- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebi
csendes tag
válasz
farkasdine #239 üzenetére
ajnos nekem most jelent meg ez a hibajelenség & nem sikerült az összes törléssel megoldanom..Sőt..!
Ha lehet mondanom, még rosszabb a helyzetem, mert én ezt a duos telót használtan vettem és nem tudom a telefon kódot, amit a visszaállítások előtt kér. Szóval, nem tudom megcsinálni a resetet és örökké csilingel éjfélkor, mindaddig, amíg ki nem vágom az ablakon
-
lhi
csendes tag
válasz
farkasdine #250 üzenetére
Üzenetek>Beállítások>Multimédia üzenetek>Fogadás beállítások? (Kb. egyszer használtam, akkor az üzenetben volt egy link, amire kattintottam, és le is töltötte a képet. De telenor.)
-
Devil84
csendes tag
válasz
farkasdine #244 üzenetére
Szerintem érdemes az ID3 tag-eket rendbe tenni, mert azok alapján listázza a telefon a zenelejátszóban a file-okat. Gyakran előfordult - amig rá nem jöttem - hogy nem találtam bizonyos mp3 file-okat vagy albumokat.....
Lehet csak én voltam béna?
-
minifoximaxi
tag
válasz
farkasdine #242 üzenetére
Szia!
Szerintem neked erre van szükséged:
Zenék/Lejátszási listák/Egyebek/Új lejátszási lista/elnevezed/Ment
Ezután kijelölöd, azt írja "Nincs fájl", ekkor "Számok h.adása" és pl. Albumok, albumot kiválasztod és legfelül az "Összes kijelölése".
-
minifoximaxi
tag
válasz
farkasdine #239 üzenetére
Igen, ez másnak is megoldotta a problémát mindaddig, ameddig nem állítottak be új ébresztőt...
Nekem még sosem ébresztett éjfélkor, de ébresztő használat után a vekker gyakran kint marad, és ezzel a "többet töröl" módszerrel sikerült eltüntetni. Ha ez megoldaná a problémát akkor mégiscsak egyszerűbb lenne mint állandóan ide-oda mentegetni és resetelni. -
minifoximaxi
tag
válasz
farkasdine #237 üzenetére
Próbáljatok meg létrehozni egy új ébresztést, mentsétek el. Utána töröljétek, de a "Több" opciót válasszátok és az "Összes kijelölését", akkor is ha csak azt az időpontot látjátok amit az imént hoztatok létre. Elvileg eltűnik a vekker és remélhetőleg nem ébreszt ha kell ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest