- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkasdine
csendes tag
válasz
minifoximaxi #243 üzenetére
Köszi!
Próbálkozom, csak az albumoknál nem az én általam összeállított albumok jelennek meg, hanem össze vissza (gondolom a letöltéseknél amiket megadott albumok címei, hogy az adott szám melyik albumból való) Szóval elszórakozok vele azt hiszem egy darabig.
De azért köszi. -
farkasdine
csendes tag
válasz
minifoximaxi #240 üzenetére
OK! Legközelebb ha előjönne ez a probléma ezt fogom tenni
-
farkasdine
csendes tag
válasz
minifoximaxi #238 üzenetére
Tegnap megcsináltam ezt:
A biztonsági mentést eléred a
Menü -> Beállítások -> Biztonságimentés-kezelő -> Biztonsági mentés
ezzel elmentheted a menüben szereplő tételeket a memória kártyára.Menü -> Beállítások -> Biztonságimentés-kezelő -> Helyreállít
ezzel visszaállíthatod a menüben szereplő tételeket a memória kártyára mentett adatokból.A hardreset (itt minden törlődik!):
Menü -> Beállítások -> Visszaállítás -> Teljes visszaállítás
Ez azt hiszem csak egyszerűen alaphelyzetbe hozza a készüléket:
Menü -> Beállítások -> Visszaállítás -> Alapbeáll. visszaállításaEltűnt a "vekker". Remélem nem ébreszt többet éjfélkor. Most várok
-
H_Gab80
csendes tag
válasz
minifoximaxi #199 üzenetére
Nekem le-le játszik ... fontos, hogy mennyire van a közelben a wifi jeladó. Ha rendben van a távolság, akkor szépen lejátszogatja, persze csak a legkisebb képernyővel, mert ha pl. teljes képernyőre állítom, akkor szaggat ...
Ami még negatívum: az akksija most bir annyit, mint a D780 2.5 éves állapotában (lefáradtan).
Továbbá nekem jobban bejött a D780 kártyaválasztó megoldása: bármikor, akár pl. az sms megírta után is lehetett választani a két sim közül, ennél pedig másképp van ugye (nem írom le, megtették ezt többen előttem).Minden másban nagyon tetszik a készülék, örömmel használom !!!
Mit jelez a készülék, ha egyik sim-en beszélek és a másikon (vagy pont azon) hívnak:
ebbe a kérdésbe többen belemerültek előttem: a helyzet ennél egyszerűbb: szolgáltás-előfizetési beállítások. A D780-nál is, és a Champ Duos-nál az 1-es sim Telenor, a 2-es T-mobile-os előfizetés volt/van. Mindkét készülék esetében:
1, Telenor-on beszélgetés, Telenor becsengést jelzi, azaz fel lehet venni beszélgetés közben
2, T-mobile-on beszélgés, Telenor becsengést ugyancsak jelzi, fel lehet venni beszélgetés közben
3, Telenor-on beszélgetés, T-mobile híváskor nem cseng be, hanem sms-t küld, hogy volt nemfogadott hívás
4, T-mobile beszélgetés, T-mobile-ra jön a hívás, nem cseng be, hanem jön az sms a nemfogadottról.
Tehát összegezve: szolgáltás beállítások! -
szisziisti
csendes tag
válasz
minifoximaxi #194 üzenetére
Azt hiszem korábban irták már hogy nem lehet témát váltani
-
MAX84
csendes tag
válasz
minifoximaxi #186 üzenetére
Letöltöttem
http://www.opera.com/mobile/download/versions/de ugyan azt csinálja mint eddig
'feltelepítette', majd elindítom, megkérdezi h csatlakozhat e a hálozatra (ugye csak wifi van) Aztán csak Telepítés...
Az jutott még eszembe, h nekem nincs benne memória kártya, lehet a memória mérettel van gond
Bár azt sem hiszem... Mert más cucc nincs rajta.
És egy 2 perc után kiírja, h nem sikerült csatlakozni
Valami tipp esetleg?
-
MAX84
csendes tag
válasz
minifoximaxi #182 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Én is csak WI-FI -vel használom a netet, nekem a 6. valahanyas nem ment rá
de akkor majd újra probálkozom ezzel
Sikerülni fog!
-
szisziisti
csendes tag
válasz
minifoximaxi #183 üzenetére
Köszi sikerült az elutasítottat felmentenem a büntetés alól
)
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
minifoximaxi #99 üzenetére
Köszönöm, ugyanezzel a verzióval próbáltam én is, de valamiért nem voltam/vagyok szerencsés. De miután böngészőből is működik, kibírom e java program nélkül is, ha véletlenül egyszer szükségem lenne rá.
-
TSZoli
csendes tag
válasz
minifoximaxi #99 üzenetére
Nekem is azzal van bajom! Az a szép barna....
-
-Valinas-
senior tag
válasz
minifoximaxi #87 üzenetére
Akkor reméljük, hogy csak ez az egy hibás... remélem, ha holnap visszaviszem, adnak egy jót...csak már raktam rá képernyő védő fóliát is... :/
-
törölt tag
válasz
minifoximaxi #82 üzenetére
szerintem a flash miatt kb. nem is fogja, de ha jól tudom, ez még okostelefonokon is macerás.
telefonghangszórót én is alapból felcsűrtem oldalt a maximumra, van akinél üvölt és lejjebb kell venni, van akinél meg halkabb. -
gsc73
aktív tag
válasz
minifoximaxi #82 üzenetére
-Valinas-: várom/várjuk.....
...
áááá tehát ilyenre is jó, akkor jó.....
Mennyi idő volt mindezt megírni? És milyen módszerrel? QWERTY/telefonos-s bill. ujj/stylus? Milyen böngésző?
Üdv: g.
u.i.: egyenlőre sajnos késik a céges kártyám, és amíg nincs meg nem akarok vásárolni.....
-
törölt tag
válasz
minifoximaxi #57 üzenetére
ezzel szórakoztam, hátha foglaltra tudom bírni... a tés számot a telefon menüjében átirányítottam a nem válaszol, nem elérhetőnél a vodásra, "beszéltem" a vodás számon, és hívtam a téset, de csak postafiók volt megint, nem foglalt hang. fordítva már nem is volt kedvem bohóckodni vele.
-
törölt tag
válasz
minifoximaxi #25 üzenetére
csak fülessel megy.
rds az jó kérdés. talált 7 adót, ebből egyhez, a helyihez írja ki az adó nevét 105,1 mhz - antritt. a többinél nincs semmi.
viszont van kedvencek, és el lehet nevezni. természetesen a virtuális qwertz billel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest