Új hozzászólás Aktív témák
-
Office-R
csendes tag
Sziasztok !
Iránymutatásaitok alapján a gyorsgomb létrehozásával végre ki tudtam tenni a widgetek közé a Bluetooth-t.
De...
Az a probléma, hogy nem tudom úgy ki és bekapcsolni, mint pl. a WIFI-t. (amit egyébként valamiért nem találok a gyorsgombokkal kitehető listában)
Ha a navi érzékeli a korábban párosított telót - bekapcsolt bluetooth-al, akkor automatikusan kapcsolódik vele. Azonban hiába nyitom meg a mostmár widgettel indítható bluetooth-t és választom ki a a listából a navit, ott az "a Bluetooth nincs aktiválva. Aktiválja?" kérdés jelenik meg. Ha igent bök az ember akkor bekapcsolódik és keresni kezdi a navit. Ha nincs meg, újrapróbálhatom. Ha nem szeretném újrapróbálni, akkor ettől függetlenül a bluetooth bekapcsolva marad, és csak az ismételten megnyomott widgetre, majd az egyebek-beállítások-bluetooth gombra nyomva lehet kikapcsolni. De hát éppen ez lenne a cél, hogy a már bekapcsolt bluetooth-al működő telót lásson a navi és arra egyből rácuppanjon !! Számomra ez azért furcsa mert előtte egy SE telóm volt (van) ahol a bluetooth-t egyszerűen be és ki lehetett kapcsolni attól függetlenül hogy meg kellett adnom külön hogy mihez szeretnék csatlakozni. (navi, egy másik teló, stb)
Tehát az a kérdésem, hogy tudtok-e egy egyszerűbb ki és bekapcsolási módot a bluetooth használatához, vagy minden esetben így kell végigzongorázni a lépéseket? -
Office-R
csendes tag
Sziasztok !
Arra tudtok valami megoldást, hogy lehet a bekapcsolt bluetooth-ból röviden kilépni?
Mert nekem nem igazán akar összejönni ez a mutatvány. Elég gyakran hangosítom ki a navival, és amikor kikapcsolnám, mindig harcolok vele.
Nem is értem, hogy pl. miért nem lehet a widgetek közé kitenni a bluetooth-t, és onnan kapcsolgatni ha szükséges. -
Office-R
csendes tag
Szia !
Nekem a navin keresztül tök jól működik a Bluetooth-os kihangosítóval. Ami a NOKIA- s cuccuokat illeti, bluetooth-os fülessel már próbáltam és ment, - javításra volt nálam - de külön kihangosítóval még nem. Szerintem a külön kihangosítónak is tudnia kell azt, amit egy kis füles tud. -
Office-R
csendes tag
Köszi a prg linkeket, és a többit. Egyenlőre az adatkábel beszerzésnél tartok, de amint megvan nekiesek.
Számomra eddig bejön a kütyü, nem tudom ti hogy vagytok vele.
A Samsung Apps nekem wifi-vel nem akar megnyitni, a csomagkapcsoltra kérdez. Mivel nem kívánok horror számlát, nem engedtem.
Valaki már próbálta ? -
Office-R
csendes tag
Köszi, már rádöbbentem. Rutintalan módon nem görgettem a lap aljára Sajnos nem tudtam előbb ezt megírni, mert mint kiderült a routeremmel is gondok voltak. Mindenesetre köszi a gyors segítséget.
Apropó.segítség.
Olvastam az előzőekben, hogy erre a telóra is lehet Maps-et és mini opera-t varázsolni. Megköszönném, ha fel tudnátok homályosítani, hogy milyen módon.
Még egyszer köszönöm a válaszod.
Üdv -
Office-R
csendes tag
Sziasztok !
Beújítottam én is egy ilyen telót, de a Wifi-vel gondom van. A routeremen MAC-szűrés van, és a telón nem tudom elővarázsolni a MAC address-t. A nem túl olvasmányos használatiból nemigen derül ki.
Lécci segítsetek !
Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest