Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
Csináltam egy hard resetet, és most jó. Remélem ez így is marad.
Egyébként egy nagyon pofás kis telefon, aki tudja, hogy mit vesz, az biztosan elégedett lesz. Én Androidról tértem "vissza", tehát még kissé furcsa, de majd megszokom...
Minden teljesen okés ezzel a telefonnal, leszámítva ezt a zűrt a wifivel, ami egyébként az előzőek alapján nem egy nagy eresztés...mindegy, aki ezért veszi meg, az ne ezért vegye...Tehát összességében én is elégedett vagyok vele. A telefonálás nagyon praktikus!
-
törölt tag
mit takar az a nem megbízható? én kb. 2,5, apám meg asszem már vagy 3 éve használ dual simes telót. ő már a kezdetekkor is samut vett, én csak bazári myphone-okat.
kb. annyi panasz volt eddig hívó oldalon, h az egyik májfón visszhangzott.
zökkenőmentességről: én a két dedikált hívógombot jobban kedveltem, az oldalváltó ezen kényelmetlen helyen van, és 2-3 mp, mire váltás után hívhat ez ember. de kb. ennyi.
az előbbiekben tárgyalt mi van ha az egyik simen beszéleken (ami egyéni érzékenység meg telefon és gondolom szolgáltató függő) kívül aki szerint a dual sim nem kiforrott, és 1 helyett 2 telefont javasol, annak gyanítom fingja nincs miről beszél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest