- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MightyHUN
csendes tag
http://www.wikitech.hu/mobil/2012/02/15/samsung-jonnek-a-ketkartyas-android-mobilok/
Ígéretes. Az Y pro nem tetszik a teljes billentyűzettel, de a sima Y és az ACE már annál inkább
-
MightyHUN
csendes tag
A D880-as így működik:
Hívnak az elsődleges SIM-en, beszélgetünk. Közben valaki felhív az elsődleges SIM-en, nekem a telefon jelez pittyegéssel és ki is írja, hogy ki keres. Akár fel is vehetem, vagy el is utasíthatom.
Hívnak az elsődleges SIM-en, beszélgetünk. Közben valaki felhív a másodlagos SIM-en, nekem a telefon jelez pittyegéssel és ki is írja, hogy ki keres. Akár fel is vehetem, vagy el is utasíthatom.
Ugyan ez a helyzet, ha másodlagos SIM-en beszélek és valaki hív a másodlagoson SIM-en vagy az elsődleges SIM-en.
Aki akkor hív, mikor én már valakivel beszélgetek, annak szimplán kicsörög.Ha elutasítottam egy ilyen második hívást, és befejeztem a beszélgetést az eredeti hívóval, akkor kiírja, hogy volt nem fogadott hívásom.
Ezt viszont nem tudja az E2652W... És ez gáz.
Ha azon a számon hívnak, amin éppen beszélek, akkor a hívónak foglaltat jelez, ha a másik számon, akkor nem elérhető géphangot kap. Én egyik hívásról sem értesülök...
Ha esetleg van valami megoldás arra, hogy úgy működjön, mint a D880, arra vevő lennék.
-
MightyHUN
csendes tag
válasz
MightyHUN #125 üzenetére
Megvettem
Bár nem én használom, pár tapasztalat:
Tegnap a készülék nyomogatása közben újraindult a készülékTapasztalt ilyet valaki? Még benne vagyok a 3 napban, szóval lehet cseréltetem...
Két telenoros sim van benne. Mikor a másodlagos simen beszélt a feleségem, és hívtam az elsődlegest, akkor nekem a hívott fél nem volt elérhető. Ha a másodlagost hívtam, akkor neki jelzett pittyegéssel, nekem meg kicsöngött. Az hogy volt-e nem fogadott hívás, már nem néztük megMa éjjel produkált egy érdekeset: egy ébresztés van beállítva minden hétköznap 5:45-re, ezzel szemben éjfélkor elkezdett csörömpölni.
Nem tudtam rájönni miért... A reggeli ébresztést rendben végrehajtotta.
-
MightyHUN
csendes tag
Kiváncsi lennék, mikor csinál a Samsung dual sim-es, androidos telefont. Mondjuk Samsung Galaxy Duos néven
Feleségemnek egy D880-asa van, már több, mint két éves. Az akksija már nem nagyon bírja egy napnál tovább. Mivel az első generációs dual simes készülék volt, a hangminőség sem valami nagyon jó a másodlagos simnél. Lehet lecseréljük egy ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest