- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
MightyHUN
csendes tag
http://www.wikitech.hu/mobil/2012/02/15/samsung-jonnek-a-ketkartyas-android-mobilok/
Ígéretes. Az Y pro nem tetszik a teljes billentyűzettel, de a sima Y és az ACE már annál inkább
-
-
MAX84
csendes tag
Köszi szépen a választ, akkor így szerintem beruházok egyre
Ezelötti probálkozásom egy kinai csoda volt STROM MMOBILE , de a hangminősége katasztrófa volt... És a legnagyobb baj h nem is nálam, hanem a hívott félnél. Főleg az újjabb telefonoknál. Pedig kezelhetőségre, meg külsőre türhető darab volt, és rendesen tudta a 2 simet használni (aktívan)
-
Unasz
csendes tag
A "régebbi" kétkártyás samsung telefonok hiba nélkül tudják ezt, D880, D780 csak hát ott a két adó miatt naponta - kétnaponta töltögetni kell. Én is majdnem elcsábultam egy ilyen E2652W-re de inkább kivárom, míg a fejlődés nem visszalépést jelent ebben a kategóriában. Írtátok itt már többen, hogy átirányítással orvosolható, de ez csak félmegoldás, másrészt csak a szolgáltató jár jól vele, a semmiért kap pénzt. Az igazi funkcióját így csak véleményesen látja el.
A gyártó viszont megtehetné, hogy nem a "két sim egyidejű kezelése" mondattal álcázza a technológiai visszalépést, hanem felhívja a figyelmet, hogy azért ez nem ugyanaz mint a korábbiak, végigolvasva a hozzászólásokat, többen közületek is már csak a vásárlás után eszméltetek, hogy hogyan nem működik a telefon, majd belenyugszotok, hogy hát mégis jobb mint a kínai vackok... -
Tut
csendes tag
hi flash!
Azt gondolom, h minden funkciót sikerült megfejtenem!
Sajnos egy dolgot én is sajnálok, h a simek külön-külön nem hívhatóak! azaz ha az egyiken beszélsz akkor a másik kvázi kikapcsolt állapotot jelez. Ha az adott szolgáltatónál aktív az smsben való értesítés a nem fogadott hívásról, akkor mondjuk kapsz üzenetet....vagy marad a hangposta.
Az ok egyértelmű: az antennaegy van belőle
De azért reménykedem hátha vki tud vmi megoldást!Szép napot!
Bár az idő még mindig pocsék -
Office-R
csendes tag
Köszi a prg linkeket, és a többit. Egyenlőre az adatkábel beszerzésnél tartok, de amint megvan nekiesek.
Számomra eddig bejön a kütyü, nem tudom ti hogy vagytok vele.
A Samsung Apps nekem wifi-vel nem akar megnyitni, a csomagkapcsoltra kérdez. Mivel nem kívánok horror számlát, nem engedtem.
Valaki már próbálta ? -
Office-R
csendes tag
Köszi, már rádöbbentem. Rutintalan módon nem görgettem a lap aljára Sajnos nem tudtam előbb ezt megírni, mert mint kiderült a routeremmel is gondok voltak. Mindenesetre köszi a gyors segítséget.
Apropó.segítség.
Olvastam az előzőekben, hogy erre a telóra is lehet Maps-et és mini opera-t varázsolni. Megköszönném, ha fel tudnátok homályosítani, hogy milyen módon.
Még egyszer köszönöm a válaszod.
Üdv -
MightyHUN
csendes tag
A D880-as így működik:
Hívnak az elsődleges SIM-en, beszélgetünk. Közben valaki felhív az elsődleges SIM-en, nekem a telefon jelez pittyegéssel és ki is írja, hogy ki keres. Akár fel is vehetem, vagy el is utasíthatom.
Hívnak az elsődleges SIM-en, beszélgetünk. Közben valaki felhív a másodlagos SIM-en, nekem a telefon jelez pittyegéssel és ki is írja, hogy ki keres. Akár fel is vehetem, vagy el is utasíthatom.
Ugyan ez a helyzet, ha másodlagos SIM-en beszélek és valaki hív a másodlagoson SIM-en vagy az elsődleges SIM-en.
Aki akkor hív, mikor én már valakivel beszélgetek, annak szimplán kicsörög.Ha elutasítottam egy ilyen második hívást, és befejeztem a beszélgetést az eredeti hívóval, akkor kiírja, hogy volt nem fogadott hívásom.
Ezt viszont nem tudja az E2652W... És ez gáz.
Ha azon a számon hívnak, amin éppen beszélek, akkor a hívónak foglaltat jelez, ha a másik számon, akkor nem elérhető géphangot kap. Én egyik hívásról sem értesülök...
Ha esetleg van valami megoldás arra, hogy úgy működjön, mint a D880, arra vevő lennék.
-
törölt tag
van, de egyrészt csak az átutalás megerősítéséhez jön sms. számláról nem emel le senki semmit. max fix átutalási megbízások vannak.
másrészt meg, ha valaki akar valamit, hívjon fel (a főnök is ezt teszi, pláne mert ingyenesen teheti a csomagon belül), én sem bohóckodok senkinek sms-el. elég komolytalan is lenne bármilyen ügyben. csak ha nem veszi fel többedjére sem, és tényleg fontos, kap rövid infót, mit akarok, vagy mit akartam mondani.
de egyébként abban igazad van, tényleg nem kellett volna ehhez a manapság mindenhol előforduló opcióhoz űrtudomány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest