- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
Eladó egy Samsung Champ Duos telefon, fél év garanciával, Invisible Shield fóliával az elején, megkímélt állapotban! Az árról megegyezhetünk! képekről és kérdésekről privátban!
-
-Valinas-
senior tag
Csináltam egy hard resetet, és most jó. Remélem ez így is marad.
Egyébként egy nagyon pofás kis telefon, aki tudja, hogy mit vesz, az biztosan elégedett lesz. Én Androidról tértem "vissza", tehát még kissé furcsa, de majd megszokom...
Minden teljesen okés ezzel a telefonnal, leszámítva ezt a zűrt a wifivel, ami egyébként az előzőek alapján nem egy nagy eresztés...mindegy, aki ezért veszi meg, az ne ezért vegye...Tehát összességében én is elégedett vagyok vele. A telefonálás nagyon praktikus!
-
-Valinas-
senior tag
válasz
minifoximaxi #87 üzenetére
Akkor reméljük, hogy csak ez az egy hibás... remélem, ha holnap visszaviszem, adnak egy jót...csak már raktam rá képernyő védő fóliát is... :/
-
-Valinas-
senior tag
Emberek, nagy gáz van... nektek nem csinál olyat, hogy wifi-ben ráböktök egy névre, majd a szerkeszt gomb megnyomása után a telefon "halottnak tetteti magát", és csak akkukivétellel lehet újraéleszteni?
Más: ha nem oldódik meg a probléma, 3 napon belül visszafizetik a termék árát nekem, vagy csak cserélik, ha be tudom bizonyítani, hogy hibás az áru?
-
-Valinas-
senior tag
Én is megvettem, nemsokára megírom, mik az első benyomásaim!
-
-Valinas-
senior tag
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan én is vásárolok egy ilyen készüléket, és egy-két kérdéssel bombáználak titeket, tulajokat!
A fizikai gombok milyen műanyagból vannak? Jó minőségű, kemény / gagyi gumi?
A csengetési hangerő milyen? Szépen szól / dobozhangú?
Átlagosan hány napot megy el egy töltéssel?Gondolkoztam az egyel olcsóbb Samsung e2152-n, de egy tízessel drágábbért ez úgy gondolom, jobban megéri... Éngöm aztán nem érdekel, hogy tapi/nem tapi, wifi/nem wifi csak kezelje azt a két kártyát, és ne legyen vele semmi gond. Gondoljátok, hogy jót választok?
Előre is köszi!
Valinas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen autót vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest