- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
flesh
tag
Szerintem a mi kis butamobilunk nem fogja tudni.
Ajánlom elolvasni:
[Magyar opera blog] -
flesh
tag
válasz
Ákos1023 #223 üzenetére
A biztonsági mentést eléred a
Menü -> Beállítások -> Biztonságimentés-kezelő -> Biztonsági mentés
ezzel elmentheted a menüben szereplő tételeket a memória kártyára.Menü -> Beállítások -> Biztonságimentés-kezelő -> Helyreállít
ezzel visszaállíthatod a menüben szereplő tételeket a memória kártyára mentett adatokból.A hardreset (itt minden törlődik!):
Menü -> Beállítások -> Visszaállítás -> Teljes visszaállítás
Ez azt hiszem csak egyszerűen alaphelyzetbe hozza a készüléket:
Menü -> Beállítások -> Visszaállítás -> Alapbeáll. visszaállításaMég nem kellett nekem kipróbálni!
Ha jól tudom a névjegyeket nem teljesen állítja vissza, a képeket, meg a csengőhangokat nem teszi hozzá.
-
flesh
tag
válasz
Ákos1023 #221 üzenetére
A teljes resetet próbáltad?
masholnap nevű fórumozó is írta "csak a telefon teljes resetelése hatott."
-Valinas- nevű is írta "Csináltam egy hard resetet, és most jó."
Ha eddig nem tetted meg akkor tedd meg, de vigyázz minden beállítás, névjegyzék, sms el fog veszni! nem árt előtte egy backupot csinálni. -
flesh
tag
Válasz:
1. Szerintem sehogy.
2. Először is csatlakozz wi-fi-n keresztül az internethez. Ez biztos könnyen fog menni.
Utána Menü > Internet bejön a böngésző, a jobb alsó sarokban a papír vagy levél alakú ikon kiválasztása ott Beállítások > Internetprofilok itt fel lesz sorolva az összes kapcsolat tipus, beleértve a wi-fi-t is. Itt kiválasztod a megfelelő kapcsolatot majd mentés.
(ezt csak legelőször kell megcsinálni, vagyis amikor más kapcsolaton keresztül akarsz kapcsolódni)
Teljesen kilépsz majd Menü > google > Levelezés,
megkérdezi: Kapcsolódik az internetre? Igen.
Betöltődik a böngésző a g-mail oldalával, ott belépsz és használod -
flesh
tag
válasz
szisziisti #169 üzenetére
Igen, ezen csak egy van!
De lehet Névjegyek > Kedvencek -ben 02-től 18-ig hozzárendelni névjegyeket, amit elég gyorsan el lehet érni Billentyűzet > "szám 1-18" és hívás vagy Névjegyek > Kedvencek és kiválasztás. Az egyes a hangposta, azt nem lehet módosítani, ezeket hívják talán gyors-hívásnak.
-
flesh
tag
válasz
szisziisti #163 üzenetére
Szia!
Menü > Játékok
Ide települnek fel az alkalmazások, itt keresd. -
flesh
tag
válasz
Office-R #145 üzenetére
http://users.atw.hu/tomi140/tarolo/MGMaps_leiras.doc ez is korrekten leírja.
-
flesh
tag
Az új 3,5 csatlakozású samsungoknál másképpen van megoldva a headset, ezért csak az újabb samsung fülesekel működik rendesen. A vezetékes fülest bedugva nem fog megjelenni semmiféle ikon (bedugva csak bekapcsolja a képernyőt, ha addog készenlétbe volt), az csak a bluotooth fülesnél van!
-
flesh
tag
válasz
MightyHUN #129 üzenetére
Teljesen ugyanúgy nem fog működni, valószinű hogy spóroltak az anyaggal és nem teljesen két telefon van benne, a vége+antenna lehet csak egy van benne ? gondolom.
"Ha azon a számon hívnak, amin éppen beszélek, akkor a hívónak foglaltat jelez, "
Aktiváld a szolgáltatónál a hívásvárakoztatást!! akkor a hívónak ki fog csengeni, neked meg pityenteni fog!
[link]Hívásvárakoztatás-beállítások
A készüléken történő aktiválás általános, minden készülékre érvényes módja
* gomb, 43, # gomb, hívásindítás gombA készüléken történő törlés általános, minden készülékre érvényes módja
* gomb, 43, # gomb, hívásindítás gombA szolgáltatás állapot-ellenőrzésének (bekapcsolt állapotban van-e) minden készülékre érvényes módja:
* gomb, # gomb, 43, # gomb, hívásindítás gombFontos hogy a Hívástartás és Hívásvárakoztatás szolgáltatások együtt használatosak.
"ha a másik számon, akkor nem elérhető géphangot kap."
Aktiváld a hívásértesítőt és kapsz róla sms értesítést.
[link]Csak ha nem rejtett számról hívnak.
Ezek Telenorra értendők, de mindegyik szolgáltatónál vannak ilyen lehetőségek.
-
flesh
tag
válasz
MightyHUN #126 üzenetére
Nem számít milyen szolgáltató kártyája van benne, amíg az egyiken beszél a másik addig nem elérhető!
Az hogy pityegett, meg nálad kicsengett, akkor ahhoz a számhoz tartozik aktív hívásvárakoztatás! A hívott fél beszélgetés közben hallja, hogy mégegy hívása van (pittyegés) a hívó fél ebből semmit nem vesz észre, rendesen kicseng. -
flesh
tag
Az előző Samumhoz (GT-C5130s) képest hiányolom hogy csoportokhoz képet nem lehet hozzárendelni.
Névjegyenként SMS hangot sem lehet, van helyette rengeteg sok felesleges lehetőség:Középső név
Cím
Titulus
Becenév
Mobil
Mobil (otthoni)
Mobil (munkahelyi)
Telefon (otthoni)
Telefon (munkahelyi)
Telefon (egyéb)
Videohívás (otthoni)
Videohívás (munkahelyi)
Videohívás (egyéb)
Autótelefon
Fax (otthoni)
Fax (munkahelyi)
Fax (egyéb)
Személyhívó
DTMF
E-mail (otthoni)
E-mail (munkahelyi)
E-mail (egyéb)
Csoport
Internettelefon (otthoni)
Internettelefon (munkahelyi)
Internettelefon (egyéb)
Adó-vevő
Webcím (otthoni)
Webcím (munkahelyi)
Webcím (egyéb)
Cég
Osztály
Beosztás
Helyettes neve
Helyettes száma
Házastárs
Gyermek
Cím (munkahelyi)
Cím (egyéb)
Születésnap
Évforduló
JegyzetDe SMS hangot már nem érdemelt meg.
A csomagból az adatkábelt is hiányolom, plusz pénzért beszerezhető.
Én a kb. 20cm-s Nokia CA-101D tipusút szereztem hozzá, tökéletesen működik vele. -
flesh
tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem: külön-külön ki lehet-e kapcsolni a telefont/sim-et?
Mert én úgy szeretném használni, hogy az egyik (a privát) állandóan bekapcsolva (hogy a család el tudjon érni bármikor, még ha alszom is) a másik (a publikus) csak amikor ébren vagyok akkor lenne bekapcsolva.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest