- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flesh
tag
válasz
MightyHUN #129 üzenetére
Teljesen ugyanúgy nem fog működni, valószinű hogy spóroltak az anyaggal és nem teljesen két telefon van benne, a vége+antenna lehet csak egy van benne ? gondolom.
"Ha azon a számon hívnak, amin éppen beszélek, akkor a hívónak foglaltat jelez, "
Aktiváld a szolgáltatónál a hívásvárakoztatást!! akkor a hívónak ki fog csengeni, neked meg pityenteni fog!
[link]Hívásvárakoztatás-beállítások
A készüléken történő aktiválás általános, minden készülékre érvényes módja
* gomb, 43, # gomb, hívásindítás gombA készüléken történő törlés általános, minden készülékre érvényes módja
* gomb, 43, # gomb, hívásindítás gombA szolgáltatás állapot-ellenőrzésének (bekapcsolt állapotban van-e) minden készülékre érvényes módja:
* gomb, # gomb, 43, # gomb, hívásindítás gombFontos hogy a Hívástartás és Hívásvárakoztatás szolgáltatások együtt használatosak.
"ha a másik számon, akkor nem elérhető géphangot kap."
Aktiváld a hívásértesítőt és kapsz róla sms értesítést.
[link]Csak ha nem rejtett számról hívnak.
Ezek Telenorra értendők, de mindegyik szolgáltatónál vannak ilyen lehetőségek.
-
flesh
tag
válasz
MightyHUN #126 üzenetére
Nem számít milyen szolgáltató kártyája van benne, amíg az egyiken beszél a másik addig nem elérhető!
Az hogy pityegett, meg nálad kicsengett, akkor ahhoz a számhoz tartozik aktív hívásvárakoztatás! A hívott fél beszélgetés közben hallja, hogy mégegy hívása van (pittyegés) a hívó fél ebből semmit nem vesz észre, rendesen kicseng. -
minifoximaxi
tag
válasz
MightyHUN #126 üzenetére
Kb. 4 hónapja használom, sosem indult újra. Éjszaka is bekapcsolva hagyom, eddig talán 2x kapcsoltam ki, amikor valamiért kivettem az aksit.
Kiegészítő infó, sokan kérdezik mi van akkor, ha az egyik számon beszélsz és a másikat hívják:
Ma volt olyan, hogy dumáltam a Telenoros számon, párom hívott a T-Mobilon, én semmit nem vettem észre, de kb 1/2 óra múlva kaptam SMS-t a T-től, hogy 2x hívott. Őt rögtön sípolással hangpostára rakta.
-
MightyHUN
csendes tag
válasz
MightyHUN #125 üzenetére
Megvettem
Bár nem én használom, pár tapasztalat:
Tegnap a készülék nyomogatása közben újraindult a készülékTapasztalt ilyet valaki? Még benne vagyok a 3 napban, szóval lehet cseréltetem...
Két telenoros sim van benne. Mikor a másodlagos simen beszélt a feleségem, és hívtam az elsődlegest, akkor nekem a hívott fél nem volt elérhető. Ha a másodlagost hívtam, akkor neki jelzett pittyegéssel, nekem meg kicsöngött. Az hogy volt-e nem fogadott hívás, már nem néztük megMa éjjel produkált egy érdekeset: egy ébresztés van beállítva minden hétköznap 5:45-re, ezzel szemben éjfélkor elkezdett csörömpölni.
Nem tudtam rájönni miért... A reggeli ébresztést rendben végrehajtotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest