsinálni a resetet és örökké csilingel éjfélkor, mindaddig, amíg ki nem vágom az ablakon
-
rebi
csendes tag
Sajnos nekem most jelent meg ez a hibajelenség & nem sikerült az összes törléssel megoldanom..Sőt..!
Ha lehet mondanom, még rosszabb a helyzetem, mert én ezt a duos telót használtan vettem és nem tudom a telefon kódot, amit a visszaállítások előtt kér. Szóval, nem tudom megcsinálni a resetet és örökké csilingel éjfélkor, mindaddig, amíg ki nem vágom az ablakon
-
lhi
csendes tag
válasz
farkasdine #250 üzenetére
Üzenetek>Beállítások>Multimédia üzenetek>Fogadás beállítások? (Kb. egyszer használtam, akkor az üzenetben volt egy link, amire kattintottam, és le is töltötte a képet. De telenor.)
-
farkasdine
csendes tag
Most az a gondom vele, hogy amit küldenek mms-t nem jeleníti meg, pedig az előfizuhoz már aktiválva lett az mms szolg. és régebbi telefonokon nem is volt gond, jöttek-mentek az mms-k.Azt írja ki, hogy a sim kártyán l
kapcsoljam be az üzenet letöltést. Igen de hol?
Az egyik kártya voda s másik T-mobil. -
minifoximaxi
tag
Utolsó hozzászólásom ehhez a telóhoz, 1év+kb 1-2 hét után végleg behalt. A képernyő nem reagál, illetve néhény menüpontban igen (ahová a hard gombokkal el lehet jutni pl. hívott számok). Újraindításra és gyári visszaállításra sem reagál, bár néha néhány percre jó (nem jöttem rá mikor miért) utána napokig ismét rossz, hiába csinálok vele bármit. Sajnálom, mert egyébként szerettem, de így használhatatlan
Alkatrésznek eladó (karcmentes)!
-
Pedro85
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy Samsung 8GB-os memóriakártyát, de nem ismeri fel a telefon. Nektek volt valamilyen problémátok a memóriabővítéssel?
-
farkasdine
csendes tag
OK. Kössz. Most egy másik kérdés. Jó sokat elszórakáztam vele, szépen létre hoztam a lejátszási listákat, hozzáadtam a számokat.Utána közvetlen még rendben is volt minden, futottak a zenék szépen, most meg másnap újból akarom hallgatni eltűntek a számok a lejátszási listákból. A listák címe meg van, de üres mind? Mit csináljak, hogy meg is jegyezze őket, ha már egyszer ennyit "szenvedtem" vele? Pedig se az aksit se a memókártyát nem bántottam, még a telefon se kapcsolt ki
-
Devil84
csendes tag
válasz
farkasdine #244 üzenetére
Szerintem érdemes az ID3 tag-eket rendbe tenni, mert azok alapján listázza a telefon a zenelejátszóban a file-okat. Gyakran előfordult - amig rá nem jöttem - hogy nem találtam bizonyos mp3 file-okat vagy albumokat.....
Lehet csak én voltam béna?
-
farkasdine
csendes tag
válasz
minifoximaxi #243 üzenetére
Köszi!
Próbálkozom, csak az albumoknál nem az én általam összeállított albumok jelennek meg, hanem össze vissza (gondolom a letöltéseknél amiket megadott albumok címei, hogy az adott szám melyik albumból való) Szóval elszórakozok vele azt hiszem egy darabig.
De azért köszi. -
minifoximaxi
tag
válasz
farkasdine #242 üzenetére
Szia!
Szerintem neked erre van szükséged:
Zenék/Lejátszási listák/Egyebek/Új lejátszási lista/elnevezed/Ment
Ezután kijelölöd, azt írja "Nincs fájl", ekkor "Számok h.adása" és pl. Albumok, albumot kiválasztod és legfelül az "Összes kijelölése".
-
farkasdine
csendes tag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehetne a zenelejátszó lejátszási listájába betenni az én általam összeválogatott mappákat? Úgy hogy ne egyesével kellene kijelölnöm a számokat és hozzáadni a listához? Ha fájl kezelőbe indítom a lejátszást akkor meg nem játsza folyamatosan sorba a számokat hanem egyesével indítanom kell.
Ha az albumokat jelölöm ki akkor meg az összes mappából szedi ki a számokat, nem az én általam létrehozott albumokat. -
farkasdine
csendes tag
válasz
minifoximaxi #240 üzenetére
OK! Legközelebb ha előjönne ez a probléma ezt fogom tenni
-
minifoximaxi
tag
válasz
farkasdine #239 üzenetére
Igen, ez másnak is megoldotta a problémát mindaddig, ameddig nem állítottak be új ébresztőt...
Nekem még sosem ébresztett éjfélkor, de ébresztő használat után a vekker gyakran kint marad, és ezzel a "többet töröl" módszerrel sikerült eltüntetni. Ha ez megoldaná a problémát akkor mégiscsak egyszerűbb lenne mint állandóan ide-oda mentegetni és resetelni. -
farkasdine
csendes tag
válasz
minifoximaxi #238 üzenetére
Tegnap megcsináltam ezt:
A biztonsági mentést eléred a
Menü -> Beállítások -> Biztonságimentés-kezelő -> Biztonsági mentés
ezzel elmentheted a menüben szereplő tételeket a memória kártyára.Menü -> Beállítások -> Biztonságimentés-kezelő -> Helyreállít
ezzel visszaállíthatod a menüben szereplő tételeket a memória kártyára mentett adatokból.A hardreset (itt minden törlődik!):
Menü -> Beállítások -> Visszaállítás -> Teljes visszaállítás
Ez azt hiszem csak egyszerűen alaphelyzetbe hozza a készüléket:
Menü -> Beállítások -> Visszaállítás -> Alapbeáll. visszaállításaEltűnt a "vekker". Remélem nem ébreszt többet éjfélkor. Most várok
-
minifoximaxi
tag
válasz
farkasdine #237 üzenetére
Próbáljatok meg létrehozni egy új ébresztést, mentsétek el. Utána töröljétek, de a "Több" opciót válasszátok és az "Összes kijelölését", akkor is ha csak azt az időpontot látjátok amit az imént hoztatok létre. Elvileg eltűnik a vekker és remélhetőleg nem ébreszt ha kell ha nem.
-
farkasdine
csendes tag
Nekem is 2* csinálta már ezt az éjféli ébresztést. De teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor akar csilingelni éppen. Egyébként a képernyőn állandóan rajt van az óra szimbólum még akkor is ha nincs éppen beállítva semmi aktuális ébresztés sem.
-
TavaszKa
csendes tag
-
flesh
tag
Szerintem a mi kis butamobilunk nem fogja tudni.
Ajánlom elolvasni:
[Magyar opera blog] -
WD40
aktív tag
Sziasztok! Flash-hez elég neki a tudása? Pl. Operát ha felteszem rá, nem fogja leakasztani egy-egy flash weboldal?
-
wferry
csendes tag
Hy all !
a bejövő sms- eket is lehet szűrni
menü - üzenetek - bejövő posta - nyissuk meg azt az üzenetet amelyik küldőt tiltani akarjuk - egyebek - címek letiltása - ment
szűrés feloldása :
menü - uzenetek - beállítások - ált. beállítások - üzenetek tiltása - válasszuk ki amit már nem akarunk tiltani - egyebek - töröl
-
wferry
csendes tag
Hy all !
van a telcsiben szuper hivás szűrés
anélkül elutasítja a hívásokat , hogy kicsöngene
menü - beállitások - hívás - összeshívás - automatikus elutasítás
a szám nélküli hivásokat is el tudja utasítani , csak be kell jelölni az ismeretlen opciot
külön számokat is el tud utasítani csak ki kell választani a létrehoz - t és már lehet is írkálni a számokat , és kiválasztani az alabbiak közűl valamelyiket :
- pontosan ugyanaz
- ezzel kezdődik
- ezzel végződik
- belefoglaláshátha mást is erdekel
-
MightyHUN
csendes tag
http://www.wikitech.hu/mobil/2012/02/15/samsung-jonnek-a-ketkartyas-android-mobilok/
Ígéretes. Az Y pro nem tetszik a teljes billentyűzettel, de a sima Y és az ACE már annál inkább
-
minifoximaxi
tag
válasz
Gránátvirág #227 üzenetére
Szia!
Ne búsulj, nekem lassan 1 éve megvan a teló, nem is vagyok teljesen techno-analfabéta
, de nekem sem sikerült soha semmit lejátszani a netről. Böngészni tudok, ha nagyon muszáj, de semmi több. Ez a készülék nem is erre való, kár erőltetni. Amúgy összességében én is meg vagyok vele elégedve.
-
Gránátvirág
csendes tag
Sziasztok!
Nekem kb. 3 hónapja van Samsung Duos telefonom, nagyon megszerettem, de sajna a Youtube-ról nem tudok videókat letölteni.Eddig nem is nagyon akartam, csak gondoltam kipróbálom. Igazából csak menetrendet vagy híreket szoktam olvasni, de nekem hamar elfárad a szemem. Szóval kíváncsiságból akartam a Youtube-on videót nézni, de nem tölti be, azt írja ki, hogy a "Hálózat nem érhető el", van amikor DNS hibát jelez. Mondjuk nem is nagyon értek a telefonokhoz, de azért már elég jól tudom kezelni. Szóval, ha valaki tud segíteni azt megköszönném. (De ha lehet, olyan "szájbarágósan")
-
flesh
tag
válasz
Ákos1023 #223 üzenetére
A biztonsági mentést eléred a
Menü -> Beállítások -> Biztonságimentés-kezelő -> Biztonsági mentés
ezzel elmentheted a menüben szereplő tételeket a memória kártyára.Menü -> Beállítások -> Biztonságimentés-kezelő -> Helyreállít
ezzel visszaállíthatod a menüben szereplő tételeket a memória kártyára mentett adatokból.A hardreset (itt minden törlődik!):
Menü -> Beállítások -> Visszaállítás -> Teljes visszaállítás
Ez azt hiszem csak egyszerűen alaphelyzetbe hozza a készüléket:
Menü -> Beállítások -> Visszaállítás -> Alapbeáll. visszaállításaMég nem kellett nekem kipróbálni!
Ha jól tudom a névjegyeket nem teljesen állítja vissza, a képeket, meg a csengőhangokat nem teszi hozzá.
-
flesh
tag
válasz
Ákos1023 #221 üzenetére
A teljes resetet próbáltad?
masholnap nevű fórumozó is írta "csak a telefon teljes resetelése hatott."
-Valinas- nevű is írta "Csináltam egy hard resetet, és most jó."
Ha eddig nem tetted meg akkor tedd meg, de vigyázz minden beállítás, névjegyzék, sms el fog veszni! nem árt előtte egy backupot csinálni. -
Ákos1023
csendes tag
Hy all! láttam már taglaltátok az éjféli nem kívánatos ébresztést! nincs erre valami megoldás mert kezd az agyamra menni! Minden emlékeztető meg teendő kivan kapcsolva csak az ébresztő van beállítva 6-ra! de 0:00 kor is kelt!
ha valaki tud kérem segítsen!!
-
-Valinas-
senior tag
Eladó egy Samsung Champ Duos telefon, fél év garanciával, Invisible Shield fóliával az elején, megkímélt állapotban! Az árról megegyezhetünk! képekről és kérdésekről privátban!
-
minifoximaxi
tag
8 hónap után feladta az aksi, remélem csak az... Este feltöltöm, reggelre félig lemerül, anélkül hogy hozzányúlnék. Viszem szervízbe, kíváncsi vagyok kicserélik-e vita nélkül.
-
-
H_Gab80
csendes tag
válasz
Office-R #216 üzenetére
Nekem navi helyett gyári autós kihangosító a párosítandó eszköz. A lényeget tekintve a helyzet ugyanaz.
A widget gomb segítségévelbemegyek a menübe és a következők vannak beállítva:
Egyebek-en belül:
1, legyen engedélyezve,
2, Beállításoknál:
- Bluetooth: bekapcsolva
- Fájlátvitel jelzése: bekapcsolva
- Saját tel. láthatósága: Mindig bekapcsolva.
Nekem így működik. Központi zár nyitására automatikusan kapcsolódik, zárásra kikapcsolódik; ahogy kell, ahogy tette a D780 is (mondjuk az talán egy fokkal jobban, mert az stabilabb volt, ez meg NÉHA szétkapcsol. Nagyon néha.). -
Office-R
csendes tag
Sziasztok !
Iránymutatásaitok alapján a gyorsgomb létrehozásával végre ki tudtam tenni a widgetek közé a Bluetooth-t.
De...
Az a probléma, hogy nem tudom úgy ki és bekapcsolni, mint pl. a WIFI-t. (amit egyébként valamiért nem találok a gyorsgombokkal kitehető listában)
Ha a navi érzékeli a korábban párosított telót - bekapcsolt bluetooth-al, akkor automatikusan kapcsolódik vele. Azonban hiába nyitom meg a mostmár widgettel indítható bluetooth-t és választom ki a a listából a navit, ott az "a Bluetooth nincs aktiválva. Aktiválja?" kérdés jelenik meg. Ha igent bök az ember akkor bekapcsolódik és keresni kezdi a navit. Ha nincs meg, újrapróbálhatom. Ha nem szeretném újrapróbálni, akkor ettől függetlenül a bluetooth bekapcsolva marad, és csak az ismételten megnyomott widgetre, majd az egyebek-beállítások-bluetooth gombra nyomva lehet kikapcsolni. De hát éppen ez lenne a cél, hogy a már bekapcsolt bluetooth-al működő telót lásson a navi és arra egyből rácuppanjon !! Számomra ez azért furcsa mert előtte egy SE telóm volt (van) ahol a bluetooth-t egyszerűen be és ki lehetett kapcsolni attól függetlenül hogy meg kellett adnom külön hogy mihez szeretnék csatlakozni. (navi, egy másik teló, stb)
Tehát az a kérdésem, hogy tudtok-e egy egyszerűbb ki és bekapcsolási módot a bluetooth használatához, vagy minden esetben így kell végigzongorázni a lépéseket? -
H_Gab80
csendes tag
válasz
el.mariachi #213 üzenetére
Sajnálom, de én a zenelejátszót egyáltalán nem használom. Vagy rádió, vagy Youtube
.
-
el.mariachi
csendes tag
Sziasztok!
A zenelejátszó az őrületbe kerget...
Hogy lehetne rávenni a telót, hogy a zenéket ne ABC sorrendben, hanem sorszám szerint rendezve játssza le. Mások nem problémáztak ezen, szóval lehet én vagyok a béna? -
flesh
tag
Válasz:
1. Szerintem sehogy.
2. Először is csatlakozz wi-fi-n keresztül az internethez. Ez biztos könnyen fog menni.
Utána Menü > Internet bejön a böngésző, a jobb alsó sarokban a papír vagy levél alakú ikon kiválasztása ott Beállítások > Internetprofilok itt fel lesz sorolva az összes kapcsolat tipus, beleértve a wi-fi-t is. Itt kiválasztod a megfelelő kapcsolatot majd mentés.
(ezt csak legelőször kell megcsinálni, vagyis amikor más kapcsolaton keresztül akarsz kapcsolódni)
Teljesen kilépsz majd Menü > google > Levelezés,
megkérdezi: Kapcsolódik az internetre? Igen.
Betöltődik a böngésző a g-mail oldalával, ott belépsz és használod -
H_Gab80
csendes tag
Két kérdés a készülékkel kapcsolatban:
1, Hogyan lehet rávarázsolni iwiw widget-et. Facebook, Twitter van, viszont az új mostani telefonleírások már említik az iwiw-et is.
2, Gmail fiókot hogyan lehet használni úgy, hogy ne akarja az adatkapcsolatot, hanem csak wifiről?
Aki tud segíteni, annak előre is köszönöm. És persze nagyon szívesen az előttem szólónak. -
-
H_Gab80
csendes tag
válasz
Office-R #204 üzenetére
Valóban, a Bluetooth-t ki tudod tenni.
Ami nekem nem tesztik, hogy a gyári autós kihangosítóhoz egy kis késéssel kapcsolódik. Pontosabban: a felkapcsolódás gyorsan megy, azonnal érzékeli az autót, de hívás fogadáskor, vagy indításkor késlekedik a kihangosítás. Például: jön a bejövő, elkezd csenegeni a telefon, és az autó kihangosítója csak pl. a második-harmadik csengéskor kezd csengeni, azaz felvenni is csak akkor lehet. Ugyanez kimenőnél: hívok egy számot, és van úgy, hogy nem is hallom az amúgy létrejövő kicsengést, hanem rögtön beköszön a hívott fél.
Hívás befejezése: kinyomom a hívást a beszélgetés végén, megszakad a vonal a telefonon, de az autós kihangosító még nem szakítja meg, és megy még pár (akár 10) másodpercet a hívás. Ilyenkor nem megy a rádió, stb.
Amitől biztos vagyok, hogy nem az autóé a gáz, hogy a D780 tökéletesen működött, azonnal reagált mindenre, és apám C6112-ese is kifogástalan a hasonló gyártmányú autójánál.
Megoldás szerintetek? -
Office-R
csendes tag
Sziasztok !
Arra tudtok valami megoldást, hogy lehet a bekapcsolt bluetooth-ból röviden kilépni?
Mert nekem nem igazán akar összejönni ez a mutatvány. Elég gyakran hangosítom ki a navival, és amikor kikapcsolnám, mindig harcolok vele.
Nem is értem, hogy pl. miért nem lehet a widgetek közé kitenni a bluetooth-t, és onnan kapcsolgatni ha szükséges. -
wferry
csendes tag
... ami lemaradt
hivás közben csak a bal felső sarokban látszik a kis ikonon , hogy melyik kártyáról van a bejövő hívás
majd , ha még eszembe jut valami erdemleges azt is leirom...
-
wferry
csendes tag
Hy all
2 hete vettem egy ilyen telefont és megosztom saját véleményem egy samsung d880 - hoz viszonyítva mert azt cseréltem le egy samsung 2652w - re
kisebb ; könnyebb ; hosszabb készenléti idő ; nagyobb micro SD - t fogad ; több ébresztő jelzés létrehozása ; bluetooth chat ; wi-fi ( AES - re könnyen felcsatlakozik , lehet is netezni szépen wi - fi - n keresztűl ); szabványos usb csati ;szabványos jack csatlakozó ; sim kártyák tetszőleges ki - be kapcsolhatósága a telefon újraindítása nélkül ; fájlok mappában sokkal könnyebb , és egyértelműbb a váltás a telefonmemória , és az sd kártya közt ; a nem éppen pici ujjaimal is könnyen kezelhető az érintőképernyő , és sms - t is gyorsan lehetírni
nem olvassa a txt fileokat ( d880 tudta) , gyengébb fényképező ( a felbontással meg lehetne barátkozni ... ha autofocus-os lenne ) , gyengébb filmfelvevő , számolgép csak alapműveletes és memoria sincs ( d880 - ba egy rendes tudományos számológép volt ) ,
naplókba megjelenik a fogadott sms- is ami számomra zavaró ; widget - re kiteszem a naptárt , és hiányzik , hogy nincs hét jelőlés , az óra a felső sarokban van , és nincs jelőlve , hogy melyik sim melyik hálozatra csatlakozik ( ezt pedig tudta a d880) ; névjegyek végignézése elég nehéz számomra( vagy sikeresen végiggörgetem a nagyrészét egy mozdulattal , vagy megjelenik az éppen megnyomott bejegyzés) lehet ezt később megszokom , vagy megtanulom jobban használni ; a rádióba jó lett volna rds ( mondjuk amennyit használom az se tünne fel , ha nincs benne rádió ) ; wi - fi - és internet részemről nincs kihasználva , mert netezésre számomra még egy netbook is kicsi a 10 - es kijelzője miatt
szerintem összességében jobb , mint a d880
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest