Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wferry

csendes tag

Hy all !

a bejövő sms- eket is lehet szűrni

menü - üzenetek - bejövő posta - nyissuk meg azt az üzenetet amelyik küldőt tiltani akarjuk - egyebek - címek letiltása - ment

szűrés feloldása :

menü - uzenetek - beállítások - ált. beállítások - üzenetek tiltása - válasszuk ki amit már nem akarunk tiltani - egyebek - töröl

• wferry

csendes tag

Hy all !

van a telcsiben szuper hivás szűrés :) anélkül elutasítja a hívásokat , hogy kicsöngene

menü - beállitások - hívás - összeshívás - automatikus elutasítás

a szám nélküli hivásokat is el tudja utasítani , csak be kell jelölni az ismeretlen opciot

külön számokat is el tud utasítani csak ki kell választani a létrehoz - t és már lehet is írkálni a számokat , és kiválasztani az alabbiak közűl valamelyiket :

- pontosan ugyanaz
    - ezzel kezdődik
    - ezzel végződik
    - belefoglalás

hátha mást is erdekel

• wferry

csendes tag

... ami lemaradt

hivás közben csak a bal felső sarokban látszik a kis ikonon , hogy melyik kártyáról van a bejövő hívás

majd , ha még eszembe jut valami erdemleges azt is leirom...

• wferry

csendes tag

Hy all

2 hete vettem egy ilyen telefont és megosztom saját véleményem egy samsung d880 - hoz viszonyítva mert azt cseréltem le egy samsung 2652w - re

kisebb ; könnyebb ; hosszabb készenléti idő ; nagyobb micro SD - t fogad ; több ébresztő jelzés létrehozása ; bluetooth chat ; wi-fi ( AES - re könnyen felcsatlakozik , lehet is netezni szépen wi - fi - n keresztűl ); szabványos usb csati ;szabványos jack csatlakozó ; sim kártyák tetszőleges ki - be kapcsolhatósága a telefon újraindítása nélkül ; fájlok mappában sokkal könnyebb , és egyértelműbb a váltás a telefonmemória , és az sd kártya közt ; a nem éppen pici ujjaimal is könnyen kezelhető az érintőképernyő , és sms - t is gyorsan lehetírni

nem olvassa a txt fileokat ( d880 tudta) , gyengébb fényképező ( a felbontással meg lehetne barátkozni ... ha autofocus-os lenne ) , gyengébb filmfelvevő , számolgép csak alapműveletes és memoria sincs ( d880 - ba egy rendes tudományos számológép volt ) ,

naplókba megjelenik a fogadott sms- is ami számomra zavaró ; widget - re kiteszem a naptárt , és hiányzik , hogy nincs hét jelőlés , az óra a felső sarokban van , és nincs jelőlve , hogy melyik sim melyik hálozatra csatlakozik ( ezt pedig tudta a d880) ; névjegyek végignézése elég nehéz számomra( vagy sikeresen végiggörgetem a nagyrészét egy mozdulattal , vagy megjelenik az éppen megnyomott bejegyzés) lehet ezt később megszokom , vagy megtanulom jobban használni ; a rádióba jó lett volna rds ( mondjuk amennyit használom az se tünne fel , ha nincs benne rádió ) ; wi - fi - és internet részemről nincs kihasználva , mert netezésre számomra még egy netbook is kicsi a 10 - es kijelzője miatt

szerintem összességében jobb , mint a d880

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés