- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro85
csendes tag
válasz
-Valinas- #85 üzenetére
Ha webshopból rendelted az áru átvételét követő 8 napon belül élhetsz elállási jogoddal, ez azt jelenti, hogyha sérülésmentes a készülék és az eredeti csomagolásában visszaküldöd akkor kötelesek visszafizetni a vételárat. Ha hagyományos üzletben vetted nem tudom pontosan mi a helyzet, szerintem a 3nap és csere az biztos.
A telefonálás az milyen vele? Praktikus tényleg?
-
TSZoli
csendes tag
válasz
-Valinas- #71 üzenetére
Még nem volt időm próbálgatni, nekem eddig 5230 volt, van + corby. Ezekhez képest a felület kezelése k... gyors. Csak egyszerűen nem tudok kapcsolódni a pc-hez vele. Egyfolytában azt mondja nem regisztrált a készülék. A névjegyzékem kellene áttölteni rá és ki tudnám próbálni a telefon részét is, de szenvedek. Ráadásul az usb megint valami samu verzió lehet mert eggyik itthon található mini usb sem kompatibilis vele. Még jó, hogy van usb szabvány
Ja!: összeszerelés: jó. hangminőség a szokásos, fülessel nagyon szépen szól. Kihangosítva nem zizeg, és nem is torzít.
-
Tig123
csendes tag
válasz
-Valinas- #67 üzenetére
Szia!
Nem vagyok benne biztos,hogy jó választás.Én vagy két napja megvettem,de este visszavittem ,mert nem úgy kezeli a két kártyát ahogy kéne.Pl. a huszason beszéltem a vodás nem csöngött ki a hívónak és az én telefonom se jelezte/ tök süket volt/,de fordítva is igaz volt,sajna.Azt mondták,lehet hibás a készülék,visszavették.Úgyhogy én se tudom,próbálkozzak-e újra vele,pedig tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest