Új hozzászólás Aktív témák
-
flesh
tag
válasz
Ákos1023 #223 üzenetére
A biztonsági mentést eléred a
Menü -> Beállítások -> Biztonságimentés-kezelő -> Biztonsági mentés
ezzel elmentheted a menüben szereplő tételeket a memória kártyára.Menü -> Beállítások -> Biztonságimentés-kezelő -> Helyreállít
ezzel visszaállíthatod a menüben szereplő tételeket a memória kártyára mentett adatokból.A hardreset (itt minden törlődik!):
Menü -> Beállítások -> Visszaállítás -> Teljes visszaállítás
Ez azt hiszem csak egyszerűen alaphelyzetbe hozza a készüléket:
Menü -> Beállítások -> Visszaállítás -> Alapbeáll. visszaállításaMég nem kellett nekem kipróbálni!
Ha jól tudom a névjegyeket nem teljesen állítja vissza, a képeket, meg a csengőhangokat nem teszi hozzá.
-
flesh
tag
válasz
Ákos1023 #221 üzenetére
A teljes resetet próbáltad?
masholnap nevű fórumozó is írta "csak a telefon teljes resetelése hatott."
-Valinas- nevű is írta "Csináltam egy hard resetet, és most jó."
Ha eddig nem tetted meg akkor tedd meg, de vigyázz minden beállítás, névjegyzék, sms el fog veszni! nem árt előtte egy backupot csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest