- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkasdine
csendes tag
Most az a gondom vele, hogy amit küldenek mms-t nem jeleníti meg, pedig az előfizuhoz már aktiválva lett az mms szolg. és régebbi telefonokon nem is volt gond, jöttek-mentek az mms-k.Azt írja ki, hogy a sim kártyán l
kapcsoljam be az üzenet letöltést. Igen de hol?
Az egyik kártya voda s másik T-mobil. -
farkasdine
csendes tag
OK. Kössz. Most egy másik kérdés. Jó sokat elszórakáztam vele, szépen létre hoztam a lejátszási listákat, hozzáadtam a számokat.Utána közvetlen még rendben is volt minden, futottak a zenék szépen, most meg másnap újból akarom hallgatni eltűntek a számok a lejátszási listákból. A listák címe meg van, de üres mind? Mit csináljak, hogy meg is jegyezze őket, ha már egyszer ennyit "szenvedtem" vele? Pedig se az aksit se a memókártyát nem bántottam, még a telefon se kapcsolt ki
-
farkasdine
csendes tag
válasz
minifoximaxi #243 üzenetére
Köszi!
Próbálkozom, csak az albumoknál nem az én általam összeállított albumok jelennek meg, hanem össze vissza (gondolom a letöltéseknél amiket megadott albumok címei, hogy az adott szám melyik albumból való) Szóval elszórakozok vele azt hiszem egy darabig.
De azért köszi. -
farkasdine
csendes tag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehetne a zenelejátszó lejátszási listájába betenni az én általam összeválogatott mappákat? Úgy hogy ne egyesével kellene kijelölnöm a számokat és hozzáadni a listához? Ha fájl kezelőbe indítom a lejátszást akkor meg nem játsza folyamatosan sorba a számokat hanem egyesével indítanom kell.
Ha az albumokat jelölöm ki akkor meg az összes mappából szedi ki a számokat, nem az én általam létrehozott albumokat. -
farkasdine
csendes tag
válasz
minifoximaxi #240 üzenetére
OK! Legközelebb ha előjönne ez a probléma ezt fogom tenni
-
farkasdine
csendes tag
válasz
minifoximaxi #238 üzenetére
Tegnap megcsináltam ezt:
A biztonsági mentést eléred a
Menü -> Beállítások -> Biztonságimentés-kezelő -> Biztonsági mentés
ezzel elmentheted a menüben szereplő tételeket a memória kártyára.Menü -> Beállítások -> Biztonságimentés-kezelő -> Helyreállít
ezzel visszaállíthatod a menüben szereplő tételeket a memória kártyára mentett adatokból.A hardreset (itt minden törlődik!):
Menü -> Beállítások -> Visszaállítás -> Teljes visszaállítás
Ez azt hiszem csak egyszerűen alaphelyzetbe hozza a készüléket:
Menü -> Beállítások -> Visszaállítás -> Alapbeáll. visszaállításaEltűnt a "vekker". Remélem nem ébreszt többet éjfélkor. Most várok
-
farkasdine
csendes tag
Nekem is 2* csinálta már ezt az éjféli ébresztést. De teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor akar csilingelni éppen. Egyébként a képernyőn állandóan rajt van az óra szimbólum még akkor is ha nincs éppen beállítva semmi aktuális ébresztés sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Drón topik
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest