- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Kinsiinoo #5243 üzenetére
Össze-vissza beszélsz. Egy szóval sem mondtam, hogy nem a kínaiak készítik a globalt. Azt mondtam, hogy a kínai és a global rom hivatalos, a xiaomi.eu, miuihu csak modok, unofficial. Te eddig azt állítottad, hogy csakis egyedül a kínai hivatalos, minden más abból készül. De mégegyszer elmondom: ez nem így van. A global is official rom, nem kínai mod. Forrásból fordított, nem deodexelt, moddolt, rom.
"A miui felület forráskódját kínai barátaink készítik" Igen, ezt írtam pár hozzászólással feljebb, hogy egyedül náluk van forráskód, senki másnál. És semmilyen csapat nem használja ezt a forráskódot ahogy azt az előzőekben írtad: "a kínai forráskódját használja mindegyik csapat". -
törölt tag
válasz
Kinsiinoo #5227 üzenetére
A stabil official romot nagyon rosszul súgtad meg. Ugyanis nem egyedül a kínai a hivatalos, van official global. Na ebből a global ágból vették ki a téma testreszabhatóságát.
És igen, nálam az utolsó stabil official global fut, mégpedig a 6.6.3.0 KHIMICF."mert a kínai az official.... Szóval az utolsó mondatodnak se füle se farka" Van heti official global dev is, szóval ismét tévedtél, nem csak kínai dev van.
"És ugye azt tudod ,hogy a legfrissebb stabil azt jelentené ,hogy az utolsó pár hónapja kiadott stabil?" Igen, kb. egy hónapja (vagy talán annyi sem) jött a 6.6.3.0 update.
-
törölt tag
válasz
Kinsiinoo #5218 üzenetére
Két ilyen készülékem van. Mindkettőn a legfrissebb stabil official rom van. Mindkettőn eltűnt a themes appból a customize gomb. A miui.com fórumán is volt róla szó, hogy kikerül a global rom-ból - ettől nem hiszem, hogy van hivatalosabb álláspont. Ha miuihu romot használsz abban esetleg lehet, mert az kínai.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Kinsiinoo #5224 üzenetére
Ebben a hőségben nem akartam megvárni a HU-t, a melegedés bringázás-trackingkor (hű de szép magyar szó lett) nagyon zavart. Majd kiderül, ennél mi a helyzet.
84%-on áll, 1h7m képernyő, komoly fallout shelterezés volt. Utolsó V6HU-val is meg volt a 4-4,5 óra kijelzőidő folyamatos netkapcsolattal, ha lightosabban hajtottam, 5 fölé is ment, egy rakat app volt telepítve.
Szerintem simán használható, mi több, tutijó a V7 multi, csak a full wipe miatt húzódoztam átmenni HU-ról. -
baal-amiga
senior tag
válasz
Kinsiinoo #5220 üzenetére
Megy, persze. Csak amit korábban is beszltünk: V7-en a téma mixelés csak akkor opció, ha nincs net, valóban, de annyira nem zavar, tsf shellt használok saját ikonkészlettel; kevesebbet is eszik picivel.
Az <alapértelmezett alkalmazások> FC fennáll, de ezt is csak onnan tudom, hogy direkt rámentem, hogy kipróbáljam
Semmi gond eddig vele, érezhetően gyorsabb, hangminőség oké, net szintén. Ram fogyasztás jobb, amit abból látni elsősorban, hogy a gyorsítótárazott appok nem zabálnak le annyit. Belakva reboot után 1,2-1,3 giga szabad, ami ugyan nem mérvadó, mert a maradék elég a multitaskra bőven. -
blakey
titán
válasz
Kinsiinoo #5178 üzenetére
Ettől még ugyanúgy meg fogják kérdezni, mert láthatóan nem olvassák el, hogy a topik miről szól és, hogy milyen telefonjuk van. Nem tűnik fel, hogy Note 4G/Sanpdragon 400 vs. Note 1S/Snapdragon 410.
Nem csak erre a topikra jellemző, pedig csak el kell olvasni, hogy mit vettünk és mi van odaÍrva, ettől függetlenül nem árt ha le van írva, de ezzel az erővel a többit is ide lehet venni, mert Xiaomi-val kezdődnek. -
-
-
blakey
titán
válasz
Kinsiinoo #5137 üzenetére
Enyém januári volt, semmi köze a dátumhoz, a frissítéshez van köze, ott szúrtak el valamit. Elég sokaknál ua. a hibajelenség, lehet, hogy te nem használsz pl. gyári zene app-ot, én sem használtam csak kipróbáltam valamit 1x, 2x, az is lehet, hogy az SD szinkronizációval van gond úgy általában. Egyértelműen szoftveres hiba és nem hardveres. Nekem 2X fordult elő fél év alatt az is nyár eleji frissítés után.
Szóval én ezt nem akarom tovább nyúzni, nálam amúgy sincs ilyen gond. -
blakey
titán
válasz
Kinsiinoo #5135 üzenetére
Egyáltalán nem túlzás, telepítsd fel ua. az app-okat amiket ők is használnak, nálad is elő fog jönni. Nálam is előjött, ritkán, többnyire a zene app indítása után, valószínűleg beragadt a szkennelés, sajnos már nem tudom megnézni, de létező dolog, LG G3-on is előjött meg még egyéb márkáknál is, uh. nagyon nem túlzás mivel ua. a hiba. Azt sem árt elfelejteni, hogy csak nyár elejétől van jelen, előtte soha nem fordult elő.
-
törölt tag
válasz
Kinsiinoo #5087 üzenetére
Én nem megoldást kerestem, csak ahogy terra052 is írja, ez egy kőbaltás módszer, ez nem megoldás. Sőt annyira nem az, hogy az összefoglalóban mondjuk egy kezdőnek ezt ajánlják. Nincs tesztelve, hogy mire van kihatással, nem tudjuk, hogy minek fog hiányozni. Ha annyira egyszerű lenne, gondolom a fejlesztők is elintézték volna egy chmod a-x betolásával.
-
thompherkins
tag
válasz
Kinsiinoo #5060 üzenetére
hát ez de rossz hír, mármint a tulajok jó hír, csak én nem tudom mit kezdjek...
lehet, hogy akkor próbálok egy custom ROM-ot feltenni, ez így sajnos elég probléma, hogy lemerül
napközben a telefon (ha nincs a processz akkor 2 napig simán bírja)Valaki olcsón egy "tök jól működő" note 4G telefont?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Kinsiinoo #4949 üzenetére
Igen, az alapoktól kezdve, ?bootloader nyitás ( ne tudom mert még garanciás a teló így nem nyúltam hozzá
)? recovery telepítés aztán maga a rom csere, esetleg ?ajánlott alkalmazások: pl adatmentéshez : titanium backup ( ha már alapból rootolva van a rendszer ) stb?, recoveryben miket kell wipe-olni, melyik az ajánlottabb recovery ( twrp vagy cwm ), melyik wipe menüket kell kiválasztani, természetesen ajánlani a magyar MIUI romot
stb. Mivel nagy meló ha gondolod tudok egy két apróságban segíteni de szerintem mások is benne lennének egy közös összefoglalóban
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Kinsiinoo #4941 üzenetére
Ez mitől van? Kikapcsolva nem tölt? Vagy azért nem tölt mert annyira lemerült? Erre az MDNSD akku zabálásra van valami megoldás? Memória kártya nincs a telefon, gépre nem tudom mikor volt utoljára kötve ( min 2 hét ). Alig bír két napot a telefon plusz egy éjszaka alatt merül 30 százalékot
-
Tidzsi1953
tag
válasz
Kinsiinoo #4873 üzenetére
A pech faktort sajnos nem lehet kizárni (az előző telefonom rá a bizonyíték) többek között.
Pl. nálam nem futnak jól egyes programok, késik az ébresztés (engedélyek megadása mellett is) stb-stb.
De azért hasonlókat másoknál is olvasok, így már nem egészen egyedi a probléma (sajnos) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest