Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
aszti75
üzenetére
Igen, erről beszélek, hogy egyesével kell kiszedegetni az alkalmazásokat az altatásból, amivel még nincs minden kész, mert azt is ki kell tapasztalni, hogy minek kell a lakat is, minél kell az automatikus indítást külön engedélyezni... Nem felhasználóbarát már így a rendszer.
Én úgy értettem egyébként, hogy outlook alkalmazást használ. Ha a gmailhez adja hozzá a céges exchange fiókját, azt nem fogja altatni a xiaomi, és fel sem merült volna a probléma, menne az activesync gond nélkül. Én egyébként a hotmailes fiókomat sem engedtem a gmail appnak imapozni, ott is az exchange-et választottam, és manuálisan beállítottam az m.hotmail.com szervert, így ott is push üzenet van (az outlook alkalmazásban nem kell, az ismeri a hotmail activesync-et) - de itt most nem outlook.com -os címről volt szó, hanem céges exchange fiókról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Adobe Indesign
- Hollow Knight és Silksong
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest