- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
minifoximaxi
tag
Utolsó hozzászólásom ehhez a telóhoz, 1év+kb 1-2 hét után végleg behalt. A képernyő nem reagál, illetve néhény menüpontban igen (ahová a hard gombokkal el lehet jutni pl. hívott számok). Újraindításra és gyári visszaállításra sem reagál, bár néha néhány percre jó (nem jöttem rá mikor miért) utána napokig ismét rossz, hiába csinálok vele bármit. Sajnálom, mert egyébként szerettem, de így használhatatlan
Alkatrésznek eladó (karcmentes)!
-
minifoximaxi
tag
válasz
farkasdine #242 üzenetére
Szia!
Szerintem neked erre van szükséged:
Zenék/Lejátszási listák/Egyebek/Új lejátszási lista/elnevezed/Ment
Ezután kijelölöd, azt írja "Nincs fájl", ekkor "Számok h.adása" és pl. Albumok, albumot kiválasztod és legfelül az "Összes kijelölése".
-
minifoximaxi
tag
válasz
farkasdine #239 üzenetére
Igen, ez másnak is megoldotta a problémát mindaddig, ameddig nem állítottak be új ébresztőt...
Nekem még sosem ébresztett éjfélkor, de ébresztő használat után a vekker gyakran kint marad, és ezzel a "többet töröl" módszerrel sikerült eltüntetni. Ha ez megoldaná a problémát akkor mégiscsak egyszerűbb lenne mint állandóan ide-oda mentegetni és resetelni. -
minifoximaxi
tag
válasz
farkasdine #237 üzenetére
Próbáljatok meg létrehozni egy új ébresztést, mentsétek el. Utána töröljétek, de a "Több" opciót válasszátok és az "Összes kijelölését", akkor is ha csak azt az időpontot látjátok amit az imént hoztatok létre. Elvileg eltűnik a vekker és remélhetőleg nem ébreszt ha kell ha nem.
-
minifoximaxi
tag
válasz
Gránátvirág #227 üzenetére
Szia!
Ne búsulj, nekem lassan 1 éve megvan a teló, nem is vagyok teljesen techno-analfabéta
, de nekem sem sikerült soha semmit lejátszani a netről. Böngészni tudok, ha nagyon muszáj, de semmi több. Ez a készülék nem is erre való, kár erőltetni. Amúgy összességében én is meg vagyok vele elégedve.
-
minifoximaxi
tag
8 hónap után feladta az aksi, remélem csak az... Este feltöltöm, reggelre félig lemerül, anélkül hogy hozzányúlnék. Viszem szervízbe, kíváncsi vagyok kicserélik-e vita nélkül.
-
minifoximaxi
tag
Időközben vettünk egy C3322-t is, a szoftver kb. ugyanaz, eltekintve az érintőképernyős dolgoktól. Őszintén, ha a C3322-ben is lenne WiFi, én most azt választanám.
-
minifoximaxi
tag
válasz
szisziisti #195 üzenetére
Igen tudom, áprilisban témázgattunk erről, de ki tudja, azóta hátha....
-
minifoximaxi
tag
Sziasztok!
Esetleg talált már valaki rátölthető témákat a bőséges gyári kínálat (2) mellé?
Lehet hogy utólag nem is lehet témát tenni rá? -
minifoximaxi
tag
válasz
szisziisti #181 üzenetére
Szia!
Itt tudod törölni:
Beállítások/Hívás/Összes hívás/Automatikus elutasítás
-
minifoximaxi
tag
válasz
MightyHUN #126 üzenetére
Kb. 4 hónapja használom, sosem indult újra. Éjszaka is bekapcsolva hagyom, eddig talán 2x kapcsoltam ki, amikor valamiért kivettem az aksit.
Kiegészítő infó, sokan kérdezik mi van akkor, ha az egyik számon beszélsz és a másikat hívják:
Ma volt olyan, hogy dumáltam a Telenoros számon, párom hívott a T-Mobilon, én semmit nem vettem észre, de kb 1/2 óra múlva kaptam SMS-t a T-től, hogy 2x hívott. Őt rögtön sípolással hangpostára rakta.
-
minifoximaxi
tag
Szerintem meg semmivel sem rosszabb vagy csúnyább, mint a többi samu...
Ha átlagosan 1-2 évente cseréled a telefonodat, akkor felesleges drágábbat venni, feltéve persze, hogy a tudása kielégíti az igényeidet. Ár-érték arányban szerintem az egyik legjobb a mezőnyben, főleg ha csak a DUAL SIM-eseket nézzük. Ha beleolvasol a B7722 fórumba, hát nem mondhatni hogy teljes az elégedettség a tulajok és volt tulajok táborában. Én biztosan nem adnék érte annyit amennyibe kerül! Ha jól tudom, Magyarországon nem is került hivatalosan forgalomba, a magyarítása tele van bugokkal.
Kb. ugyanannyi pénzért, hamarosam Android alapú dual simeseket fognak forgalmazni.
Persze kinek a pap, kinek a paplan -
minifoximaxi
tag
válasz
Thocy a ZAGY #94 üzenetére
Google Maps 2.3.2 tökéletesen fut rajta, itthon próbáltam Wifi-vel. A 3.0.2 túl nagy neki, nem lehet telepíteni.
-
minifoximaxi
tag
kb.5 percig szórakoztam vele QWERY-n stylus-al. QWERTY-hez egy felnőtt ember ujja szerintem nagy. Telefonbillentyűn el lehet találni a betűket stylus nélkül is, de ott meg nem mindíg sikerül pont annyiszor megnyomni ahányszor kell...
Opera mini 6 rendesen megjeleníti az oldalakat, normálisan tördel. -
minifoximaxi
tag
Sziasztok!
Megnéznétek, hogy nektek lejátszik-e videót az m.youtube-ról? Nekem nem akar sem a gyári sem Opera böngivel, igaz csak Wifin próbáltam, de ez elvileg mind1. Egyébként nekem ez az első dual-om, összességében elégedett vagyok vele. Talán 1 kicsit lehetne hangosabb a telefonhangszóró, de lehet hogy én vagyok kicsit süketEzt a hsz-t is a telóról írom, nem mazochizmus, cak teszt!
-
minifoximaxi
tag
Ha az egyiken beszélsz, akkor a másik kártya nem elérhető. Ilyenkor a hívásátirányítás menüben megadott szabályok lépnek életbe. Ott lehet beállítani mi történjen a következő esetekben:
-Mindíg
-Ha foglalt
-Ha nem válaszol
-Ha nem elérhetőAz SMS-t nem tudom, az bizonyára szolgáltató függő.
-
minifoximaxi
tag
"Viszont a böngésző csapnivaló, még a mobilra optimalizált oldalak betöltésére sem képes, túl nagy oldalméret hibával kihal, ami elég csúf dolog. Opera Mini letöltése javasolt azoknak, akik tényleg böngetni szeretnének QVGA kijelzőn."
Valaki kipróbálta már rajta az Opera Minit? Azzal is behal?
-
minifoximaxi
tag
Kösz a tesztet! A jobb-és a bal oldal nem keveredett össze az elején a gomboknál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest