- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
H_Gab80
csendes tag
válasz
Office-R #216 üzenetére
Nekem navi helyett gyári autós kihangosító a párosítandó eszköz. A lényeget tekintve a helyzet ugyanaz.
A widget gomb segítségévelbemegyek a menübe és a következők vannak beállítva:
Egyebek-en belül:
1, legyen engedélyezve,
2, Beállításoknál:
- Bluetooth: bekapcsolva
- Fájlátvitel jelzése: bekapcsolva
- Saját tel. láthatósága: Mindig bekapcsolva.
Nekem így működik. Központi zár nyitására automatikusan kapcsolódik, zárásra kikapcsolódik; ahogy kell, ahogy tette a D780 is (mondjuk az talán egy fokkal jobban, mert az stabilabb volt, ez meg NÉHA szétkapcsol. Nagyon néha.). -
H_Gab80
csendes tag
válasz
el.mariachi #213 üzenetére
Sajnálom, de én a zenelejátszót egyáltalán nem használom. Vagy rádió, vagy Youtube
.
-
H_Gab80
csendes tag
Két kérdés a készülékkel kapcsolatban:
1, Hogyan lehet rávarázsolni iwiw widget-et. Facebook, Twitter van, viszont az új mostani telefonleírások már említik az iwiw-et is.
2, Gmail fiókot hogyan lehet használni úgy, hogy ne akarja az adatkapcsolatot, hanem csak wifiről?
Aki tud segíteni, annak előre is köszönöm. És persze nagyon szívesen az előttem szólónak. -
-
H_Gab80
csendes tag
válasz
Office-R #204 üzenetére
Valóban, a Bluetooth-t ki tudod tenni.
Ami nekem nem tesztik, hogy a gyári autós kihangosítóhoz egy kis késéssel kapcsolódik. Pontosabban: a felkapcsolódás gyorsan megy, azonnal érzékeli az autót, de hívás fogadáskor, vagy indításkor késlekedik a kihangosítás. Például: jön a bejövő, elkezd csenegeni a telefon, és az autó kihangosítója csak pl. a második-harmadik csengéskor kezd csengeni, azaz felvenni is csak akkor lehet. Ugyanez kimenőnél: hívok egy számot, és van úgy, hogy nem is hallom az amúgy létrejövő kicsengést, hanem rögtön beköszön a hívott fél.
Hívás befejezése: kinyomom a hívást a beszélgetés végén, megszakad a vonal a telefonon, de az autós kihangosító még nem szakítja meg, és megy még pár (akár 10) másodpercet a hívás. Ilyenkor nem megy a rádió, stb.
Amitől biztos vagyok, hogy nem az autóé a gáz, hogy a D780 tökéletesen működött, azonnal reagált mindenre, és apám C6112-ese is kifogástalan a hasonló gyártmányú autójánál.
Megoldás szerintetek? -
H_Gab80
csendes tag
válasz
minifoximaxi #199 üzenetére
Nekem le-le játszik ... fontos, hogy mennyire van a közelben a wifi jeladó. Ha rendben van a távolság, akkor szépen lejátszogatja, persze csak a legkisebb képernyővel, mert ha pl. teljes képernyőre állítom, akkor szaggat ...
Ami még negatívum: az akksija most bir annyit, mint a D780 2.5 éves állapotában (lefáradtan).
Továbbá nekem jobban bejött a D780 kártyaválasztó megoldása: bármikor, akár pl. az sms megírta után is lehetett választani a két sim közül, ennél pedig másképp van ugye (nem írom le, megtették ezt többen előttem).Minden másban nagyon tetszik a készülék, örömmel használom !!!
Mit jelez a készülék, ha egyik sim-en beszélek és a másikon (vagy pont azon) hívnak:
ebbe a kérdésbe többen belemerültek előttem: a helyzet ennél egyszerűbb: szolgáltás-előfizetési beállítások. A D780-nál is, és a Champ Duos-nál az 1-es sim Telenor, a 2-es T-mobile-os előfizetés volt/van. Mindkét készülék esetében:
1, Telenor-on beszélgetés, Telenor becsengést jelzi, azaz fel lehet venni beszélgetés közben
2, T-mobile-on beszélgés, Telenor becsengést ugyancsak jelzi, fel lehet venni beszélgetés közben
3, Telenor-on beszélgetés, T-mobile híváskor nem cseng be, hanem sms-t küld, hogy volt nemfogadott hívás
4, T-mobile beszélgetés, T-mobile-ra jön a hívás, nem cseng be, hanem jön az sms a nemfogadottról.
Tehát összegezve: szolgáltás beállítások! -
H_Gab80
csendes tag
Kb. 2 hete vettem egy fehéret. Előtte D780-at használtam, 2.5 éven keresztül.
Nagyon prakikus a 2 kártyás dolog, én már nem használnék két mobiltelefont: egyet kell töltögetni, és ami nekem fontos szempont, hogy mindkét sim-et egyszerre tudom kihangosítani az autóban (gyári kihangosító).
A D780-as nagyon bejött, ez az Champ Duos egy más világ. 2.5 év sok, így ahhoz a néhány aprósághoz nehezen szoktam hozzá, amit az új nyújt.
Ami kicsit kellemetlen: néha hezitál a bluetooth autó-kihangosításkor: kénytelen vagyok pár csengést várni és úgy felvenni, mert akkor biztos a hívásfogadás. A D780-nál ilyen nem volt. Praktikusabb volt ott az pc-hez való csatlakozás is, de ez sem akkora különbség.
Viszont jó a wifi: sajnos néha a youtube sokat pufferel, amúgy jó dolog.
Képernyővédő fólia gyári sajnos nincs hozzá (állítólag nem létezik, csak a kis Champhoz), viszont nagyon jól szól a hangszóró.
A 2 témát sajnálom, mert ez elég karcsú, ráadásul én a zöld színt kedvelem ...
A vásárláskor hezitáltam a Duos Star II és a Champ között, de egyszerűen döntöttem: ez a készülék volt szimpatikusabb. Vettem hozzá autós töltőt, adatkábelt ... lényegében mindent, úgyhogy megy a tesztidőszak. Eddig minden jó, tetszik, de a D780 magasra tette a mércét annó, nagyon megszoktam, tehát néha hiányzik, hogy nem tudok pl. egy megbeszélésen a zsebből kitapogatva nyomni egy sms-t, de mindentől függetlenül NAGYON teszik a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest