- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- 
			  Mobilarena  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zoli bácsi őstag válasz  tachikoma

üzenetére tachikoma

üzenetéreIgazából ha megnézed az utód, A53 tesztjét, ott is azt írják hogy jobb vétel az A52S. 
 Teljesen mindegy mit veszel, 1-2 év alatt elavul.
 Mindenhol a legtöbbet eladott telefonok közt van az A52S.
 Utólsó pillanatig Xiaomi vonalon akartam maradni, de fórumokat olvasva, meg véleményeket, ezért lett a Samu.
 Éjszakás műszakban voltam, az udvaron beszélgettünk éjjel. Annyi fény volt, ami az utcáról beszűrődött, a kolléga arcát a mobilja világította meg. Előkaptam a Samut, lefotóztam. Röhögés, mit akarsz ilyenkor vaku nélkül telefonnal...? Átküldtem nekik a képet, személyiségi jogok miatt nem teszem ki, de meghökkentek.    
 Hardveresen szerintem nagyon hasonló a Mi11 Lite 5GNE, meg az A52S.
 A Samu ára Euronicsban 25 ezerrel volt több, kijelző meg szoftveres bugokról olvastam a Xiominál, nekem megadta a lökést a drágább fele.
 Azt gondolom mindegyiket örömmel használnám, és megelégedéssel. Mindegyik jó telefon. Sőt, a 8T is tette a dolgát, de én ráálltam erre a 2-2,5év utáni készülékcserére. Ugye még a hűségszerződésekkor rászokott az ember. De ennyi idő után már picit gyengül az aksi, a szoftveres oldal meghaladja a hardver lehetőségeit, egyre több az akadás....
 Ez van, fogyasztói társadalom, ezt keresik, ezt fejlesztik.
 Szerintem ahogy pörögnek az eladások, bármelyik keresett modellt veszed, max 1-2 hónapja gyárthatták.
 Egy a lényeg, azt vedd ami tetszik, ami bejön. Tök mindegy mi van ráírva, ugyanazokból az alkatrészekből legózzák össze a kínai "rabszolgák", lehet ugyanabban a gyárban.
 Nekem a MIUI kicsit jobban testre szabhatónak tűnik mint a Samu rendszere. Másik oldalon a szuper, stabilizált optikájú kamera nagy érzékelővel, meg a döccenésmentes szoftver (Egyenlőre...), a jó támogatottság, a magasabb IP védelem NEKEM megérte a felárat. Tudom hogy telefon, de nekem a fotózás volt az egyik fő szempont. Régen is tükörreflexes Paktica-val toltam, most is van digitális tükörreflexesem (Nikon D90, Nikon 18-105 optikával), de nem is fejlesztem, hatalmas batár, meggondolom hova viszem. A telefon észrevétlen a zsebben van, bárhol-bármikor előkapom, aztán oda ért a technológia, hogy eddig szemüveg nélkül nem mondtam meg egy képről monitoron, hogy a tükrös géppel, vagy telefonnal készült. Mostanra szemüveggel, a képbe nagyítva sem biztos hogy megmondom.....Hála istennek, fejlődnek a dolgok!  
- 

hellboy.4591 csendes tag válasz  tachikoma

üzenetére tachikoma

üzenetéreHát nekem hatalmas csalódás ez a frissítés. Nem működnek a témák animált ikonjai, sokkal gyorsabban merül az akksi mint előtte, a Spotify folyamatosan elfelejti a beállításaimat, Messengerből eltűnt a chatfej, bár ez a 11es android hibája, ha jól tudom. Szintén a messengerben késve jönnek az üzenetek vagy egyszerre jelzi mindet, hiába olvastam már vagy válaszoltam rá. De ami a legjobban idegesít az a folyamatos akadás amit a rendszer produkál. Újraindítással orvosolható, de egy idő után újra elkezdi. Egyetlen pozitívumot tudok csak felhozni a frissítés mellett, az pedig kimerül annyiban, hogy felgyorsult a betöltési ideje az egyetlen játéknak amit játszani szoktam. (Marvel Contest of Champions) Én azt mondom aki teheti az várjon még a frissítéssel. 
- 

Blamazs senior tag válasz  tachikoma

üzenetére tachikoma

üzenetéreLehet nem ártana egy factory reset de a lassan 2 éve belakott telefonomon félek nekiállni. 
 Van valami jó módszeretek, hogy minden visszakerüljön ugyanúgy mint reset előtt?
 Szokások rabja vagyok ennyi idősen már és ha egy ikon nem ott van ahol szokott lenni az is dühít már. és ha egy ikon nem ott van ahol szokott lenni az is dühít már.
- 

stampedli tag válasz  tachikoma

üzenetére tachikoma

üzenetéreÜdv! Meglett a tuti beállítás? Én is hasonló cipőben evezek, Note4-gyel simán ment a Spotify a kocsi fejegységén (2013-mas Toyota touch and go plus), 8T-vel max a napi első induláskor, akkor gond nélkül megy a zene amíg leállítom a kocsit, következő indításkor már elfelejt kapcsolódni, unknown artist/unknown album felirat látszik, zene nincs, néha tizedmásodpercekre kapcsolódik, azután szünet, miközben a Spotify megy a telón. Telefonálás, videó hang átvitel minden esetben megy. Csak Spotify-jal vergődök, mióta megvan a teló. Battery savert kilőttem, nem segített. Fejegység frissítésre is gondoltam, de nem vagyok biztos benne, h az a gond. Lassan hülyét kapok, v a telót, v a kocsit kihajítom, pedig ezen kívül mindkettőt nagyon csípem. :D Vki tud segíteni, akinek volt ilyen problémája. 
- 

bododani senior tag válasz  tachikoma

üzenetére tachikoma

üzenetéreJa igen, nektek mennyire karcolódott meg a kamerasziget? nekem az első pár napban már megkarcolódott.. Igaz leejtettem háttal de nem attól. Azóta nem karcolódott tovább. Viszont amikor kivettem a dobozból és megfogtam, mondom mi ragadt ide a hátlapra  Sajnos túl vastag:/ Sajnos túl vastag:/
- 

tachikoma aktív tag válasz  tachikoma

üzenetére tachikoma

üzenetére...és a Mi account oldalon sem lehet hozzáadni. A "Manage Devices"-re nyomva némi töltés után üres képernyő fogad. Ezt kipróbáltam telefonról, és több desktop gépről különböző böngészőkkel. Más is tapasztal hasonlót? 
 Illetve még egy probléma: Redmi Note 4-et simán használtam úgy, hogy spotify volt a háttérben, bluetooth be volt kapcsolva, beszálltam az autóba, csatlakozott, majd elindult a zenelejátszás automatikusan, ki sem kellett vennem a telefont a zsebemből.
 Most az új RN8T-vel csak akkor indul el a zene, ha unlockolom a képernyőt, és előre hozom a spotify-t (tehát ha háttérben marad, akkor sem). Erre van esetleg valamilyen kapcsoló, biztonsági beállítás vagy engedély, amit meg kell még adni? Vagy ez is egy új feature az újabb androidban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztrofotózás
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

és ha egy ikon nem ott van ahol szokott lenni az is dühít már.
 és ha egy ikon nem ott van ahol szokott lenni az is dühít már. 

Sajnos túl vastag:/
 Sajnos túl vastag:/